reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Czesc Olciak, ja poki co nie mialam zanych badan, ale przed ciaza mialam wszystkie porobione oczywiscie prywatnie. Teraz spotkanie z polozna mam 10 stycznia wiec pewnie wtedy bede miala badana krew, przynajmniej tak mi sie wydaje. Ja mam wizyte kilka dni po swietach 27 grudnia

reklama
Ja też 27.12:) o 13:00 moja chwila prawdy. To już w sumie moja 3 wizyta u ginka z położną jeszcze w ogóle nie miałam do czynienia. Karty też mi jescze nie założył. Tak się boje, jak ja przeżyje te święta:(

Ja mam wizyte o 11. Ja karte ciazy dostalam poczta jak to zwykle w Uk bywa, no i termin porodu tez musialam sobie sama wpisac.Ja swoje pierwsze planowane usg mam miec dopiero w 12tc,ale ze wzgledu na ivf dostalam jedno darmowe usg w 8 tygodniu juz w cenie calej procedury wiec czemu nie skozystac. No i jedno usg w 5t6d zrobili mi w szpitalu z powodu mojego ogromnego brzucha (wygladam jak w 4 miesiacu) bo mysleli ze moge miec plyn w brzuchu, no ale ewidentnie plynu nie bylo i wszystko ok.

Ewcol super ze wszystko ok, podczytam wiecej na wizytach u lekarza :)

Ostatnia edycja:
Ja mam wizytę jutro po 18 :) ja dostałam na pierwszej wizycie skierowanie na morfo, mocz, różyczkę, toksoplazmozę, próby wątrobowe i bilirubinę (ale te dwie pozycje akuratnie przez moją wadę genetyczną woreczka), glukozę, przeciwciała bo mam grupę b rh-. I chyba tyle, jutro kolejna seria będzie - nie dostałam za jednym zamachem wszystkiego bo póki co chodzę do tego lekarza prywatnie i to ciągbie po kieszeni. Od nowego roku będę starała się dostać do niego na nfz bo prawdopodobnie mąż straci pracę, z jednej strony kupa radości a z drugiej zawsze coś się musi spierdzielić :p

Hejka

Druga połowa dnia u mnie kiepska.. ni to mdłości ni to złe samopoczucie - masakra :baffled: chciałabym żeby był już sierpień :-p

LILITH cieszę się, że lepiej :tak:

KAHAKA oby pomogła! Te mdłości nas wymęczą.. :sorry2:

KATUSHKA też się cieszę z umycia okien a tak mi się nie chciało ;-)

OLCIAK ja miałam morfologię, mocz i glukozę. Na drugiej wizycie dał TSH, Kreatyninę i inne rzeczy :tak: trzeba się poświęcić

IZIS to już trzymam &&&&&&& za jutro :-)

Dzień dobry :) dziś zobaczyłam 2 niespodziewane kreski.... myślałam, że moja 8 letnia córka zaraziła mnie wirusem.... :) a to nie wirus ;)
Witam ciepło
:-)

Asiołek witaj.

No i zaliczyłam pierwsze rzyganko :/ nie wiem, czy to wina tej herbaty z imbirem...ale od momentu spotkania z kibelkiem znacznie lepiej się czuję :)
A moja córcia stała pod drzwiami łazienki i płakała, gdy słyszała te ciekawe odgłosy :/

reklama
a ja stwierdzam,ze nie ma dobrego sposobu na mdłości. To chyba musi samo przejść. Mi w pierwszej ciąży jak kilka razy było mi nie dobrze do wszystko. A teraz - non stop je mam - i nic nie pomaga. Jedynie jest mi troszkę lżej jak cos miętowego jem ( np. tik-taki)

Do góry