reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

kahaka trzeba być dobrej myśli, wszystko będzie dobrze..

Asiołek ja też tak zawsze myślę. Po tym jak powiedzieliśmy rodzicom że jesteśmy w ciąży i nie jest najlepiej jak powinno być, rodzice mówili że wszystko będzie dobrze i jakaś taka uspokojona byłam :-)

reklama
Trzymam kciuki za Nas wszystkie :*:*
Malusiolka daj znać jak po lekarzu &&&&&&

ja mam dziś mini doła,jakoś niby Święta ale tego nie czuję. Ciągle mi się płakać chce, zero radości.

Leżymy z moją kochaną Fasoleczką i odpoczywamy, przemęczenie to nic dobrego w naszym stanie.

cześć Wszystkim

nie odzywałam się kilka dni bo zapomniałam hasła do logowania to raz, a dwa to jakoś nie miałam nastroju i czasu.
Dziś byłam u lekarza ale to napiszę w innym wątku, Nie jest dobrze.
Mój Kochany Małżonek zrobił bigos, śledzie, upiekł pierwszy raz w życiu makowce , teraz robi galart a jutro reszta. No jak dobrze mieć takiego cudnego Małża:-D
Na święta jesteśmy sami a że ja muszę się oszczędzać wszystko szykuje Małż z synkiem.

pozdrawiam Was wszystkie
jutro postaram się odezwać

Malusiolka ja też bardzo mocno trzymam &&&&. Za ciebie i Twoją kruszynkę
Widzę, że jest nas ciągle więcej - to super. Sierpniowe mamusie górą!!! :-D Mnie cieszą te święta, uwielbiam je i nawet mega mdłości tego nie są w stanie zepsuć. Cieszę się, że już jutro zdejmę z siebie ,, brzemię kłamstwa ,, i będę mogła powiedzieć skąd moje kiepskie somopoczucie, bezsilność, zmienność nastroju, marudzenie i mdłości. Bo powiem wam szczerze, że moja mamą z którą teraz spędzam więcej czasu z racji przygotowania świąt zaczyna mi się dziwnie przyglądać i podejrzewa czy nie jestem przypadkiem chora. Aż mi wstyd, że ją tak okłamuję, ale to w dobrej wierze, chcę żeby niespodzianka się udała.

Oj, widze ze duzo z Nas ma doly czy poplakuje.. Ja jeszcze sie wsciekam I to bez powodu..
Kahaka kochanie a mozesz sie umowic na usg, chocby prywatne by sie nie stresowac? Nic nam nie smecisz, robilam ostatnio to samo, po to tu jestesmy :* wiesz, wczoraj mnie nie bolalo, dzis tak, mimo lutki I wyje co chwilke ze strachu, tak zle tak niedobrze..
An no to mezus pracowity, pilnuj go sobie.
Domi a Ile tam kosztuje zwykle usg? Mozna sie na nie zapisac od tak? Chetnie bym zrobila. Jesli mozesz to podaj mi prosze numer czy stronke, bylabym wdzieczna. O tej pl klinice tez same zle rzeczybslyszalam I widze, ze sie potwierdzaja.

Oj, widze ze duzo z Nas ma doly czy poplakuje.. Ja jeszcze sie wsciekam I to bez powodu..
Kahaka kochanie a mozesz sie umowic na usg, chocby prywatne by sie nie stresowac? Nic nam nie smecisz, robilam ostatnio to samo, po to tu jestesmy :* wiesz, wczoraj mnie nie bolalo, dzis tak, mimo lutki I wyje co chwilke ze strachu, tak zle tak niedobrze..
An no to mezus pracowity, pilnuj go sobie.
Domi a Ile tam kosztuje zwykle usg? Mozna sie na nie zapisac od tak? Chetnie bym zrobila. Jesli mozesz to podaj mi prosze numer czy stronke, bylabym wdzieczna. O tej pl klinice tez same zle rzeczybslyszalam I widze, ze sie potwierdzaja.

Ps. Maz ma 0 rh- a ja plus, rozumiem, ze to akurat nie problem? W pierwszej ciazy nic nie mowili..

Ale u nas sztormowo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kurde widzę dziewczyny, że większość ma jakieś doły :-( nie dobrze :-( Ja mam , że tak powiem ciężką przeszłość ginekologiczną (pisałam na wątku "poznajmy się" ) i cały czas sobie powtarzam, że są sytuacje na które nie mam wpływu, choćbym nie wiem jak o siebie dbała i nic nie robiła, to jak ma się nie udać to się nie uda, a jak ma być dobrze to będzie! i w sumie mam taką swoją mantrę, że będzie dobrze! powtarzam to sobie cały czas i jakoś się uspokajam! też mam, że bolą mnie piersi i mam mdłości, a za chwilę piersi nie bolą więc macam się po tych cyckach, ściskam je co by bolały :-D
Trzymajcie się ciepło dziewczyny!

Dzisiaj jest szczyt szczytów.nie wstalam z łóżka(poza przerwą na wymioty i siku),mial być sernik,jest klapa. Jezusie co ją złego robilam,że mam takie mdłości....mam nadzieję,że u was lepiej.

Zrobiłam teścik rano i bardzo wyraźny wyszedł :) W drodze do pracy myślałam sobie o imionach i podoba mi się jedno-Aleksander :) Już u swojej mamusi jestem,zrobiłam chyba z milion pierogów i zaraz idę się myć i spać bo padam...

Ja nie mam mdłści tylko odbija mi się tak że mi się wszystko wraca,i tak cały dzień....Okropne uczucie bo boje się że zwymiotuje za którymś razem...

bolą mnie piersi i taka zakręcona jestem.

Martwi mnie ból po lewej stronie pod piersią,taki kłujący....

Trzymajcie się Kobietki i więcej pozytywizmu :)

reklama
Do góry