reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Oj kobiety odpoczywam juz pelna para. Mama podjechala pod dom Punkt 10. Obkupiła chlopakow. Mnie po robocie zamiast bolec tfu tfu brzuch potwornie boli gardlo zarazilam się od maxa porazka.

Monia co do sąsiadów to ona malo przychodzi bo inny sasiad stary opierdzielil ich ze serca nie maja i ze jak mogli tak poprostu kazac zabrac nasze rzeczy z piwnicy wiedzac ze u nas dziecko w drodze. Nieważne. ..

reklama
Cześć bladym świtem.

Nocka przespana jedynie do 1.00...

Idę zjeść banana, bo w brzuchu mi burczy.

Miłej soboty.

Hejka slonecznie !!!!
Blaaa u znowu zawias :-/ ostatnio sobie obiecuje ze tyle napisze i to w dodatku kazdej z osobna a tu d.u.p..a
Gorgusia -Gratulacje !!!!!!
Martyna i jak sie czujesz ???? Daj znac w miare jak najszybciej -a jak sie decydujesz na egzaminy to kciukasy &&& :-)
Dla wszystkich schorowanych szybkiej rekonwalescencji !!!!
Anna fajnie ze mama jest ,zawsze to razniej no i pomoc zawsze sie przyda -takze teraz lez z tylkiem na sofie :-*
A i zapedz mame do zrobienia pierogow :-) i podeslij hihihihi

Paczki wczoraj pojechaly ,,,,moj m. Jak pakowal do auta to az sobie przeklnal :-/ hihihi normalnie go kocham

Trzeba by bylo czyms zasmiecic brzuszek bo glodna sie robie ,,,niby wybor mam spory ale cos nie wiem na co sie zdecydowac -jakos tak ze smakiem zle

Martyna ciesze się ze u ciebie wszystko ok :)

ja dziś idę z dziećmi na Dzień Dziecka z mojego zakładu pracy :-) dużo atrakcji,zamki dmuchane,trampoliny zabaw pełno,kiełbacha z grilla ,słodycze -szkoda tylko ze mój K. w pracy dziś.Idziemy na 10 ,00 -14,30 jak wrócimy jedziemy na 40 -te urodziny mojej siostry-ciekawe czy mąż wróci do tej pory-wczoraj był don 21 w pracy-aktywny dzień dziś mnie czeka-ciekawe czy Antoś to wytrzyma,wczoraj jakoś mniej sie oszczędzałam i musiałam wziąc nospe wieczorem tak bolał brzuch-cholipa w poprzednich ciążach nie miałam takich jazd :-(

pogoda piękna-miej soboty :-)

Hej :-)

U nas kolejny tydzien do przodu :tak:
Coś od wczoraj strasznie gardło mnie boli.. co mozna wziąc? I najlepiej dla cukrzykow zeby bylo mało cukru eh

IZIS ciekawa teoria z cieplem i szyjka.. tez musze opanowac seriale ;-)

MONIA tak czasami histeria sie zdarza no ale to chyba jakis etap :sorry2:

GORGUSIA gratuluje zdanego egzaminu przez M :-)

ANNA to odpoczywaj! Dobrze, że mama juz jest :-)

EWCIA Twoj mąż ma cierpliwość :-D

MARTYNA dobrze, że jest lepiej!

MAGDA fajowa taka impreza dla dzieci :-) udanego dnia!

ASIOŁEK ale upaly maja powrócić :sorry2:

natkusia pytałaś o stronę z serialami- Seriale online oglądaj na iiTV.info Jeżeli będzie Ci krzyczało, żebyś się zarejestrowała, to śmiało. Potem można wybrać oglądanie bez płacenia, wszystkie seriale masz odblokowane i przed czasem :-) Też jestem fanką Greysów :-)
Ogólnie też bardzo wciągnęła mnie Gra i tron- dla mnie bardzo dobry serial, ale trzeba się nastawić na oglądanie scen zabijania- nie zawsze smacznych i ogromu erotyki. Mimo, to wiele moich koleżanek ogląda go z zapartym tchem :-D Ja będąc na L4 w kwietniu, z nudów obejrzałam dotychczasowe odcinki polskiego serialu Lekarze- da się jakoś :-)

Martyna93 i ja się dzisiaj czujesz? Te kłucia w pochwie ja mam od paru dni. Moja szwagierka- rodziła rok temu- mówi, że to normalne i prawdopodobnie tak ma być. Mam wrażenie jakby mi ktoś igły tam wbijał- szczególnie mocno nad ranem.

gorgusia gratulacje dla męża :-)

Ma_Dunia no i naszła mnie ochota na banana:-)

Wczoraj pierwszy raz, pod okiem męża, przygotowałam swoje sushi z łososiem :-):-D Szczęścia co nie miara:-D
Mam na dzisiaj tak strasznie dużo energii, ale chęci do robienia czegokolwiek brak:-) Mam prośbę do tych, które kupowały wyprawki- te mniejsze pierdółki- na allegro. Możecie polecić mi dobrych sprzedawców, tak żebym hurtowo mogła odhaczać moją listę zakupową ?:-)

Kaspian - nie mam pojęcia co jest na Radzikowskiego :-) Być może przychodnia, w której Twoja położna ma gabinet? Moja urzęduje w przychodni na Strzelców :-)

Co do seriali to Grę o Tron też oglądam, największym maniakiem jest mój D. on to co najmniej ze trzy razy każdy odcinek no i oczywiście powtarzanie sezonu po zakończeniu całości :-)

Bardzo mi się jeszcze podoba Call the Midwife, to dla nas takie w sumie na czasie, o pracy położnych w angielskich dzielnicach biedoty, w latach 50-tych XX w. i Castle - taki kryminalny ale z dużą dawką humoru :-)
O motocyklistach też oglądałam i też mi się podobało... :-)
Z takich starszych seriali to byłam fanką Babylon 5 :-) Taka space opera ale oglądało się świetnie, to już serial zakończony więc można wygrzebać wszystkie sezony. Lubiłam także Stargate i Stargate Atlantis.
No i 24 godziny z Kieferem Sutherlandem, tak wciągający thriller, że się zaczynałam denerwować na sam dżingiel :-)
Było tego dużo więcej ale przed kawą ino te tytuły tak z marszu wymieniam.

Wspominałam już, że miałam bardzo dużo wolnego czasu...? :-)

reklama
witam sobotnio, czytam was caly czas ale kompletnie nie mam weny na pisanie.....
dziewczyny macie jakies sposoby do zwaleczenia grzyba na fugach w łazience? wychodzi tylko na tych silikonowych a nowa łazienka, rok temu robiona. szlag mnie trafia jak to widze..Jest jakis sposób? moze jakis magiczny środek? czy jedynym jest położenie nowej fugi??

oj nie wiecie jakbym sie przeszla gdzies na spacerek z synkiem, niestety musze sie ograniczyc do wyjscia do ogrodu..chodze sprawdzam czy pies nic nie zniszczył i wracam spowrotem:-( moja rabata juz woła żeby się nią zająć bo zarosła niemiłosiernie,a tu sie nie da...ehh to posmęciłam....

Do góry