reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Oj to ja tez z tych rosnacych :) startowalam z 58 kilo przy 163 wzrostu, do 20 tygodnia przybralam 4 kilo a teraz przez ostatnie piec tygodniu juz 6. A zeby bylo zabawnie, wcale nie jem duzo a juz na pewno nie wiecej niz przez te pierwsze cztery miesiace. ... Ale ja mam generalnie tendencje do tycia, no i nie da sie ukryc, ze slodkie za mna chodzi strasznie i sobie w tym temacie folguje :)

reklama
50kg to ja chyba tyle w podstawowce wazylam :cool2:Dziewczyny wy nawet w 39 tyg nie bedziecie wazyc tyleco ja :baffled:Ja tym kilosem dobilam do setki :-( MASAKRA

Czy mam sie czym martwic jesli mam pozdwyzszony WBC i DRAN ?

Katrina - to tym bardziej super, ze praktycznie nic nie przybierasz w ciazy!

WBC czyli white blood cells, tak ? To normalne, ze w ciazy rosną, tak jak czerwone spadają. Rosną, rosną i w ostatnich tygodniach moga przekroczyć normę. Jesli nie jest to jakies spektakularne to luzik, w przeciwnym wypadku lekarz pewnie bedzie szukał przyczyn infekcji.

Drugiego skrótu nie znam, ale morfologia sie rozjezdza w ciazy wiec na pewno jest ok :)

Arbuz,truskawki i rozszalany Antek. Mój brzuch wygląda jakby coś miało z niego wyskoczyć.
Ja mam zlecone badanie przeciwciał na krwinek czerwone. Nie wiem dlaczego bo mam rh+ .

Ale się ubawiłam! M mi przysłał maila ze zdjęciem, a tam....nocnik z kupą :-D:-D:-D Kacu super sobie radzi. Dziś wstał z suchą pieluszką i zrobił siusiu do nocnika :-)[/QUOTE]

Gorgusia ja też się ubawiłam, taka mała rzecz a cieszy ;-)

Z tymi przeciwcialami przy Rh+ to dziwna sprawa...
Ale jest juz nas trzy - Gorgusia, Monya i ja, które maja to zlecone wiec cos w tym musi byc.

Zaktualizowalam sobie sygnaturke i mam dzis 2 miesiące do porodu :)
Za dwa miesiące zobaczę moje pannice! Na pewno bedą sliczne jak mama:) I mam nadzieje, ze bedą blondyneczki po mnie, a nie brunetki po tacie. Choć brunetki tez bede kochać jak własne ;)))))

Od jutra juz bedzie miesiac z czymstam, najpierw dużym czymstam wiadomo :)

Hej,ją że wsi do was piszę. Lula ospa dopadła więc wsiedlismu w auto i tym sposobem mam szybsze wakacje. We wtorek wracam do szczecina bez dziecia.postaram sie go odwiedzić jeszcze w czerwcu,a pptem dopiero po porodzie. U mnie na razie 3,5kg na plusie. Ale ka stowe miałam wcześniej.także dobrze. Idę czytać co u was. Spokojnego wieczoru :-)

Na pewno bedą sliczne jak mama:) I mam nadzieje, ze bedą blondyneczki po mnie, a nie brunetki po tacie. Choć brunetki tez bede kochać jak własne ;)))))

hahahahaha aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu :)))))))
No niestety z tymi genami jest tak, że zazwyczaj wygrywają silniejsze.... a blondasy to słabe geny ;)
Ja niebieskie oczy, włosy jasne... Maja oczy piwne, ciemna oprawa, paluszki jak racuszki a nie długie i smukle ihihihi wszystko po Tatusiu... i cholera po teściowej ;)

reklama
Madison-piękne będą!
U mnie cała rodzina ma ciemne oczy,a ja jako jedyna brunetka z niebieskimi oczami. A duże cyce to pewnie silne geny,a ja jako jedyna (po tacie) mam mini cyce. Są wyjątki od reguły :-D
Fiuu- wytrzymasz tak długo?

Do góry