reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Sylwia i Sierpniowa wybaczcie pomyłkę :-)

kupiłam Mai buty w decathlonie :-) jestem zadowolona :-)
Oliwka kopie gdzieś w dole... Więc ciągle nogi przy moim pęcherzu :-)
Teraz leżę już w łóżeczku. dobrej nocy

reklama
Katrina - sukienka trochę się rozciąga , brzuch każdej wielkości wejdzie :) pod biustem jest gumka , ta koronka też nie jest jakaś sztywna , ja wzięłam 38 taki jak nosiłam przed ciążą i o dziwo się zmieściłam :)

Ojaka
- super że dostaliście się do p - kola :)

Anna - mnie też nie wszystkie posty się pokazują telefonie : / , nie wiem o co chodzi

Gawit - na kolację biznesową to raczej ciemne kolory , czarny się zawsze sprawdza , jest elegancki i każdy rozmiar dobrze w nim wygląda :) ale może być też granat czy brąz

Dziewczyny kiedy ostatnio Madison pisała? zajrzałam na forum bliźniacze a tam znów tragedia :-( i tak sobie pomyślałam, że Madison zawsze po południem coś tam naskrobała, a dziś nie mogę znaleźć jej wpisu. Mam nadzieję, że u niej wszystko ok!
No i reszta mamusiek bliźniąt - jak się macie? Jak samopoczucie? Jak dzieciaczki? eh dziewczyny macie ciężkie ciąże :-( znaczy wysokiego ryzyka, ale za to ile później szczęścia :-)

Dobrej nocy

Tez o niej myslalam, zawsze doradza i daje takie hmm lekarskie rady a tu cisza.. Moze miala ciezki dzien, takie tez bywaja i nie zawsze sie ma sile, miejmy nadzieje, ze wszystko dobrze. A co z Macku? Ona tez rzadko sie odzywa? Nie wiem co z niektorymi dziewczynami, bo dlugo mnie nie bylo..
Zbieram sie do prania, jutro ciezki dzien, oby pozytywny. Pewnie nie bedzie czasu rano pisac, ale za wszystkie jutro wizytujace a wiem, ze chyba ze 4 nas jest bede mocno trzymac kciuki :tak:

Dzień dobry:)
Kahaka szafa jak szafa, ale lustro:) Istne szaleństwo!;) Teraz proszę o fotkę w całej okazałości:)
Amelia dziękujemy za uściślenie:)
Anna, Amelia dziewczyny co chwilę drukują, więc trzeba odświeżać co i rusz ;)
Gawit oczywiście pomyśl nad czymś stosownym, ale myślę że jako cieżaróweczka i tak ślicznie wyglądasz;)
Lilith kciuki za wizytę;)
A ja tam liczę, że Madison miała lepszy dzień i brak czasu na pisanie- dziś nadrobi ;)

Nienajlepsze wieści po wizycie w odpowiednim wątku...

Miłego wtorku dziewczyny ;)

Ostatnia edycja:
Witammm

Ja chyba bije rekordy w spaniu ;-/ nie wiem co sie dzieje ,ale mam jakis spadek formy --ta pogoda mnie dodatkowo dobija ,ale podobno od jutra bedzie lepiej ..
Moze dzis poprawi mi sie humorek,bo popoludniu spodziewam sie dwóch paczek -jednej z basenem ,a druga to te ciuszki (caly komplet 17 czesci pieknego różu ),i te gratosowe reczniki :-)
Facet z Nuka wczoraj nie przyjechal ,ale moj stwierdzil ze mozliwe ze nie mial czasu i napewno dzis podjedzie -ale tak na marginesie to nie lubie jak ktos sie nie odzywa :-/
Pisalyscie i pisalyscie wczoraj -z tego co pamietam to sukienki piekne :-)i fajnie ze imprezy udane :-)
Co do imprezy w hotelu to ja tez bym obstawila na czarny bo to najbardziej elegancki kolor :-)
Trzymam kciuki za wszystkie wizyty !!!!!!
Natkusia Beetka &&&&&&& dzis tylko dobre wiesci prosze :-*
Aaaa -tak na marginesie -jutro imprezujemy moje drogie u mnie -bo mam 100dniowke :-) stroj dowolny ;-)

Monya -jak sie czujesz????
Madison -dolanczam do dziewczyn i czekam na meldunek ??
A katka tez cos zamilkla :-/??

Ostatnia edycja:
Dobry... Ewa gniewam sie na ciebie no... wczoraj trzymałam to slonce i upal dla Ciebie a dzisiaj w nocy linki mi juz pekly i leje od rana tys chyba swoja pogode przygnala co.
Gawit czarny zawsze elegancki i na pewno odpowiedni...

Czy duzo tu sie pisze? Mysle ze więcej będzie jak zaczna sir silne ipaly i przestaniemy wychodzic z domow... teraz to jeszcze pikus.

Umylam, wyszykowalam malego, i martwię się o mniejszego... wczoraj byl ledwie wyczuwalny i dzis tak samo. Niby ruszyl się ale jakoś tak jak nie on... ech ciaze w tym roku jakies takie ciezkawe. Chyba na 10 dziewczyn jedna przechodzi prawidlowo...

reklama
Marlenkus -a jak ,okazja jest to trza to wykorzystać ;-)
Ania no coz ,nie zebym zazdroscila slonka ,ale troche deszczu tez Ci nie zaszkodzi hihihi;-) tak zeby Ci ta zlosc na mnie przeszla :-)
Dziewczyny zapomnialam wam dodac ze obudzilam sie cos kolo1 i budze mojego -szarpie go i mowie -ja chce kluski faszerowane z miesem ,on na mnie patrzy i mowi ze jutro pojedzie do polaka i mi kupi -uspokoilo mnie to ,ale do glowy przyszla mi leprza mysl -mialam ochote tam jechac wybic szybe i sie poczestowac :-) chyba zrozumieli by ciezarna -co nie :-D
Przez ta mysl nie umialam zasnac doslownie slinotoku dostalam hahah

Do góry