reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam i ja
Martyna jeszcze śpi, a ja coś dziś nie mogłam :-( od 6.00 na nogach jestem :-(

carine w marketach budowlanych mają takie specjalne środki na grzyba. psika się nim, potem przeciera ścierką i grzyb znika. Mieliśmy kiedyś coś takiego ale nie pamiętam nazwy :-( w castoramie kupiliśmy i sprawdzał się rewelacyjnie

Miłej soboty. U mnie pewnie taka będzie, bo jestem po awanturze z chłopem więc pewnie dziś będzie się podlizywał (już to robił :-p ) więc dziś będzie ok

reklama
Dzieki dziewczyny :-) musze ogarnac te seriale :tak:

SIERPNIOWA sushi z £ososiem mhmm.. :-)

ATANA niezla jestes z tymi serialami :-D

CARINE ojj ja tez marze o spacerze ale na to musze poczekac min 3-4 tygodnie eh..

GAWIT ahh Ci faceci.. to udanego dnia ;-)

Ja wczoraj aktywny dzien, wieczorem odchorowala swoje. Wiec przez najbliższe dni tylko leżę.

Czytam Was na bieżąco, ale nie mam siły i weny odpisywać każdej.
Miłego weekendu!

Yellow! :)

Mialam tak ciezki wieczor i polowe nocy, ze o matkoswieto.

Na szczęście poranek lepszy, slonko pieknie świeci, udało mi sie wybrać z chłopakami na cotygodniowe zajęcia synka.
Teraz panowie podbijają świat, a ja odpoczywam, ale przynajmniej nie mam wrażenia, ze zaraz sie cała rozpadne.

Czy któraś z dziewczyn ma problemy ze spojeniem lonowym?

natkusia mi pomógł Tantum Verde lub jego tańszy odpowiednik Hascosept w atomizerze.
Natomiast wcześniej brałam isla-cassic i *spam* ale nic mi nie pomagało :confused:
no i domowe sposoby też nie pomogły - ani miodek, ani soczki z malin ani syrop z cebuli - dopiero jak kilka dni psiukałam tym hascoseptem to mi przeszło.

Sobotnie hej!!!
Ja po wczorajszych eskapadach czuję się nad wyraz dobrze, sama jestem zdziwiona (myślę jednak, że rozmowa z położną na prawdę dobrze podziałała na moją psychikę i od razu jest efekt w lepszej kondycji fizycznej). W ogóle to zdziwiła mnie, mówiąc inaczej niż mój lekarz, który najchętniej z każdą moją dolegliwością i bolączką kładłby mnie do łóżka, twierdząc, że nie zaszkodzi, a wręcz pomoże. Położna przeciwnie - kazała spacerować, cieszyć się pogodą i życiem - dziecko jest wtedy szczęśliwe, a ruch matki stymuluje rozwój układu nerwowego. I bądź tu mądra, ciężarówko!!!!

Natomiast od wczoraj bardzo dokuczają mi hemoroidy (wzięłam na noc Avenoc, ale to homeopatia i raczej nie pomoże). Poradźcie mi co jest bezpieczne i bez recepty, bo do wizyty jeszcze tydzień.

Poza tym odebrałam dziś wyniki synka i jednak to nie była szkarlatyna, tylko rumień zakaźny (IgG IgM - pozytywne). Intuicja matki jest bezcenna. A teraz mnie czeka powtórka badań na przeciwciała. Oby nic nie wyszło!!!!

My dziś na grilla do znajomych jedziemy, wreszcie się z ludźmi zobaczę :-D Jutro z resztą też, ale bardziej rodzinnie :-)

Sobotnio, słonecznie :)
Dziś jedziemy do rodzinki...więc sobota z ludźmi :-D
Meble całe szczęście doczyściłam - ale nie było łatwo. Nie wiem co małej "odbiło". Do tej pory raz pomalowała kawałek ściany, a tu teraz to masakra była.
Miłego weekendu dziewczyny :-)
p.s dzić mam za soba pierwsze pracowanie ciuszków dla Oli :) powoli trzęba brać się do roboty

Zrobiłam pyszny obiad, wołowina z mango i szpinakiem po tajsku,i wszyscy poszli spać... Tylko ja i Julian się kiwamy.

Trzeba ich pobudzić na kawę, M obiecał Julianowi rowery a obietnice trzeba dotrzymywać.

u mnie w końcu porządnie wyszło słońce.

gawit ale z takimi środkami to chyba bede musiala zaczekac az urodze bo one chyba bardzo silne? no nic zaczekam a po porodzie wezme sie za ta moja łazienke i wypucuje całą......a żadnych domowych sposobow nie znasz? ..

ja dzisiaj dzien na lezaczku spedzialam przed domkiem w cieniu.Chlopaki moje składali trampoline bo kupilismy dzis starszakowi na dzien dziecka..radoche mial chyba najwieksza tatuś:-D ale synek tez szczesliwy z prezentu:-)szkoda ze ja poskakac nie moge:-D

reklama
IZIS !!! aż oplułam telefon :-D mi mężuś kupil malinki i zaraz zrobi koktajl truskawkowy wiec musze sie pocieszyc :-p

CARINE jaka trampoline kupiliscie? My na DD kupilismy Michalowi rowerek biegowy ale za miesiac ma urodziny! Duzo placiliscie?

EDYS dobrze, że zeszło z tych mebli uff

KAPIAN obys sie nie zaraziła! Ja zauwazylam, że połozne maja bardziej lajtowe podejscie a nie zawsze jest to dobre..

SYLWIA dzieki! Jak mi nie przejdzie to bede sie ratowac tym :tak:

MADISON ja nie mam problemow ale chyba dziewczyny pisaly..

MONYA leż leż!

A ja kazdego dnia mam moment takiego dołka.. moje ciało jest takie wrazliwe i ma dosc leżenia eh.. jak ja do tego lipca nie zwariuje to bedzie cud! :sorry2:

Do góry