reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

barbarka, witaj :)

Jeszcze święta się nie zaczęły, a ja mam ich dość ;/ Tyle się nasprzątałam, że nie mam już sił. Zostały mi podłogi do odkurzenia i zmycia i dwa okna u nas i u dzieci. Ale okna zostawię sobie na jutro. Jak pomyślę, że od poniedziałku cały dzień w kuchni, to już nie chce tych świąt. Lubię gotować, ale ostatnio coś ze smakami mam nie tak. Wczoraj zrobiłam rosół, bo miałam ochotę i dziwne zaczął mi śmierdzieć ;/ Mięso świeże, a ja nie mogłam nawet kęsa przełknąć, bo od razu do kibla mnie ciągnęło. Od rana teściowa flaki gotuje i też mi nie dobrze. Cały smród rozchodzi się po domu ;/

reklama
PUK ! PUK ! PUK !

Witam...i nieśmiało pytam :
czy mogę się do Was dołączyć ????????

Witaj gorgusia , Amelia ..my się już znamy kobitki !!! Całuuuuuuję Was mocno !!!

We środę po 10 miesiącach intensywnych starań o drugie dziecko okazało się że w końcu się udało ! Beta 15
Beta z wczoraj 34 ...więc myślę że pomału mogę zacząć się cieszyć !?

Bardzo boli mnie pachwina po stronie gdzie była owulacja...kupiłam sobie magne B 6 i Femibion 1 i zamierzam zażyć...a Wy coś zażywacie ???

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ !!!

Witam! :-)
Masakra - nic jeszcze nie mam ruszone w domu przed świętami! M znowu w pracy, przy Zosi nie mogę nic zrobić, a teraz gdy śpi nie mam siły się za nic wziąć... :confused2:
Żeby mnie jeszcze dobić nasz pies zachorował na nużycę i straszliwie gubi sierść! :wściekła/y:
widzę zę Cudaczkowi nie smakują słodycze ,raczej preferuje rzeczy słone i kwaśne hihi -czyżby chłopaczek :szok:
U mnie też się to nie sprawdziło :sorry:

Ja to mam nadzieję, że tym razem będzie chłopiec (ze względu na M, bo mi to wsio rybka) ze względu na to, że ta ciąża przebiega zupełnie inaczej niż poprzednia ;-)

Witam , tyle piszecie że na mogę się połapać :) . cały dzień dziś wymiotuje , byłam u lekarza i przepisała mi TORECAN w czopkach , kupiłam i na ulotce pisze : nie stosować w ciąży . I teraz nie wiem , może miała któraś z Was do czynienia z tym lekiem ? , boje się brać coś co nie jest przeznaczone dla ciężarnych …
Ja też bym zaufała lekarzowi. Na większości leków jest napisane, że kobiety ciężarne nie powinny zażywać, bo raczej nikt nie robi badań na ciężarówkach i nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności, gdyby akurat coś się wydarzyło. :sorry:

Jak mogę podczytuję Was natychmiast ale całkiem dolacze jak mój synek wyjdzie ze szpitala.
Dlaczego jest w szpitalu?

Ale jak wolno spada, jak przy takim wyniku jak ja miałam wg nie powinien mi test tym bardzej o czułości 25 mlU pokazać ciązy a tu proszę.
Mi test wyszedł podobnie do Twojego przy becie 4,43. Ja bym obstawiała ciążę biochemiczną, niestety...
Bardzo boli mnie pachwina po stronie gdzie była owulacja...kupiłam sobie magne B 6 i Femibion 1 i zamierzam zażyć...a Wy coś zażywacie ???
Ja tylko kwas foliowy.

Dorcia- miło Cię widzieć kochana :* Jeszcze raz gratuluję!
Ja biorę tylko kwas foliowy i magnez. Tak kazał lekarz.
Głoooooooodna jestem. Ale mam ochotę na zapiekankę z warzywami. Tylko na nią i koniec....

reklama
Gorgusia wiesz tak czytam że większość dziewczyn łyka sam kwas foliowy ( a nie zestawy witamin) więc kurcze chyba zostanę przy kwasie i magnezie.
A ciągnie Cię w podbrzuszu...masz ból ?

Mówisz zapiekanka za Tobą chodzi...hmmm...a ja mogłabym nic nie jeść...nie mam apetytu !!! Natomiast dużo piję !

Zmieniacie teraz swoją dietę...czy zostajecie przy starych nawykach żywieniowych ?

Ostatnia edycja:
Do góry