reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam się z rana

Też czekam na wieści jak na szpilkach..

U nas dzisiaj zapowiadają ładną pogodę i już zagląda słońce :tak:
Dzisiaj jedziemy na działke grilować więc zapowiada się miły dzień :tak:

EWCOL &&&&&& zaciśnięte!

reklama
Cześć.

Wczoraj napisałam porządnego posta i go wcięło... Nie lubię pisać z telefonu, a normalnego Internetu nie mamy od czwartku...

wczoraj zrobiłam test glukozy i nie było źle, wielka szklanka do wypicia, ale smakowało jak sok porzeczkowy tylko trochę przesłodzony. Wyniki w przyszłym tygodniu.

Niestety potem dzień mi się popsuł... Kurier miał przywieźć nowy modem między 12 a 13, przyjechał o 11, mieliśmy się o kwadrans i teraz muszę czekać do piątku. Potem pojechałam wymienić kij do nożyc do trawy, sprzedali mi zły, i w domu okazało się, że nie działa... Na koniec wyprałam koszule M i wyszły z pralki w odcieniu bladego różu, chustka zaplątała się w praniu ale jak w niskiej temperaturze mogła pofarbować to nie wiem...

Miłego dnia.

Ja też trzymam dziewczyny kciuki.

Dzisiaj w Krakowie pięknie, do tego wolne, to się trochę pobyczymy a potem weźmiemy do roboty, trzeba trochę nad chaosem zapanować, pochować i powyrzucać trochę rzeczy, żeby przygotować miejsce dla Emilki :-) Tempus fugit a robota w lesie :-)

Witam się majowo;)
U mnie pogoda, że tak powiem do niczego!!! Cóż zapowiadali...
Przynajmniej mi nie żal, że siedzimy dziś w domu. Mój A chory...
MaDunia jak pech to pech!
Ewaelinka Ty nie kombinuj na siedząco tylko najzwyczajniej w świecie korzystaj z majówki i ciesz się obecnością rodziny! Ja też sprzątam codziennie( kurze, odkurzanie, mycie podłóg) bez względu nawet na niedziele! Ale w dni świąteczne sobie odpuszczam;)
Ewcol kciuki! Oby się unormowało!

Wszystkim grillującym, biesiadującym, korzystającym z majówki życzę miłego dnia;)
Odpoczywającym, leniu****ącym- regeneracji:)

Dzien dobry Majowkowo!

Wczoraj po tych wszystkich wiescisch rozbolala mnie i głowa i brzuch. Poszłam spać przed 23, młody obudził nas o 9, a ja dalej jak zombie.

Miejmy nadzieje, ze co zle zostało w kwietniu, a maj bedzie miał dla nas tylko dobre wiadomości.

Dołączam do czekających na aktualne info. Kciuki by było optymistyczne.

Ma_Dunia - jak znika post to po ponownym otwarciu okienka w jego lewym dolnym rogu pojawia sie, zanim zaczniesz pisać, napis: Restore Auto-Saved Content. Nacisniecie tego napisu powoduje, jak nazwa wskazuje, odzyskanie tekstu, przynajmniej jego znacznej części do ostatniego 'autosejwowania'.
Ja z moimi elaboratami, bez tej opcji, dawno dostalabym szału.

Misiura - żebyś sie kiedyś nie rozczarowała to dopisze, ze to miejsce to nie jest standard warunków prywatnych przychodni-konglomeratow niezależnie od spółki. To 'wyjątkowe' miejsce w Warszawie bo jest to prywatny szpital w Warszawie.. Niedawno otworzyli tam tez zwykle centrum - przychodnie, jest skromniejsza niz czesc szpitalna, ale części wspólne wiadomo - sa wspólne. Wygląd pozostałych przychodni zależy od tego gdzie je ulokuja, sa fajne i sa słabe, choć zapewne i tak duzo lepsze niz NFZtowe.

Witamy się ;*

&&&&&& za WAS DZIEWCZYNY !!
Kurcze... martwie się co u Beaty... czy urodziła :no:
Ja jestem rozsypana przez chorobę, migdały mam tak powiększone, że masakra!! :-( Jak to boooooli :baffled::baffled:
Czekamy teraz na babcie bo przyjeźdza ze Stalowej Woli i do 3-ego zostaje. Moja ukochana babcia :rofl2:

Witam dziewczynki ;)
u nas pogoda narazie fajna i mam nadzieje, ze tak zostanie (byle by nie padalo) bo wybieramy sie na rybki ;)
wszystkim zycze miłego majowego weekendu!

reklama
Zagladam co dwie minuty i czekam na wiesci co u beetki !!!!co do majowki to u mnie pada no i do tego m. Idzie na popoludniu do pracy :-/ takze zapowiada sie spokojny dzien

Do góry