reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam się z kawka i ogromnym bólem pleców , az mroki przed oczami mi sie pojawiają . Mam nadzieję ze sie rozruszam bo inaczej bedzie kiepsko.. a wszystko przez zmiane stron na kanapie do spania .

Dzień dobry brzuchatki;)
Pisałam pisalam i ..... Aplikacja forum została wstrzymana....dziękuję bardzo:/

Ewaelinka wysłałam priv.

Hej dziewczynki ;*

Ja byłam rano w przychodni ale niestety rejestracja od 13.30... więc muszę czekać. Znowu nie spałam w nocy.. WYKOŃCZĘ SIĘ Z BÓLU

Madison dobrze, że mi powiedziałaś- ale lekarz powiedział, że jeśli będzie się coś działo to CC możemy po 38 tc robić. ale bliżej 39 oczywiście. Jeśli te atrakcje będą się powtarzać to chyba się zdecyduję... poza tym to u mnie jest troszkę wysokie ryzyko bo poprzednie CC miałam 2 lata temu. Oni się boją, żeby wszystko było ok, macica nie pękła i dlatego nie chcą czekać na poród SN.

Przerwa..... kregoslup mi wysiada nad tymi pudelkami hihihi
Ania ja jak biorę to wszystko nie bede sie rozdrabniac hihihihi (plaza)
I znowu stracilam wene mnie to ktos by musial mlotkiem walnac jestem tak nierozgarnieta i jakas "w innym swiecie"ze szok

Ja juz po śniadaniu :-) mężus ma teraz wolne wiec jakos ten czas przeleci - mam nadzieje ;-)

ANNA daj troche tej plaży :-)

AGULA a skąd masz aż takie bóle?

MARLENKUS eh ja wczoraj chyba z 3 razy pisalam posta i mi go wcieło.. dopiero za 4 razem weszło :sorry2:

MARYNA obys dzisiaj dostała sie do tego lekarza bo ten ból Cie wykończy..

Natkusia od dwoch lat mialam problemy z rwa 3 razy mnie tak zlapalo ze chodzic przez tydzień nie moglam na ostrych przeciwbolach bylam zeby choc do lazienki doczolgac sie . Teraz moj genialny polowek wpadl na pomysl zebu glowa w druga strone spac , kanapa kilkuletnia materac na niej do wymiany i poszlo cos sie nadwyrezylo . Dzisiejsza noc chyba na podlodze bede spac , moze choc trochę ten kregoslup mi odpocznie .

Hej dziewczynki. Wpadlam na chwilke powiedziec co u mnie. A wiec jesli chodzi o mnie to cukierkowo nie jest bo wczoraj okolo 19.30 szwy mi sie rozeszly i mam dziurke na 2cm z ktorej caly czas leci jakis plyn podbarwiony krwia, podobno czasami tak sie zdaza. Dostalam antybiotyk i jak juz plyn przestanie leciec to podobno dziurka sie zrosnie. Takze mialam jechac dzisiaj do dziewczynek autobusem ale mam zakaz od meza. Nakaz lezenia i wstawanie tylko na sciaganie mleka itp. Maz bedzie z szefem rozmawial na temat malych poprawek w zmianach i chce konczyc o 16 i wtedy pojedziemy razem do ksieznczek.

A teraz troszke lepszych wiesci. Lilly mazalecone 3x dziennie sciaganie maseczki z tlenem ! Wczoraj na przytulaskach nie miala maseczki ponad godzinea dzis w nocy ponad 1,5h !! Wrocila jej zoltaczka i nowu lezy pod lampami ale to norma.
A teraz najwazniejsze, Mia nie ma juz zielonych glutow z zoladka !! Dodatkowo pielegniarka mowilaze zrobila troszke kupki i meczyla sie przy tym bardzo ale razem z kupka wylecial jakis taki zielonkawy glut ktory prawdopodobnie blokowal jej jelitka. Od tego momentu jest duzo spokojniejsza !! Prawdopodobnie to bylo przyczyna jej problemow brzuszkowych, teraz czekamy na kolejna kupke i az opuchlizna z brzuszka zejdzie. Pewnie potrwa to jeszcze kilka dni ale jest juz lepiej niz bylo i strasznie sie z tego ciesze !!
Wczoraj jak jechalam wieczorem na oddzial to wylam w samochodzie ze nie chce zostawac w szpitalu, cale szczescie ze nie musialam zostac bo chyba popadlabym w jakas depresje. Kolejny plus ze wczoraj mialam wieczorem wycieczke to taki ze powiedzialam ksiezniczka dobranoc o 23 hehe :-)

Witam wtorkowo!
Slonca cos nie widać, mam nadzieje, ze to jednak chwilowe.

Kahaka - termin mam na 28 lipca, dzien po urodzinach synkach, takze trafiliśmy niezle ;)

Martyna - ja Cie chyba zle zrozumiałam, jesli tak to wybacz.
Myslalam, ze lekarz mówi o 38/39, a Ty ze bedziesz jednak chciała wczesniej sie decydować niz sugeruje lekarz.
Ja sie oczywiście nie wtrącam w to co lekarz mowi, jego zdanie najważniejsze. I pisałam tylko i wyłącznie o cc gdy nic sie nie dzieje i spokojnie mozna czekać na donoszenie.

O, dziecie mi sie raczylo obudzić :)

reklama
Dziewczynki pytacie o cene przesylki Madzia ,wyslala mi cennik poczty pl i napisala ze paczka za pobraniem do 10kg to cena 26 zl ,,,,,paczka napewno nie przekracza 10kg i mam nadzieje ze znajomym uda sie wyslac ja jeszcze taniej -bo ja naprawde nie wiem jak to wyglada w pl :-/

Pisze pisze a tu telefon ze szkoly -teraz to padniecie -dzwoni nauczycielka Olivera i mowi ze maja problem bo maja lekcje sportu ,a moj maly sciagnal sobie szyne i stwierdzil ze moze cwiczyc i pani nie wie co teraz ZWARIUJEEEEEEE czekam na telefon od m. Czy moze sie urwac z pracy ...nie wiem czy sie smiac czy plakac

Do góry