reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Zdrówka dla Waszych pociech!!! Niech zawsze będą szczęśliwe :happy:

Ja po wczorajszym grillu czuje się dziś gorzej, brzuch napięty, słabiej czuję Małą. Do tego hemoroidy dają o sobie znać w sposób okrutny - nie mogę usiąść :-(
A tu znów impreza u chrzestnego mojego synka.
Miłego dnia!

reklama
Witam Was wszystkie bardzo ciepło:-) Oczywiście, na początku wiele radości i miłości dla wszystkich dzieciaczków z okazji ich święta:-)
Wiem, że trochę późno dołączam do forum ale wcześniej nie miała za bardzo jak. Przywitałam się już na wątku do tego przeznaczonym. Ja dzisiaj od rana na nogach, na dwie godzinki musiałam pojechać do pracy. Od tygodnia zaczynam odczuwać fizycznie obciążenia związane z ciążą. Dieta z powodu wysokiego cukru i do tego ból krzyża. Ale cóż te 2 miesiące trzeba się przemęczyć. Życzę Wam miłej niedzieli i postara się zaglądać tu systematycznie.:-)

Radosnego, miłego, szczęśliwego dnia dla dzieciaczków i małych w brzuszkach i tych większych:-D
U nas dziś ładna pogoda - idziemy na koncert plenerowy. ?Będą atrakcję dla dzieci. Miło spędzimy dzień. Czego i Wam życzę.

Hej, hej! Milego dnia z dzieciaczkami! No i wszystkiego najlepszego dla malych i dużych!
My juz od wczoraj zaliczamy pikniki i grille. Wczoraj pod szkołą. M gral w pile w meczu rodzice kontra dzieciaki. Dzis ma swoj mecz ale potem jedziemy na inny piknik na służewcu i do sklapu jakiegos co by mlody sobie prezent wybral. Narazie wciąż zalegam w wyrku. Mala tak sie wypina ze az boli momentami. Chyba ma malo miejsca juz. Jutro sie dowiem jak jest duza:tak:

U nas obchody dnia dziecka pozostawione na jutro niestety :)

Życzenia jednak Wam i Waszym dzieciom składam dziś czyli : pogody ducha, uśmiechu od ucha do ucha, miłości, radości, zdrowia :)

Carine - a przysmak świętokrzyski to co to jest? :-)

To u mnie po kilku dniach spokojniejszych ruchów Emilka chyba wyczuła dzień dziecka bo pół nocy mi szalała, rozrywkowe usposobienie ma chyba po mamusi :-)

Karaiwina - ja już nie pamiętam co to jest noc bez sikania.

Co do koncertów to w czerwcu przedapada mi Black Sabbath, to jednak trochę za duża impreza teraz jak dla mnie, dwa to w Łodzi więc kawałek, żałuje bo niewiadomo czy będzie jeszcze okazja zobaczyć ich na żywo i to w starym składzie z Ozzym :no:

Atana własnie to
18053_big.jpg

Jednak mąż ma dziś wolne więc idziemy z Mają gdzieś choćby na chwilkę aby poczuła, że dziś jest jej dzień :)

Tak sobie latam po Allegro, może któraś by chciała:

nowy, fajny pajacyk Next licytacja od zlotówki next 2014 NOWY Pajacyk Little Sister Kwiatuszki (4288168951) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

też Next na to wyglada, że dwie takie same skoro dla bliźniaczek NEXT '13 TUNIKA PIESEK 2 SZT BLIŹNIACZKI 0-3 56/62 (4284743599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Ktoś sprzedaje takie jak już mam pajacyki Next w tulipanki, kółka i paseczki ale nie w trójpaku, tylko rozdziabane na sztuki NEXT NEXT @ pajacyk 1szt flowers 0-1 56cm (4280797445) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Jedwabna, biała sukienka Next od złotówki, do tego bardzo fajny opis aukcji Jedwabna sukienka niemowlęca (4293359232) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :-)

Next bluza z kapturkiem NEXT*** BLUZA Z KAPTUREM KWIATKI 68, 3-6M NOWA (4278688797) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

reklama
wszystkiego najlepszego dla wszystkich dzieciaczkow, tych już brykających i tych w brzuszku, oby grzecznie siedziały przynajmniej do 36 tygodnia;-)

moja corca poszla z tatą świetować dzien dziecka na stadionie, bo u nas co roku jest masa atrakcji dla dzieci w tym dniu, ja juz niestety nie daję rady chodzić i stać dluzej niz 5 minut.
Wczoraj pojechalismy na chwilę do nowo otwartej w moim miescie galerii, myślalam, że padnę... dobrze, że obiekt nie za duży, to szybko zleciało "zwiedzanie"....:-D

Do góry