reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

Domi88- no właśnie o to chodzi, ze nic nie biorę, bo jak kiedyś robiłam badania hormonów tarczycy to miałam tsh ciut powyżej normy dla ciężarnej:2,9 to wtedy się nie starałam i nawet nie wiedziałam ze norma dla starających się i ciężarnych jest inna. Dopiero teraz wyszło to przy tych wszystkich badaniach.

reklama
Ja trzymam te testy w szkatułce. A ostatnio Kacpi jeden wziął i udawał,że to jego telefon- chodził z testem przy uchu i gadał :-D

Ja mam Hashimoto. Leczę się od zawsze w sumie. Biorę Euthyrox- 125 na tą chwilę i mam bardzo ładne wyniki :tak: W obie ciąże zaszłam w pierwszym cyklu pomimo Hashimoto i PCO. Cuda się zdarzają :)

Baby Heart Monitor | eBay mam nadzieje ze ten sie otworzy.
Katushka, w polsce to faktycznie co 4 tygodnie jest usg w ciazy blizniaczej ale nie wiedzialam ze w uk tez tak robia bo patrzac na to ze ogolnie w pojedynczej ciazy tutaj a tylko 2 usg to mozna sie wszystkiego spodziewac.

Domi88 ten link się otworzył. Dzięki :-) Muszę to przestudiować, może zakupimy. Zapomniałam że ty za gramanicą :-) i faktycznie tam mają inne standardy. No ale dobrze że jednak Ci przysługuje częściej to usg :-)

Czego to ludzie nie wymysla, wlasnie znalazlam aplikacje dla windows phone 'baby tracker' podobno dziala na podobnej zasadzie jak ten monitor tyle ze od 27 tygodnia ciazy. Sciagne sobie wersje probna i zobacze jak to dziala bo cos czuje ze ladna sciema z tym jest ;)

Ja też trzymam testy :tak: Michaśkowe testy też mam!

DOMI oo matko :szok: o tym to jeszcze nie słyszałam.. też mi się wydaje, że to ściema!

EDYS nie lubię zimy ale mi też tego śniegu brakuję :dry:

LILITH w przyszłym roku pewnie większość będzie karmić piersią więc też nici z wigilii :confused: mi na szczęście mdłości przeszły więc jutro szaleje! A co :-D

MALUSIOLKA teściowie wiedzą, że jesteś w ciąży i każą Ci tak latać :wściekła/y: ja pitole..

KATUSHKA fajne urządzenie, ja tez polecam :tak:

Hej dziewczyny!
Tak sobie czytam Was i zastanawiam się czy można dołączyć :-) ostatnią @ miałam 7.11. Byłam na wizycie u ginki we wtorek 17.12 i ciąża miała 5,5 tyg był już zarodeczek - 2mm i nawet serduszko :-) choć ja widziałam tylko wielką dziurę ;-) coś tam o sobie zaraz napiszę w odpowiednim wątku :-)

Pozdrawiam i do sklikania :-)

Natkusia, sciema jak nic, wychodzi na to ze moje biurko ma akcje serca. I pomyslec ze pelna wersja kosztuje 1.29 , czego to ludzie nie wymysla

No to zapisałam się na badanie prenatalne do kliniki i wizytę mam 16 stycznia już :-)

GAWIT witaj :-) pewnie, że można dołączyć :tak:

DOMI haha Twoje biurko żyje!! :szok::-D

reklama
Dziewczyny tak patrzę na Allegro na detektory tętna płodu. I są kolosalne różnice cenowe. Od 130 zł do 600 zł. Czym kierować sie przy wyborze tego cuda?

Do góry