reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka bandyta w ciąży :-)

Dzień dobry :-)

Dziś u nas kolejny chłodny dzień :-) nie czekam ani na słońce ani na upały... Bo wiem jak będą wyglądały moje stopy...

W weekend czeka mnie wizyta teściów. Przyjadą na pięrwsza rocznicę komunii Mai. Muszę się uzbroić w maksimum spokoju i nabrać dystansu ;-)

Anna napisz czy jak u Ciebie takie ulewy to chowasz roślinki z balkonu do domu?

reklama
Ewa ja ostatnio mojego budzilam zeby po lody truskawkowe jechaj a on gnoj nic a ja sie poryczalam. Brryy zimno wlasnie z kundlem jestem

Załączniki

• 1399957372188.jpg
    1399957372188.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 50
Hej
my już na nogach od godziny :/
mała się rusza w brzuchu, aż filmik nagrałam :)
dzisiaj czeka mnie ogarnianie nowej szafy, układanie gratów itp. Potem Wam pokażę te moje meble.

Lilith, maćku nie udziela się na forum, ale jakiś czas temu pisała w grupie na FB, więc chyba wszystko ok.

Cześć kobietki ;-)
Dzisiejszej nocy maluszek kopał i kopał i kopał... ja spać nie mogłam, brzuch mi falował jak głupi:-) Potem miałam koszmary- rozstałam się z mężem (we śnie byliśmy tylko parą), potem próbowałam go odzyskać, miał już inną kobietę i zakładał z nią rodzinę, walczyłam o niego jak lwica.... m a s a k r a - :eek:
Wstałam zmęczona i zdenerwowana, od razu ukochałam męża i humor wrócił:-):-):-) Pogoda ładna, jest słoneczko. Póki co zapowiada się sympatyczny dzień!
Pozdrawiam cieplutko, wysyłam do Was słoneczko :-)

Ja też już wstałam, Darek poszedł po bułki na śniadanie to mam chwilę :-)

Faktycznie pomyliłam dziewczyny od sukienek, ups :zawstydzona/y:Ale tak czy siak kiecki bardzo ładne.

U mnie też piękny dzionek się zapowiada :-)

Witajcie,
Kaci śpi,a ja leżę i patrzę co ten mój mały swirus w brzuchu cuduje . Wczoraj do 23 gotowałam zupę żeby M miał raniutko :-)
Miłego dnia!!!!

Witam, Milego dnia zycze, pije kawke, jade z mala do szkoly I turnus lekarki sie zaczyna. Noc I Ja dzis Mialam tragiczna, z koszmarami, niespaniem I niewygoda..
Trzymam kciuki zamwizyty, czekam na nowinki od Beetki, Natkusi I Madison.
Dziekuje Kahaka za informacje :-)

reklama
Dzień dobry ;*
Witamy się przy melisce z rana dla odmiany- a co ! :-D
My już po śniadanku, trzeba brać się za porządki, wziąć szybki prysznic i z synem na polko wyruszyć ;-) Bo pogoda piękna w Krakowie od rana.

Sierpniowa- uffff kurcze, sen-masakra :eek: Ale dobrze, że tylko sen ;*

Przesyłam również Wszystkim słoneczko ;**
&&&& za Beetkę, Natkusię i inne potrzebujące ;*

Do góry