reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

witam czy moge do was dolaczyc to bedzie moja druga ciaza pierwsza corka ma juz 5 lat a teraz z tego co obliczylam to bym miala termin 6 sierpnia ja od prawie dwoch tygodni sie okropnie czuje dzisiaj pierwszy dzien co wmiare sie czuje pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Co tu tak cicho?
Ja wykończona po całym tygodniu pracy nareście mam wolny weekend :-D a w poniedziałek idę do lekarza :-)

Dziewczyny macie bóle podbrzusza? Ja mimo tego, że biorę Luteinę mam bóle.. są one lekkie ale mimo tego są.

Okruszek pewnie, że możesz :-) i serdecznie gratuluję :*

Ojaka cieszę się, że test potwierdził ciążę :-) Nie martw się.. na pewno sobie poradzisz z dwójką :tak: ja mam 17 miesięcznego synka i też czuje, że będzie hardcore no ale trzeba sobie dać radę ;-) a ile ma Twój synek?

BASIK no mam nadzieję, że to bóle są ok.. ale z tego co sobie przypominam to przy Michaśku też tak miałam :tak: Ty też masz w poniedziałek wizytę.. nareście coś zobaczymy :-)

Witajcie Dziewczyny :)
Nieśmiało chciałabym dołączyć
Dwa dni temu zrobiłam test, dwie wyraźne krechy. Termin wg OM 3 sierpnia.
Przerażona jestem, pierwsze ciąża, ale radość niesamowita

BASIK oby chociaż pęcherzyk było widać :tak: na którą masz wizytę?

KLAUDIA witaj :-) ciąża to piękny stan, gratuluję !!

Klaudia, witaj :) Widzę, że termin masz w dniu moich imienin.

Okruszek, Ciebie też witam :)

Natkusia Kochanie, jak się czujesz?

ojaka, dasz radę. Ja mam dwie córeczki i teraz pragnie nam się synek :) Jak będzie trzecia córka, to też dobrze, oby zdrowa.

reklama
Witajcie dziewczynki. Nowym mamusia gratuluję.

Ja teraz boli brzucha nie mam ale jeszcze 2 dni temu były :-(
Ale zazdroszczę Wam tej wi wizyty w poniedziałek ja do czwartku muszę wytrzymać.
Trzymam &&&& żeby było widać serduszka :-)
Natkusia trzymam też za l4 :-)
Dopiero co byłam w ciąży z Filipkiem a już kolejna... :-) jak ten czas leci.

Do góry