Czesc Olciak, ja poki co nie mialam zanych badan, ale przed ciaza mialam wszystkie porobione oczywiscie prywatnie. Teraz spotkanie z polozna mam 10 stycznia wiec pewnie wtedy bede miala badana krew, przynajmniej tak mi sie wydaje. Ja mam wizyte kilka dni po swietach 27 grudnia
reklama
Ja mam wizyte o 11. Ja karte ciazy dostalam poczta jak to zwykle w Uk bywa, no i termin porodu tez musialam sobie sama wpisac.Ja swoje pierwsze planowane usg mam miec dopiero w 12tc,ale ze wzgledu na ivf dostalam jedno darmowe usg w 8 tygodniu juz w cenie calej procedury wiec czemu nie skozystac. No i jedno usg w 5t6d zrobili mi w szpitalu z powodu mojego ogromnego brzucha (wygladam jak w 4 miesiacu) bo mysleli ze moge miec plyn w brzuchu, no ale ewidentnie plynu nie bylo i wszystko ok.
Ewcol super ze wszystko ok, podczytam wiecej na wizytach u lekarza
Ewcol super ze wszystko ok, podczytam wiecej na wizytach u lekarza
Ostatnia edycja:
Izis86
Fanka BB :)
Ja mam wizytę jutro po 18 ja dostałam na pierwszej wizycie skierowanie na morfo, mocz, różyczkę, toksoplazmozę, próby wątrobowe i bilirubinę (ale te dwie pozycje akuratnie przez moją wadę genetyczną woreczka), glukozę, przeciwciała bo mam grupę b rh-. I chyba tyle, jutro kolejna seria będzie - nie dostałam za jednym zamachem wszystkiego bo póki co chodzę do tego lekarza prywatnie i to ciągbie po kieszeni. Od nowego roku będę starała się dostać do niego na nfz bo prawdopodobnie mąż straci pracę, z jednej strony kupa radości a z drugiej zawsze coś się musi spierdzielić
Hejka
Druga połowa dnia u mnie kiepska.. ni to mdłości ni to złe samopoczucie - masakra chciałabym żeby był już sierpień
LILITH cieszę się, że lepiej
KAHAKA oby pomogła! Te mdłości nas wymęczą..
KATUSHKA też się cieszę z umycia okien a tak mi się nie chciało ;-)
OLCIAK ja miałam morfologię, mocz i glukozę. Na drugiej wizycie dał TSH, Kreatyninę i inne rzeczy trzeba się poświęcić
IZIS to już trzymam &&&&&&& za jutro :-)
Druga połowa dnia u mnie kiepska.. ni to mdłości ni to złe samopoczucie - masakra chciałabym żeby był już sierpień
LILITH cieszę się, że lepiej
KAHAKA oby pomogła! Te mdłości nas wymęczą..
KATUSHKA też się cieszę z umycia okien a tak mi się nie chciało ;-)
OLCIAK ja miałam morfologię, mocz i glukozę. Na drugiej wizycie dał TSH, Kreatyninę i inne rzeczy trzeba się poświęcić
IZIS to już trzymam &&&&&&& za jutro :-)
Asiołek witaj.
No i zaliczyłam pierwsze rzyganko :/ nie wiem, czy to wina tej herbaty z imbirem...ale od momentu spotkania z kibelkiem znacznie lepiej się czuję
A moja córcia stała pod drzwiami łazienki i płakała, gdy słyszała te ciekawe odgłosy :/
No i zaliczyłam pierwsze rzyganko :/ nie wiem, czy to wina tej herbaty z imbirem...ale od momentu spotkania z kibelkiem znacznie lepiej się czuję
A moja córcia stała pod drzwiami łazienki i płakała, gdy słyszała te ciekawe odgłosy :/
reklama
a ja stwierdzam,ze nie ma dobrego sposobu na mdłości. To chyba musi samo przejść. Mi w pierwszej ciąży jak kilka razy było mi nie dobrze do wszystko. A teraz - non stop je mam - i nic nie pomaga. Jedynie jest mi troszkę lżej jak cos miętowego jem ( np. tik-taki)