reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam nowe ciężarówki :)

Mexi, najlepszego dla córeczki :*

Ja dzisiaj nie wyspana. Znowu zaczynam martwić się betą, którą mam zrobić w niedziele. Jeszcze do tego przygotowania do świąt. Można tylko oszaleć.

ojaka
<przytul> współczuje :*

MEXI właśnie.. 100 Lat :*

MALUSIOLKA przestań mi się martwić :wściekła/y: na pewno wszystko będzie dobrze!!

OJAKA współczuję zbliżenia z wc..

Ja byłam u kosmetyczki i mam piękne paznokcie :-D aż humor się polepszył :tak:
Dzisiaj znowu nie ma wody :sorry2: na szczęście dzisiaj na obiad robię tortille więc nie ma źle ;-)

MALUSIOLKA wiesz, że najważniejsze jest pozytywne myślenie :tak: yyy? Miałam wczoraj 8t5d a dzisiaj mam 8t6d więc dobrze :tak: a jutro kończę 9 tydzień. Z suwaczkiem jest wszystko ok :-D

córcia piła gorącą czekoladę-ależ mi zapachniało ,no i się skusiłam .Po kilku minutach czekolada wylądowała w kibelku-masakra,widzę zę Cudaczkowi nie smakują słodycze ,raczej preferuje rzeczy słone i kwaśne hihi -czyżby chłopaczek :szok:

O jaki nieduży ruch dzisiaj. Pewnie wszystkie sprzątają i gotują. My spędzamy święta u rodziców i teściów, wobec robię tylko sernik i sałatkę śledziową. Resztę zwarcia zostaje na wynos :p
magda niekoniecznie te smaki na chłopaka. Ja tak miałam w poprzedniej ciąży i mam córkę :)

Mnie się wydaje, że w ciąży często jest smak na kwaśne i słone bardziej niż na słodkie ;) i niestety to chyba nie do końca kwestia płci :D jeśli o to chodzi to chyba jestem mocną realistką ;)

K. chciałby syna bo wie, że córka będzie miała z nim przerąbane :D ale ostatnio stwierdził, że chyba jednak będzie córka ;p powiedziałam żeby jednak może uwierzył w swoje możliwości :D ;)

Niedługo zbieramy się na wizytę :) wcześniej może zaczepimy o targ przedświąteczny :)

Ja też mam bardziej ochotę na kwaśne i słone, aż objadłam się dziś surówką z kapusty kiszonej i mi brzuch wybuliło :-) Ale bardzo bym chciała dziewczynkę, więc pocieszające jest że jednak to takie "zabobony":-)

reklama
Do góry