karaiwina
Fanka BB :)
Martyna pisałam o zdrowych i nie powikłantch ciążach, a Twój przypadek do takich sie nie zalicza. I nie, ze trzeba czekać tylko dobrze jest jak macica sama zacznie pracować zanim dojdzie do CC ponieważ wtedy ładnie sie obkurcza. Częstym powiklaniem po CC jest nie obkurczanie sie macicy co w skrajnych przypadkach prowadzi do jej usunięcia. Ja dbam o swoją macice, bo chce zeby była domkiem nie tylko Lilki, ale także innego dziecka. I wyrazilam swoją opinie na temat CC, a przecież i tak każda z nas zrobi to co uważa i co czuje, ze jest dla niej i jej dziecka najlepsze prawda?
Natkusia zazdroszczę tych jagód mniam podziel sie!!!
Ewcol trzymam kciuki Za córkę. Coby wszystko sie dobrze skończyło i żebyście nie musiały już cierpieć.
Katrina naprawdę serca nie masz, ze nas tak dobijasz. U mnie +9.
Ja po 2 miseczkach zupy z botwinki, 2 nektarynkach i zjadlabym jeszcze coś słodkiego, ale nic nie mam w domu(
Natkusia zazdroszczę tych jagód mniam podziel sie!!!
Ewcol trzymam kciuki Za córkę. Coby wszystko sie dobrze skończyło i żebyście nie musiały już cierpieć.
Katrina naprawdę serca nie masz, ze nas tak dobijasz. U mnie +9.
Ja po 2 miseczkach zupy z botwinki, 2 nektarynkach i zjadlabym jeszcze coś słodkiego, ale nic nie mam w domu(