reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

Natkusia ale masz fajnie, czyli będzie usg te na 11-13 tc?
ja w piątek będę mieć usg pierwsze, zobaczymy czy serduszko już będzie widoczne i na jaki tydzień oszacuje wg usg wiek ciąży

Domi czego to ludzię nie wymyślą, na prawdę... ech

Gawit witaj ;)

Edys a jesteś pewna co do zakupu takiego urządzenia?? ono może niepotrzebnie wpędzić w panikę, bo jak dzidzia się ułoży źle to można w ogóle nie usłyszeć/zobaczyć serduszka i panika gotowa

reklama
Naprawde porazka z takimi aplikacjami, naciagaja ludzi. Ja jestem tylko ciekawa jak ten detektor dziala w przypadku dwoch serduszek.

AFJA tak to te badanie :tak:

EDYS ja kupiłam za 130zł i spełniał swoje zadanie więc moim zdaniem nie trzeba wywalać tyle kasy ;-)

Z jednej strony to urządzenie bardzo pomaga ale tak jak AFJA napisała można wpaść w panikę. Ogólnie ja używałam go od 13tc i nie od razu serduszko słychać.. dziecko jest maleńkie i porusza się, trzeba szukać, nie raz szukałam dobre z 10min jak nie dłużej :tak: albo znajdzie się, usłyszy się serduszko przez 2s a tu myk Maluch się poruszał no i znowu szukanie :-D dopiero tak po 25tc łatwo znaleźć serce.. przykładałam urządzenie i już było :-) ale moim zdaniem warto takie urządzonko mieć.. dla mnie to był spokój i dzięki niemu przeżyłam okres ciąży ;-)

Dziewczyny obejrzyjcie sobie - poryczałam się :-D
http://www.youtube.com/watch?v=4Rc0wqxUS6o

Ja przy Wiki nie miałam tego urzadzonka. I przetrwalam :) teraz mam wrażenie ze bardziej panikuje niż przy małej. Wiec zastanawiam sie na razie czy nie sprawić sobie tego:)

Natkusia- filmik bomba :) ja sie wzruszyl ale i usmialam:) takie z życia wzięte sytuacje :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, trzymajcie za mnie &&&&& Dzisiaj około 19-tej jadę na wizytę do lekarza, bo dostałam śluzu beżowego i czasami trochę ciemnej krwi jest. Lekarz powiedział, że nie powinnam mieć śluzu tak zabarwionego i kazał przyjechać. Powiedział, że będzie trzeba leczyć lekami. Mam nadzieje, że pomoże. A poza tym poprzednia ciąża też była taka ;/ Powiedziałam mu, że wczoraj tyle robiłam i dzisiaj od rana, a on kazał mi zostawić to wszystko i odpoczywać. Jeżeli nie chce stracić dziecka mam nie robić praktycznie nic.

MALUŚ &&&&&&&&& :*

I tak to się właśnie kończy.. dziewczyny to tylko święta! A większość z nas lata po sklepach, sprząta na maxa.. zapominając że nosimy nowe życie w sobie! Potem kończy się to bólami, lekarzami a nawet szpitalem.. Dziewczyny weźcie sobie to świąteczne przygotowywanie na luz żeby potem nie było tragedii..

Malusiolka będzie dobrze.

Dlatego właśnie ja nie robię praktycznie nic. Ale to ze względu na moją ablację, o której wiem. Jutro zrobię tylko wafle i jakąś sałatkę na pierwszy i drugi dzień świąt i tyle mych przygotowań :-)

reklama
Do góry