U mnie z rannym wstawaniem jest tak, że jak się kilka razy w nocy budze do łazienki to się w końcu rozbudzam i nie mogę zasnąć to tu trochę urzęduję lub wariant nr 2, mój D ma na rano do pracy i trzeba go wyprawić. Ale zazwyczaj pokręcę się trochę i idę dalej ucinać komarka i wstaję tak jak teraz, koło 10:-)
oszqrde - pokaż mi obrazek tego rogala :-)
Faisca - ja też dostałam masę ciuszków, jeszcze nawet nie przejrzałam wszystkiego bo z racji remontu wolałam teraz tych tobołów nie rozbebeszać ale i tak nie mogę się powstrzymać jak widzę na Allegro coś ślicznego :-)
Fiuufiuu - tak mi się właśnie przypomniało, bo mój D jest Mazurem z Mazur i dosyć często przez mazowieckie przejeżdżamy, pod Warszawą w tych różnych Wólkach co rusz to informacja na słupie, że dom do sprzedania. A do Warszawy to stamtąd dystans tak gdzieś do godziny autem a pewnie i mniej bo my objazdami jeździmy :-)
Mexi - mnie to spanie rogalowe też zainteresowało
czekam na obrazki co ewentualnie kupić i jak używać :-)
My się o kołderkę nie kłócimy, mamy ciut większą, często jedno z nas, i nie jestem to ja, usiłuje sobie uzurpować prawo do większej części ale jakoś sobie radzimy :-)
Monya - ja do szkoły rodzenia nie chodzę, ale też do mnie jakoś tak dotarło, że ranyłojaciekrece przecie za 2 miesiące z haczykiem wszystko stanie na głowie, żegnajcie przespane noce i dosypianie w dzień :-)