reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Sierpniowa mnie sie bardziej ta jasna podoba, taka bardziej dziewczeca :tak:

Anna zamiast szukac wielkiej kapuchy mniej farszu nakladaj i zawiniesz:-)

A ja dzis musze kupic wszystko (cukinie mam i ryz) zeby cukinie faszerowana zrobic

Natkusia Beetka i do przodu, my trzymamy kciuki a Wy nic juz nie robcie tylko lezcie, jesc dadza, na glowe nie pada, musi byc ok

A mnie ten Braxton znowu molestuje, dzis to sie dobrze czuje na lezaco.

Wracajac do tematu plci "brzydkiej" ja wyslalam kiedys mojego zeby kupil "cos" do mycia kibelka, ale zapomnialam palcem w domu pokazac butelke, co kupil spray . czasami mam ochote udusic, ale potem szybkie przemyslenie ze bez niego tez dobrze mi nie bedzie.

reklama
Sylwia- Bartuś już duży chłopak,a Ty wprawę od początku na pewno już masz :) Ja na weekend miałam Mikiego i Zuzie, no i oczywiście mojego Kaca. Z trójką radzę sobie lepiej niż tylko ze swoim jak jest sam :p

Tęsknie za moim Kaculkiem....bidny...cały dzień u babci i M go dopiero około 20 odbierze :zawstydzona/y:

Ja nauczona doświadczeniem, jeżeli wysyłam go po bardziej skomplikowane zakupy to szukam obrazków w necie i mu pokazuje :-) wtedy jest szansa, że przyniesie to co trzeba :-)

Sierpniowa - bardzo ładne te sukienki :-)

No ja dziś na liście zakupów zaznaczyłam szampon zwiększający objętość:))) na całe szczęście również nauczona doświadczeniem robię zdjęcia i dostałam to co chciałam.

:-) tak w ramach sprostowania- nie ja umieszczałam zdjęcia sukienek, a sylwia_k
Koleżanka ma taki sam awatar.

A poza tym nie mogę ostatnio za Wami nadążyć, w pracy mam sporo do zrobienia, po pracy pomagam mężowi w dodatkowych zlecaniach i tak jakoś mi czas ucieka. Jednym zdaniem poniedziałek zaczął się strasznie.
Z marudzenia to odkąd wczoraj kucając schylałam się po coś z podłogi (już nie pamiętam co), walnęło mi coś w kolanie i do dziś boli. Nie napuchło, nic nie wyskoczyło. Ot tak boli przy zginaniu nogi. Do tego dzisiaj wszystko leci mi z rąk- sztućce, sterta misek, zawartość worka na śmieci- miałam tylko go wyjąć i zawiązać, a całość mi poszła na podłogę itd... Dzień tragedia. Oby wasze dni były radośniejsze i przyjemniejsze. Czekam na wtorek:-)

Hej
Matko i córko ile Wy piszecie :szok: ale to super, jest co czytać :-D

Beetka, Natkusia &&&&&&&&&&&&& trzymajcie się dziewczyny!

ojaka super, że mały się dostał. Co do zmiany przedszkola to pewnie łatwo nie będzie, ale dzieci się szybko adoptują! to my mamusie wszystko przeżywamy 2x bardziej niż one :-) ja dziś zaprowadziłam Martynkę po dwu tygodniowej chorobie i cała noc nie spałam bo zastanawiałam się czy ona nie będzie płakać, a ona spotkała w szatni koleżankę i dała mi buziaka w locie i tyle ją widziałam :szok: zadowolona jak nigdy, bo zawsze po chorobie to tak ze 2-3 dni w przedszkolu przy rozstaniu płacze. chyba dorasta mi dziecko ;-)

Sylwia_k śliczne sukieneczki! obie

Anna ja też powinnam sobie robić listę co gotować danego dnia, chociaż ja gotować nienawidzę :-( to normalnie dla mnie jakaś kara! i gotuję raczej żadko. Martyna je w przedszkolu, a my jak wracamy z pracy to mamy obiad ugotowany przez mamę :-) która odbiera młodą z przedszkola i siedzi u nas póki nie wróćimy i chyba z nudów nam gotuje ;-)

A pro po chłopów i zakupów - mój jak idzie to muszę mu powiedzieć co jest w jakiej alejce (najczęściej do Biedronki chodzi) a jak pozmieniają wystrój to albo wydzwania co chwila albo molestuje te panie, które tam pracują :-DAtana Twój sposób super! muszę wypróbować :-D

Dziewczyny a pro po sukienek to nie pamiętam czy pisałam, ale 05.06 mamy firmowa imprezę w bardzo elegancki hotelu i dostałam dziś na e-mail informację, że do kolacji obowiązują stroje dowolne, ale od kolacji i później na imprezie to już mają być stroje biznesowe. No i ja mam jedną jedyną sukienkę, która ewentualnie by się nadała, ale jest turkusowa więc sobie myślę, że raczej na tą część nie oficjalną a na tą oficjalną to chyba wypadałoby jakąś czarną założyć? co sądzicie? hotel jest chyba jedyny 5-cio gwiazdkowy w Łodzi, same sławy tam mieszkają, bo noclego kosztuje coś koło 1000 zł (to najtańsza opcja) i kurde nie wiem w co się ubrać na tą kolację. doradźcie coś proszę i weźcie pod uwagę moją tuszę ;-)Jejuś ja się w nic nie zmieszczę :-(

Ja dopiero po obiedzie, ostatnio mam kiepski apetyt a I wrocilismy chwilke po tym Co postaw na wizytach pisalam. Teraz ide nadrobic Co u was. Aa na obiadek rosolek, mniam :-)

Jej....zjadłam tyle arbuza,że chyba będę spać na kibelku :p
Właśnie wróciłam z pracy i nastawilam wywar na jutrzejszą zupę.. Jeszcze wstawić pranie i chyba czas spać.
Jutro aktywny dzień się zapowiada....

reklama
Jejuuu ile wy piszecie :o nawet nie próbuję nadrabiać.
Weekend minął szybko - weselnie, a dziś z kolei mieliśmy ludzi od mebli, a po południu mąż pojechał na ten pogrzeb. Ja w końcu sobie darowałam.

W końcu mam szafę w przedpokoju!!! I lustro!!!

Do góry