reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

mi pomaga woda gazowana :) odbija mi się i jest troszkę lepiej :)

W pierwszej ciąży byłam dawno temu i niewiele pamiętam :)

reklama
witaj ASIOŁEK :-) a to Ci wirus :-D gratuluję!

KAHAKA współczuję :-(

EDYS i tu masz racje.. trzeba czekać aż miną i nic z tym nie zrobimy jedynie chwilowo można sobie ulżyć. Mi pomaga guma miętowa :tak:

Witam was! My dzisia swietujemy urodziny naszej cory. 4 lata temu sie urodzila. Matko jak to leci. A mrozy byly wtedy ze hej- chyba z -19 stopni. W sobote robimy duza impreze dla rodziny. Dzisiaj jeszcze choinke ubralismy. I wiecie co- wczoraj martwilam sie brakiem objawow. A dzisiaj rano zajrzec do lodowki to bylo wyzwanie. Co otwarlam te drzwi to mnie tak odrzucalo, ze myslalam ze zygne. Nie powiem- ale cieszy mnie to. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie jeszcze przed wizyta.

Witam!
U nas na święta ma być do +10 stopni. Szok Normalnie. Chciała bym żeby chociaż właśnie na Święta spadł, już nie pamiętam kiedy W Święta padał śnieg:]

Czy któraś z was już choinkę ubrała?
Jak to nie pamiętasz?! W Wielkanoc! ;-)

My też nie mamy jeszcze choinki. W ogóle to się zastanawiam, czy ją w tym roku stawiać, przy szalejącej Zosi... :sorry2:

chciałam wybrać garderobę na święta, ale może tym sobie nie będę psuć humoru (mam wrażenie, że już przytyłam :baffled:).
Ja mam już do przodu 1 kg :dry:
Witam was! My dzisia swietujemy urodziny naszej cory. .
Sto lat! :tak:

Byłam dziś na wizycie. Opisałam ją w odpowiednim wątku.

Witam
nieśmiało pytam czy mogę dołączyć??? :-)
termin według OM 7 sierpnia -w poniedziałek widziałam piękne serduszko pikające dla mamuni -cuudny widok :-D

natkusia ja też bardzo chcę już sierpień. W pierwszej chwili jak się okazało że jestem w ciąży to łzy w oczach i przerażenie, a teraz to już bym chciała żeby dziecię było z nami.

Mexi wszystkiego najlepszego dla córci:-)

Widzę że objawy niektóre z nas dopiero co dopadają, może i na mnie przyjdzie pora:shocked2:

Witam
nieśmiało pytam czy mogę dołączyć??? :-)
termin według OM 7 sierpnia -w poniedziałek widziałam piękne serduszko pikające dla mamuni -cuudny widok :-D

cieszymy się że dołączysz do nas. na tym etapie ciąży to bijące serduszko jest szczytem marzeń każdej z nas. gratuluje i witam

Witam się z rana :-)

Ja zaraz uciekam na zakupy a potem do kosmetyczki zrobić sobie paznokcie :cool2: a co!

witam nowe sierpnióweczki :-)

Uciekam. Miłego dnia :*

reklama
Witam się z rana w nie najlepszym nastroju..:(

Zaliczyłam już przytulanie muszli:( nie miałam takich wariacji w pierwszej ciąży;(

Byłam wczoraj u gina..dosyć dziwna wizyta. Zobaczył tylko wyniki bety i usg,że serduszko było,zapytał się jak czuję i...dał całą listę badań do wykonania i jak z nimi już będę na wizycie to założymy kartę ciąży (a miał mi ją wczoraj niby założyć). I po wizycie.. Na badania idę w poniedziałek a na wizytę dopiero 3 stycznia-jeśli dostanę wolne w pracy,bo tak to dopiero 8 stycznia jest termin.

Teraz sobie odpoczywam,śniadanko jakoś udało mi się zjeść i na po południe znowu do pracy.

Zaraz doczytam Wasze poprzednie wpisy,bo ledwo na oczy widzę.
Pozdrawiam

Do góry