reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Bo muszą zniknąć listopadówki :-) będzie to ok 10-15 grudnia i wtedy my wskoczymy na ich miejsce i będziemy pod lipcówkami :tak:

reklama
O jeju! :szok: To juz sierpniówki są? Ale ten czas szybko leci! :-D

Zdrowych, nudnych ciążowych miesięcy, bez zmartwień, bez szpitali, bez ogólnych problemów ciążowych, szczęśliwych rozwiązań życzy marcóweczka `14!

Dużo zdrowia i powodzenia dziewczyny!

Hej dziewczyny !:-)

Ale ten czas płynie.. dopiero co robiłam test ciążowy,a tu już sierpniówki 2014 !! :szok:
Życzę wam wszystkim spokojnych ciąż i zdrowych maluszków !! :-)
Pozdrawiam, sierpniowa mama 2013 ;-)

Witajcie:-) ja test zrobiłam w sobotę w nocy i wyszły II... w 31dc pojechałam na betę i wyszła ponad 11tys !!! czy to możliwe ?? jutro mam wizytę, termin z ostatniej miesiączki wychodzi na 2 sierpnia.. wszystko byłoby super gdyby nie fakt ze ponad 5 miesiecy temu urodziłam córeczkę ! jestem w szoku !! cieszę sie ale i boję czy mój organizm podoła, zwłaszcza ze miałam cc ! jestem pełna obaw...
pozdrawiam wszystkie przyszłe mamusie i życzę Wam cudownej nudnej ciąży:-)

reklama
Hejka :-)

Ojoj.. praca mnie wykańcza :-( mam nadzieję, że w poniedziałek jest jakaś szansa na L4 :confused2: zaraz zabieram się do łóżka..

KORECZEK BASIA
dzięki :-)

MALUŚ chętnie przyjmiemy Cię do naszego grona :-D

JENY gratuluję i witaj :-)

BASIK powiem Ci, że ostatnio nie wyrabiam.. ciągle chce mi się spać a praca przy komputerze 9-10h jest dla mnie tragiczna :zawstydzona/y:

Buziaki

Do góry