reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

mi pomaga woda gazowana :) odbija mi się i jest troszkę lepiej :)

W pierwszej ciąży byłam dawno temu i niewiele pamiętam :)

reklama
witaj ASIOŁEK :-) a to Ci wirus :-D gratuluję!

KAHAKA współczuję :-(

EDYS i tu masz racje.. trzeba czekać aż miną i nic z tym nie zrobimy jedynie chwilowo można sobie ulżyć. Mi pomaga guma miętowa :tak:

Witam was! My dzisia swietujemy urodziny naszej cory. 4 lata temu sie urodzila. Matko jak to leci. A mrozy byly wtedy ze hej- chyba z -19 stopni. W sobote robimy duza impreze dla rodziny. Dzisiaj jeszcze choinke ubralismy. I wiecie co- wczoraj martwilam sie brakiem objawow. A dzisiaj rano zajrzec do lodowki to bylo wyzwanie. Co otwarlam te drzwi to mnie tak odrzucalo, ze myslalam ze zygne. Nie powiem- ale cieszy mnie to. Pozdrawiam i trzymam kciuki za wszystkie jeszcze przed wizyta.

Witam!
U nas na święta ma być do +10 stopni. Szok Normalnie. Chciała bym żeby chociaż właśnie na Święta spadł, już nie pamiętam kiedy W Święta padał śnieg:]

Czy któraś z was już choinkę ubrała?
Jak to nie pamiętasz?! W Wielkanoc! ;-)

My też nie mamy jeszcze choinki. W ogóle to się zastanawiam, czy ją w tym roku stawiać, przy szalejącej Zosi... :sorry2:

chciałam wybrać garderobę na święta, ale może tym sobie nie będę psuć humoru (mam wrażenie, że już przytyłam :baffled:).
Ja mam już do przodu 1 kg :dry:
Witam was! My dzisia swietujemy urodziny naszej cory. .
Sto lat! :tak:

Byłam dziś na wizycie. Opisałam ją w odpowiednim wątku.

Witam
nieśmiało pytam czy mogę dołączyć??? :-)
termin według OM 7 sierpnia -w poniedziałek widziałam piękne serduszko pikające dla mamuni -cuudny widok :-D

natkusia ja też bardzo chcę już sierpień. W pierwszej chwili jak się okazało że jestem w ciąży to łzy w oczach i przerażenie, a teraz to już bym chciała żeby dziecię było z nami.

Mexi wszystkiego najlepszego dla córci:-)

Widzę że objawy niektóre z nas dopiero co dopadają, może i na mnie przyjdzie pora:shocked2:

Witam
nieśmiało pytam czy mogę dołączyć??? :-)
termin według OM 7 sierpnia -w poniedziałek widziałam piękne serduszko pikające dla mamuni -cuudny widok :-D

cieszymy się że dołączysz do nas. na tym etapie ciąży to bijące serduszko jest szczytem marzeń każdej z nas. gratuluje i witam

Witam się z rana :-)

Ja zaraz uciekam na zakupy a potem do kosmetyczki zrobić sobie paznokcie :cool2: a co!

witam nowe sierpnióweczki :-)

Uciekam. Miłego dnia :*

reklama
Witam się z rana w nie najlepszym nastroju..:(

Zaliczyłam już przytulanie muszli:( nie miałam takich wariacji w pierwszej ciąży;(

Byłam wczoraj u gina..dosyć dziwna wizyta. Zobaczył tylko wyniki bety i usg,że serduszko było,zapytał się jak czuję i...dał całą listę badań do wykonania i jak z nimi już będę na wizycie to założymy kartę ciąży (a miał mi ją wczoraj niby założyć). I po wizycie.. Na badania idę w poniedziałek a na wizytę dopiero 3 stycznia-jeśli dostanę wolne w pracy,bo tak to dopiero 8 stycznia jest termin.

Teraz sobie odpoczywam,śniadanko jakoś udało mi się zjeść i na po południe znowu do pracy.

Zaraz doczytam Wasze poprzednie wpisy,bo ledwo na oczy widzę.
Pozdrawiam

Do góry