reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

natkusia taka dosć spora -wytrzymuje do 160 kg i 305 bodajże średnicy..w biedronce są za 550 zł....

reklama
Hello Myszolki ;*

Dzięki za &&&&& egzaminy zdane, samopoczucie w miarę ok, chociaż kłuje czasem jeszcze. Ale trzymajcie &&& dalej bo jutro jeszcze dwa egzaminy !! :-)

Martyna Gratki:-) tak duzo naraz ci tych egzaminów dali.Ja to chociaz mam w czasie rozplanowane. Tydzien temu mialam 2, za tydz 1, za 2 tyg 2 i potem jeszcze jeden zostanie ale to pewnie w tyg jakoś bo doktorek zawsze w tyg nam robil i jako jedyny w sesji....;-)

Hej :-D

Dziś zwariowany dzień nie miałam kiedy zajrzeć znowu mam co czytać. Nabyliśmy dziś w Carrefour tapczan dla mlodszego syna, do tej pory soał w łóżeczku ale to już był definitywnie ostatni dzwonek , bo dzieć nam wyrósł hehe Tym samym musieliśmy nieco zdezorganizować ustawienie mebli w pokoju, złożyliśmy łóżeczko dla malucha, za 2,5 m-ca zaczniemy go montować od nowa. Zanim się obejrzałam jest 18.22 , wcześniej jeszcze zakupy chyba ze 3 h W końcu miałam klapnąć na chwilę a to dobry moment by do Was zajrzeć:-)

Witam :tak:
Zdrówka dla wszystkich chorujących (szczególnie z bolącymi gardłami), ja jak mnie bolało gardło to płukałam herbatą septosan i pryskałam tamtum werde.
Trzymam kciuki za wszystkie egzaminy.
Madison u mnie rozchodzi się spojenie łonowe, ból przeokropny.
Dziękuję za wczorajsze wsparcie dziewczyny (z resztą nie tylko wczorajsze ;-))

Witam:)

Monia - moja córka to straszna histeryczka :( zazwyczaj jak jej się coś nie podoba to całe osiedle o tym wie : / , wyprawa na plac zabaw to dla mnie koszmar , nigdy nie chce wracać , mogłaby całymi dniami tam siedzieć i zawsze wracamy na sygnale :(

Madison - moje spojenie się odzywa co jakiś czas , bywa tak że ciężko mi się chodzi a wstanie z łóżka jest wyzwaniem .

Kaspian - tak myślę , że gdybyś się miała zarazić to już jakieś objawy byś miała , ale trzymam &&&&& .

Carine - domowymi sposobami tego nie usuniesz :no: też próbowałam , nawet domestos nie dał rady .

Sierpniowa - zajrzyj na wątek zakupowy, Dziewczyny ostatnio polecały sprzedawców allegro .

Edyś - dobrze że meble uratowane :) , dzieci to mają pomysły , może jej kawałek ściany farbą tablicową pomaluj , naprawdę świetna rzecz .

Natkusia - na pewno Ci ciężko ale dasz radę , już niewiele zostało .

Martyna - gratuluję i trzymam &&&&&& za kolejne egzaminy .

Dobrej nocki Kobietki :) troszkę czytam co piszecie ale dziś wyjątkowo nie mam weny...
Maja śpi ze mną znów źle się czuła. Dostałą Ibuprom na noc i dalej jest ciepła. Na razie czuwam czy temperatura spadnie. Dziś dowiedziałam się co to znaczy jak dzidzia jest zbyt nisko i można z bólu gwiazdy zobaczyć... jak tak przyfasoli tą małą stopą :)

reklama
Ech ja zaczęłam przygotowania do nauki na egzaminy w kolejny weekend (3 szt. plus prezentacja). Właśnie widzę ogrom materiału (którego jeszcze nie mam zgromadzonego) na jeden z egzaminów i już wszystkie chęci i siły mnie opuściły :dry:

Ja nie mam takie bólu "łonowego", problemy z chodzeniem mam przez ból kości pięt, właśnie najbardziej boli jak posiedzę, czy poleżę, a potem trzeba się ruszyć. Mam nadzieję, że te "łonowe" mi odpuszczą bo innych mam wystarczająco :-D

Mnie dzisiaj "mała" rąbnęła w żeberko, śmieszne uczucie ;-)

Ta książka, o której pisałam wczoraj (odnośnie problemów z dziećmi na różnych etapach rozwoju) to chyba Jak porozumieć się z własnym dzieckiem - Stowe Virginia za | Książki empik.com - niestety nie mam pierwszej strony dlatego "chyba" :) Ale widzę też, że w księgarniach nie można jej dostać :dry:

Chyba zaraz trzeba iść spać :-)

Do góry