reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

barbarka, witaj :)

Jeszcze święta się nie zaczęły, a ja mam ich dość ;/ Tyle się nasprzątałam, że nie mam już sił. Zostały mi podłogi do odkurzenia i zmycia i dwa okna u nas i u dzieci. Ale okna zostawię sobie na jutro. Jak pomyślę, że od poniedziałku cały dzień w kuchni, to już nie chce tych świąt. Lubię gotować, ale ostatnio coś ze smakami mam nie tak. Wczoraj zrobiłam rosół, bo miałam ochotę i dziwne zaczął mi śmierdzieć ;/ Mięso świeże, a ja nie mogłam nawet kęsa przełknąć, bo od razu do kibla mnie ciągnęło. Od rana teściowa flaki gotuje i też mi nie dobrze. Cały smród rozchodzi się po domu ;/

reklama
PUK ! PUK ! PUK !

Witam...i nieśmiało pytam :
czy mogę się do Was dołączyć ????????

Witaj gorgusia , Amelia ..my się już znamy kobitki !!! Całuuuuuuję Was mocno !!!

We środę po 10 miesiącach intensywnych starań o drugie dziecko okazało się że w końcu się udało ! Beta 15
Beta z wczoraj 34 ...więc myślę że pomału mogę zacząć się cieszyć !?

Bardzo boli mnie pachwina po stronie gdzie była owulacja...kupiłam sobie magne B 6 i Femibion 1 i zamierzam zażyć...a Wy coś zażywacie ???

MIŁEGO DNIA ŻYCZĘ !!!

Witam! :-)
Masakra - nic jeszcze nie mam ruszone w domu przed świętami! M znowu w pracy, przy Zosi nie mogę nic zrobić, a teraz gdy śpi nie mam siły się za nic wziąć... :confused2:
Żeby mnie jeszcze dobić nasz pies zachorował na nużycę i straszliwie gubi sierść! :wściekła/y:
widzę zę Cudaczkowi nie smakują słodycze ,raczej preferuje rzeczy słone i kwaśne hihi -czyżby chłopaczek :szok:
U mnie też się to nie sprawdziło :sorry:

Ja to mam nadzieję, że tym razem będzie chłopiec (ze względu na M, bo mi to wsio rybka) ze względu na to, że ta ciąża przebiega zupełnie inaczej niż poprzednia ;-)

Witam , tyle piszecie że na mogę się połapać :) . cały dzień dziś wymiotuje , byłam u lekarza i przepisała mi TORECAN w czopkach , kupiłam i na ulotce pisze : nie stosować w ciąży . I teraz nie wiem , może miała któraś z Was do czynienia z tym lekiem ? , boje się brać coś co nie jest przeznaczone dla ciężarnych …
Ja też bym zaufała lekarzowi. Na większości leków jest napisane, że kobiety ciężarne nie powinny zażywać, bo raczej nikt nie robi badań na ciężarówkach i nikt nie chce brać na siebie odpowiedzialności, gdyby akurat coś się wydarzyło. :sorry:

Jak mogę podczytuję Was natychmiast ale całkiem dolacze jak mój synek wyjdzie ze szpitala.
Dlaczego jest w szpitalu?

Ale jak wolno spada, jak przy takim wyniku jak ja miałam wg nie powinien mi test tym bardzej o czułości 25 mlU pokazać ciązy a tu proszę.
Mi test wyszedł podobnie do Twojego przy becie 4,43. Ja bym obstawiała ciążę biochemiczną, niestety...
Bardzo boli mnie pachwina po stronie gdzie była owulacja...kupiłam sobie magne B 6 i Femibion 1 i zamierzam zażyć...a Wy coś zażywacie ???
Ja tylko kwas foliowy.

Dorcia- miło Cię widzieć kochana :* Jeszcze raz gratuluję!
Ja biorę tylko kwas foliowy i magnez. Tak kazał lekarz.
Głoooooooodna jestem. Ale mam ochotę na zapiekankę z warzywami. Tylko na nią i koniec....

reklama
Gorgusia wiesz tak czytam że większość dziewczyn łyka sam kwas foliowy ( a nie zestawy witamin) więc kurcze chyba zostanę przy kwasie i magnezie.
A ciągnie Cię w podbrzuszu...masz ból ?

Mówisz zapiekanka za Tobą chodzi...hmmm...a ja mogłabym nic nie jeść...nie mam apetytu !!! Natomiast dużo piję !

Zmieniacie teraz swoją dietę...czy zostajecie przy starych nawykach żywieniowych ?

Ostatnia edycja:
Do góry