reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Ania ale mi narobiłaś smaka na poziomki ;-)

Karaiwna dobrze, że operacja się udała.

Monya trzymaj się...

Madison, tak jak piszesz, 35 tydzień minimum :-D

Te systemy wspomagania karmienia Medeli SNS MEDELA DOKARMIANIE SNS WSPOMAGAJĄCY KARMIENIE (4159488935) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. w zamyśle są super. Ja ponieważ przetestowałam wszystko co było można zaliczyłam też i to. Nie potrafię powiedzieć czy to nam pomogło czy coś innego, w każdym razie używałam jakiś czas i karmić małą karmiłam do roku. A miałam trudniej bo małą nauczyłam dopiero jak miała 4 miesiące ciągnąć cyca.

Beetka - to Tobie należą sie prawdziwe gratulacje za karmienie piersia tak długo! Z takimi początkami! I to jest dowód na to, ze karmienie piersia jest możliwe niezależnie od okoliczności.
Zauwazylam na blizniakach, ze mamy wcześniakow to niesamowite cuda potrafią wyczyniac by tylko zapewnić swoim dzieciom własne mleko.
Jedna odciagala w domu i co drugi dzien do szpitala 120km w jedna stronę mleko wiozla. Moge tylko zgadywac, ze rozkrecenie laktacji tylko za pomocą laktarora musi byc bardzo trudne.

Ojoj, ja też mialam ogromne problemy z karmieniem
też coś kupowałam, strasznie duzo kasy wydalam i w sumie na prozno...... teraz jestem juz trochę "mądrzejsza", znam super kobitkę od laktacji i jak coś sie bedzie dzialo, bede się z nią konsultować
ale plan mam taki, żeby teraz trochę pokarmic i się nie poddawać

Hej Kobitki :*
My już po wizycie :-) Na szczęście wszystko ok, lekar potwierdził na 100% chłopaczka ;-)

Monya - trzymaj się Kochana, pamiętam jak zmarła moja mama. Była najukochańszą osobą w moim życiu.. miałam wtedy 17 lat, mój brat 10.. bardzo to przeżyliśmy. Musisz znaleźć sobie zajęcie, nie wiem czy jesteś osobą wierzącą ale jeśli tak to modlitwa bardzo pomaga. Tak jak i rozmowa z najbliższymi.

Zazdroszczę dziewczyny tych remontów, malowania itd. :happy: na wynajmowanym niestety nie ma takiej opcji.. szczególnie, że tu wszędzie są tapety eeehh :dry:

My z Tomciem sobie lezymy w wyrku i patrze jak sie Tomcio w tym brzuchu wierci. Maxio udaje ze robi cos pozyteczne choc powinien juz dawno spac. Mezus poszedl z kundlem.
Jesli chodzi o remonty to ja bym chciala ale funduszy brak. Rok temu malowalam sama cale mieszkanie bo maz byl na wakacjach u swoich rodzicow. Wiec mi sie nudzilo. A marzą mi sie nowe okna i panele podłogowe. Ech....

Witam wieczorkowo :) Dziś się porządnie wyspałąm w dzień po wizycie :) a teraz sobie klikam... przyszły mebelki. Mąż skręcił 1/3 więc jeszcze nei mam co pokazywać ;) jutro przyjdzie paczka z zakupami z allegro... całe mnóstwu rzeczy... zostanie mi jeszcze wózek... ale to sprawa na później :)

Ale zejście postów natrzaskały...ale przebrnęłam ;)
Ewaelinka spoko, nie dopominam się, bo wiem, że nie miała ostatnio głowy do pierdół ;)
Monya ściskam!
Anna jejku, zjadłabym truskawek albo poziomek... ale nam w PL przyjdzie jeszcze poczekać 2 miesiące :(

Mnie dziś cały dzień boli głowa. Zaraz idę spać, tylko zastanawiam się, czy jeszcze coś zjeść ;)

reklama
I spaaaać. Jutro w końcu robię glukoze. Będę Was nudzić postami :p
Dziś Antek tak szalał,że autentycznie mnie bolało. Aż coś pykalo w tym brzuchu. Ale dobrze,niech się wierci.
Spokojnej nocy wszystkim.

Do góry