reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Madison ja spojenie i ból z nim związany odczułam dopiero kilka dni po porodzie, chodzenie i stanie to było wyzwanie...

Właśnie moje żebra są obiektem zmasowanego ataku... Niezły wiercipięta mi rośnie i w dodatku sówka.

Dobranoc.

reklama
Dzień dobry,
Takie mam skurcze łydek i stóp że boję się zasnąć....
Dziś Dzień Dziecka! Kac mam nadzieję będzie mieć frajde z tego tytułu. Po południu jedziemy na mecz z m,ale do 16 jesteśmy do dyspozycji Kacperka.
Miłego dnia!

Witam :-*
Kochane na poczatku Wszystkiego Najleprzego dla Was ,Waszych Dzieci -tych duzych i tych w brzuszkam :-* Niech ten dzien bedzie bez boli ,katarow !!!!:-*

Ja padlam wczoraj chwile po 9 jak malenkie dziecko ,,,chyba z ledwoscia doczlapalam do poduszki ,tak to jest jak zabraknie popoludniowej drzemki ....
Gorgusia moja polozna mowila mi ze dodatkowa porcja zelaza pomaga uniknac tych cierpniec i skurczow -w moim przypadku sie to sprawdza bo odkad go jem to praktycznie ich nie mam -moze sprobuj
Izis trzymam kciuki za reszte egzaminow ,,podziwiam Cie bo gdybym ja byla w takiej sytuacji to chyba zapomnialabym jak mam na imie ,,,kompletnie nie umiem sie skupic ,takze niech Ci sie juz to konczy :-)
Asiolku zdrowka dla coreczki !!!
Edys -moj w tamtym roku machnal reka i zepchnal ze stolika swieczke zapachowa i caly wosk byl doslownie wszedzie -telewizor stolik ,podloga i najleprze to mam sciane w szarych kamieniach a tam pelno rozowawych plamek ,,,szorujac to wylam ,plakalam ,ale jakims cudem wszystko zeszlo :-)
Carine musze to sprawdzic ,ale cos mi sie obilo o uszy ze ocet jest dobry i trwaly ,ale wiadomo na poczatku to smrod !!!!!
Współ ,Madison -co do spojenia lonowego to mnie juz chyba od miesiaca meczy ,raz jest troche przerwy a raz to nawet pozycji nie da sie zmienic
Kami i jak spanko na nowym lozeczku ???
Martyna niech ta Twoja sesja juz tez sie konczy !!!!kciukasy

Cześć.

Samych radości dla Was, bo w każdym jest coś z dziecka, i dla waszych Pociech, tych wyczekiwanych i tych brykających już po świecie!​
:-)

Miłej niedzieli.

Hej hej :-)

Wszystkiego nalepszego dla Was, waszych dzieci na świecie i te w brzuszkach! Uśmiechu każdego dnia :-)

Ja dzisiaj pół dnia samotnie.. G. jedzie na 14 do pracy a dziadkowoe biorą Michała na jakies zabawy.. troche mi smutno bo miałam troche planów na ten dzień eh :-( cóż dla tego mniejszego mama musi sie poświęcic..

Michał wstał i jak zobaczył rowerek biegowy to aż piszczał z radości ;-) teraz nic innego nie robi tylko jezdzi na nim :-D

EWCIA ja też jak ciapek zasypiam w nocy :tak:

GORGUSIA udanego dnia!

IZIS podziwiam z tą nauka! Mi by sie totalnie nie chciało :sorry2:

Miłeho dnia!

Witam z rana
Smutek mnie dziś ogarnia,bo wracam wieczorem do Szczecina,a Lul zostaje. Będę oczywiście marudzic jak mały nie widzi ... Ehh z dnia dziecka też nie skorzystamy,bo ospa n nie pozwala. Musimy nacieszyć sie sobą.
Inka tak sie kręci,że mam wrażenie,że na dniach czeka mnie poród...
U mnie też kiepsko że.spojeniem... Mam wrażenie,że sie rozeszli,nbp bez całej masy poduch między nogami nie zasnę. Wstawanie boli,chodzenie męczy...
Za dwa tygodnie jedziemy do Cedyni na weekend,to nasze ostatnie wakacje przed pojawieniem sie drugiego dziecka.
Spokojnej,słonecznej niedzieli :-)

Hej!
Ja dopiero sie obudziłam i jeszcze leże. Przestałam dzis cała noc bez przerwy na siku :) normalnie sukces.
Wczoraj mój P. zabrał mnie na KULT:) Ekstra było. Nawet byłam w toi toi-u dla gwiazd i nie musiałam korzystać z tego publicznego, bo kolega jest organizatorem technicznym większości imprez także fajnie, bo już myślałam, ze w ciązy żaden koncert mnie nie czeka a tu proszę:)
Dzis mama zaprosiła nas na obiad z okazji Dnia Dziecka:) To mega miłe, ze mimo, iż mamy swoje dzieci już ona zawsze pamięta o nas:)

Witajcie,

wszystkiego dobrego dla Was i dla dzieciaczków tych starszych i tych w brzuszkach :tak:
U nas dziś pięknie, ale mam kiepski dzień.. coraz bardziej panikuje przed cc. Postanowiłam zrobić liste co ma mój zrobić i wyznaczyć mu czas bo inaczej zejde psychicznie..
Tak wiec mimo pięknej pogody my w domu, mala pewnie na trampolinie, moj ma robote plus i tak pojdziemy do ogrodu poobijac rury i półki dla kotow bo wykladziny nam sporo zostalo..

Milego dnia :-D

reklama
hej

wszystkiego dobrego dla dzieciaczkow waszych i tych malych i tych duzych z okazi dnia dziecka.:)
ja sie cieszylam dzis z pieknej pogody a tu sie psuje....
a ja leze i wcinam przysmak swietokrzyski, mi sie zachcialo i sobie zrobilam;-)

ewelinka tez przeczytalam wczoraj o tym occie ale teraz chyba tez raczej tego nie bede robic...bo to smierdzi strasznie...spróbuje po porodzie a jak nie zadziala , to kupie jakis specjalny srodek...najgorsze to ze my mamy kabine wylozona plytkami,bez brodzika, tylko odplyw i to temu bo jak sie kapiemy silą rzeczy jest wilgoć.Musialabym za kazdym razem na sucho wycierac...za soba moge ale reszta familii na pewno by o tym nie pamietala.....

przeszlabym sie nad jeziorko bo na BANK NA DZIEN DZIECKA COS TAM ORGANIZUJA.....mały by mial radoche ale ja sie boje..niby dobrze sie czuje...sama nie wiem...

Do góry