reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Widzę, że temat teściów i rodziców na tapecie :-D ja na swoich złego słowa nie powiem, na rodziców też.

Madison no luksusy normalnie hehe. A Ty gdzieś wstawiałaś zdjęcie swojego brzucha? Bo bym bardzo chciała zobaczyć :tak:
Anna gratulacje dla koleżanki!

U nas pogoda dziś cudna, jutro planujemy grilla u rodziców na działce.A w piątek idę na glukozę - odciągałam to jak się dało, ale już ostatni dzwonek :crazy:

reklama
Cwikla - na Pulawskiej maja takie udogodnienia dla ciężarnych, niby nic a taki oddzielny pokoj pobran dla ciężarnych to miła rzecz. I przez to nie ma kolejek nigdy. Ale dla Ciebie to druga strona Warszawy. Dla mnie tez daleko, ale ja nie mam nigdzie w pobliżu, a tam dojazd rano był najlepszy. Teraz jednak przestawie sie na Medicover. Przekonali mnie :)

Kahaka - wstawialam fotkę w galerii. Dzis sobie pstrykne i wrzuce, ale nie ma co sie spodziewać ewidentnie podwójnego brzuchola, choć myśle, ze jestem w ścisłej czołówce :) Podejrzewam, ze ciekawej bedzie pod koniec ciazy, wtedy chyba brzuch bedzie nieeeeezly :)

Anna - śliczna malutka. My tu debatujemy o cc, a tu rachu ciachu i po strachu i kolejne dziecko na świecie :)

Cześć dziewczyny
...wieki mnie nie było, tzn. zaglądałam od czasu do czasu ale na pisanie to już siły i weny nie było... ostatnio czuję się tak jak w pierwszym trymestrze - po pracy tylko szybki obiad i do wyrka!
Byłam dzisiaj na glukozie i gdyby nie niewygodne krzesła i głód to byłoby całkiem miło. Madison, aż mi gul skoczył, że miałaś takie warunki ;-) U mnie w firmie, już od baaaaaardzo długiego czasu przymierzają się do takiego ubezpieczenia, czy jak to się tam właściwie nazywa. Ale zawsze jest szkoda kasy, itp.....taka mentalność polskiego pracodawcy. Może się kiedyś doczekam.
Marlenkus, ja mam takiego grilla Value cannot be null. Parameter name: input
wiem, że nie tego szukałaś i ten Twój bardzo mi się podoba, ale plus mojego jest taki, że można go używać w domu cały rok, nawet jako opiekacza do chleba :-D

Buziaki dla wszystkich, miłego weekendu.

Ja wpadłam na chwilkę poczytać co tam u Was. Niestety nie mam za bardzo czasu by więcej pisać bo mała złapała zapalenie oskrzeli i jest baaardzo dużum"cyckiem" teraz. W piątek idę z nią do kontroli i zobaczymy czy się polepszyło.
Z wyprzedzeniem życzę Wam udanej majówki.
Dziewczyny, które są w szpitalach trzymajcie się kochane.

Monia zdrowia dla malej !!!!!!!
A ja siedze przerazona sytuacja beetki ,juz nawet mojemu m. Powiedzialam ....
Obiecalam sobie lezec i sram na to ze troche kurzu jest :-/

No wlasnie ,zaczynam na to patrzec troszke inaczej :-/
U mnie zbliza sie kolejna burza ,jedna byla godz temu ,a teraz druga nadciaga ,,,,oj jak ja tego nie lubie :-(

Ja też dziś tylko lekko zaglądam.... Maj całą noc wymiotowała, ostry bół brzucha i biegunka... dziś już lepiej ale jest taka słabiutka... Wiec siłą rzeczy niewiele mam czasu...
Pozdrowiam Was ciepło.

reklama
u na tez byl planowany grill,ale poprosilam grzecznie meza zeby odmowil bo ja czuje ze nie dam rady..dzisiaj caly dzien leze bo niezbyt sie czuje, a posiedze troche lub pochodze to zaraz mnie podwozie boli:no: do tego te nieprzyjemne napinanie sie brzucha....szczerze mam dosc a wizja przedwczesnego porodu mnie przeraza i coraz bardziej sie tego boje...

Do góry