reklama
Mexi
Fanka BB :)
Witam was! My dzisia swietujemy urodziny naszej cory. 4 lata temu sie urodzila. Matko jak to leci. A mrozy byly wtedy ze hej- chyba z -19 stopni. W sobote robimy duza impreze dla rodziny. Dzisiaj jeszcze choinke ubralismy. I wiecie co- wczoraj martwilam sie brakiem objawow. A dzisiaj rano zajrzec do lodowki to bylo wyzwanie. Co otwarlam te drzwi to mnie tak odrzucalo, ze myslalam ze zygne. Nie powiem- ale cieszy mnie to. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie jeszcze przed wizyta.
Witam!
My też nie mamy jeszcze choinki. W ogóle to się zastanawiam, czy ją w tym roku stawiać, przy szalejącej Zosi...
Byłam dziś na wizycie. Opisałam ją w odpowiednim wątku.
Jak to nie pamiętasz?! W Wielkanoc! ;-)U nas na święta ma być do +10 stopni. Szok Normalnie. Chciała bym żeby chociaż właśnie na Święta spadł, już nie pamiętam kiedy W Święta padał śnieg:]
Czy któraś z was już choinkę ubrała?
My też nie mamy jeszcze choinki. W ogóle to się zastanawiam, czy ją w tym roku stawiać, przy szalejącej Zosi...
Ja mam już do przodu 1 kgchciałam wybrać garderobę na święta, ale może tym sobie nie będę psuć humoru (mam wrażenie, że już przytyłam ).
Sto lat!Witam was! My dzisia swietujemy urodziny naszej cory. .
Byłam dziś na wizycie. Opisałam ją w odpowiednim wątku.
magda17011
Witam
nieśmiało pytam czy mogę dołączyć??? :-)
termin według OM 7 sierpnia -w poniedziałek widziałam piękne serduszko pikające dla mamuni -cuudny widok
termin według OM 7 sierpnia -w poniedziałek widziałam piękne serduszko pikające dla mamuni -cuudny widok
natkusia ja też bardzo chcę już sierpień. W pierwszej chwili jak się okazało że jestem w ciąży to łzy w oczach i przerażenie, a teraz to już bym chciała żeby dziecię było z nami.
Mexi wszystkiego najlepszego dla córci:-)
Widzę że objawy niektóre z nas dopiero co dopadają, może i na mnie przyjdzie pora
Mexi wszystkiego najlepszego dla córci:-)
Widzę że objawy niektóre z nas dopiero co dopadają, może i na mnie przyjdzie pora
Witam
cieszymy się że dołączysz do nas. na tym etapie ciąży to bijące serduszko jest szczytem marzeń każdej z nas. gratuluje i witam
reklama
ojaka
Witam się z rana w nie najlepszym nastroju..
Zaliczyłam już przytulanie muszli nie miałam takich wariacji w pierwszej ciąży;(
Byłam wczoraj u gina..dosyć dziwna wizyta. Zobaczył tylko wyniki bety i usg,że serduszko było,zapytał się jak czuję i...dał całą listę badań do wykonania i jak z nimi już będę na wizycie to założymy kartę ciąży (a miał mi ją wczoraj niby założyć). I po wizycie.. Na badania idę w poniedziałek a na wizytę dopiero 3 stycznia-jeśli dostanę wolne w pracy,bo tak to dopiero 8 stycznia jest termin.
Teraz sobie odpoczywam,śniadanko jakoś udało mi się zjeść i na po południe znowu do pracy.
Zaraz doczytam Wasze poprzednie wpisy,bo ledwo na oczy widzę.
Pozdrawiam
Zaliczyłam już przytulanie muszli nie miałam takich wariacji w pierwszej ciąży;(
Byłam wczoraj u gina..dosyć dziwna wizyta. Zobaczył tylko wyniki bety i usg,że serduszko było,zapytał się jak czuję i...dał całą listę badań do wykonania i jak z nimi już będę na wizycie to założymy kartę ciąży (a miał mi ją wczoraj niby założyć). I po wizycie.. Na badania idę w poniedziałek a na wizytę dopiero 3 stycznia-jeśli dostanę wolne w pracy,bo tak to dopiero 8 stycznia jest termin.
Teraz sobie odpoczywam,śniadanko jakoś udało mi się zjeść i na po południe znowu do pracy.
Zaraz doczytam Wasze poprzednie wpisy,bo ledwo na oczy widzę.
Pozdrawiam