reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Gawit... Maja miała ospe w wieku 5 lat... jedyne co przynosiło ulgę to... brak maści, lekki prysznic w letniej wodzie, brak wycieranie tylko takie dotykanie miękkim ręczniczkiem... płyn surowiczy z krostek zasycha razem z mascią i to daje takie paskudne efekty.... nam lekkie prysznice 2 razy dziennie ratowały skórę i przynosiły wielką ulgę.

Hej.ale piszecie..
Nie d rady nadrobić.tesciowie.moi są kochani i pewnie dlatego,że mieszkamy 600km od siebie
Ją akurat jestem częstym gościem u nich,bo pracujemy z tesciem w jednej firmie i łączą nas też sprawy zawodowe :-).tesciowa to złota kobieta i juz przyzwyczailam sie,że wali takimi betonami,że tylko sie chlastac.ale ona tego nie widzi,a ją przywykł,bo nie opłaca mi sie drzec kotów. Bardziej mnie moja matka wkurza i jak tu u niej jestem to juz mnie szlag trafia.byle do poniedziałku.wczoraj zrobiłam wstępną przebierke w ciuchach po ludwiku...i stwierdzam,że 3/4to szmaty,a reszta jest chamsko chlopienca i muszę po lumpkach rajdy zaliczyć.i tyle o ile niemowlakowi nie robi w czym jest,to juz wszystko w rozmiarach powyżej 70jest w traktory,koparki,samochody,niebieskie,granatowe,chlopience do bólu...i tyle
Ścisk was mocno!

Pozdrawiam gorąco. Zaraz czeka mnie powtórka glukozy w tym cholernym szpitalu. Trzymajcie kciuki żeby wyszła w miarę i żeby ominęła mnie insuliną.

Witajcie dziewczynki ,byle dzisiejszy dzien przyniosl dobre informalcje !!!!!
Ewcol trzymam kciukasy caly czas !!!!!!daj znac jak cos sie dowiesz i lez tam sobie spokojnie !!!!!

U mnie cala noc pada i stwierdzilam ze dzis jest ten dzien na prasowanie ,a ze kregoslup mnie boli bede robic to na siedzaca (tak jeszcze nie prasowalam )-to na tyle dzisiejszych prac ,,,,poddam sie cala relaksowi z wyprostowanymi nogami :-)
Aaaa na dobitke Wam powiem ,ze wczoraj moj m. Stwierdził ze mi sie tyje ,,,,ze uda i tylek mi juz urosły ,,,,a ja mowie no chyba mam prawo -a on ze tak oczywiscie -chyba sie boi ze znowu przytyje 35kg heheh ,ale naprawde ja wygladalam strasznie do tego bylam tak spuchnieta ze nie mialam ani szyji ani nadgarstkow a o stopach nie wspomne ,
Ciekawe co bedzie tym razem chyba trzeba zrezygnowac z fast foodow ,albo przynajmniej sporadycznie z nich korzystac-dla malej to i tak nic dobrego ;-/

reklama
Do góry