No to ja już od 6 na nogach i miałam niespodziewaną wizytę u ginki :-( zachciało mi się papieru toaletowego z różowymi kwiatkami
rano się wycieram a tam wydawało mi się, że takie ni to czerwony ni brązowy śluz. Nie myślałam długo, w auto i do ginki (mała się ruszała więc choć tyle dobrego) a ona mówi, ze wszystko w porządku, nic tam nie widzi, zrobiła usg, badanie - i wszystko ok ale jak się powtórzy to albo znów do niej albo do IP, ja wracam do domu, oglądam ten papier na wszystkie strony , a ten dziad koło kwiatuszków ma taką jakby skazę, takie brązowawe plamki
więc chyba to było to! teraz kupiłam sobie już biały papier i na razie wszystko gra
Co do sukienki na tą imprezę to wczoraj na allegro kupiłam taką
ASOS SUKIENKA CIĄŻOWA KORONKOWA Z PASKIEM 48 PL (4227164814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dokładnie właśnie tą czarną. Któraś podawała chyba linka, że na ślub taką kupiła :-) ja wcześniej też o niej myślałam, ale moim rozmiarze były tylko białe i stwierdziłam właśnie, że to taka ślubna i nie będzie pasować, aż wystawili czarną więc wzięłam :-) zobaczymy czy się w nią w ogóle wcisnę ale wg wymiarów które niby tam podali to powinno być ok :-)
Ewaelinka najlepszego z okazji 100 -tu dniówki :-)
anna moja mała też ma czasem dni gdzie słabiej się rusza i oczywiście wpędza mnie tym w panikę
kahaka czekam na zdjęcia mebli. uwielbiam oglądać meble, jak wpadnę do meblowego to gdyby nie nachalni sprzedawcy (którzy od razu chcą w czymś pomagać
) to mogłabym tam cały dzień siedzieć
caltha do szkoły rodzenia chodzisz prywatnie? ja w tej ciąży odpuściłam. w poprzedniej chodziłam do państwowej i w sumie teraz stiwerdziłam, że przecież ja już wszystko wiem
a oddechów uczyć się nie muszę, bo poród sn nie dla mnie
Sierpniowa ja też kiepsko spałam ale sny miałam ok, śniło mi się maleństwo które było chłopcem, ale miało na sobie szlafrok w różowe kwiatki
mojemu mężowi też się kiedyś śniło, że to chłopczyk :-)
Rany ale sny to macie faktycznie
carine o rany to faktycznie nie ciekawie z tym sąsiadem
Eh klecę tego posta od godziny. Miałam sobie poleżeć, ale zadzowniła mama, żeby ją na cmentarz zawieźć więc muszę się powoli zbierać
Miłego dnia