reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

No Ania mam nadzieje ,ze polecialo :-D
Natkusia narazie to zamknelam drzwi za malym i spoczelam na sofie hehe wizji brak na jakie kolwiek czynnosci ,ja sie normalnie tak rozleniwie ,ze ciezko bedzie :-(
Psiak mi tu podspiewuje ,ale jak narazie to ogrod mu zostaje -trudno ja sie najpierw musze ruszyc i ubrac

reklama
witam z rana:) ja jeszcze w łóżku ale zaraz wstaje małego do przedszokola zaprowadzic.
u nas tez remont, juz 1,5 msc sie ciagnie, końca nie widac a dzis maja przyjechac meble...niestety nie dalo sie ich przytrzymac dluzej na magazynie wiec musze gdzies je upchac....
no a dzis to vhyba caly dzien nad notatkami spedze bo mam tyle nauki a egzaminy tuz tuz.....

Taaa a mi juz naprawde siadlo na kopulke ,potrzeba zjedzenia frytek na sniadanie jest silniejsza od racjonalnego myslenia :-/ , ale salatka uspokoi sumienie :-D

Sie witam słonecznie :) W Warszawie pogoda pierwsza klasa :)

Mam trzy newsy o poranku (choć jak widzę dla niektórych to juz południe prawie))
1. Nie dotarłam na badania krwii i glukozy - u nas tez ciężka noc, ja nie spalam od 3 do 6, mały od 3.30 do 5, ale ładnie leżał obok. Wiec badanie dalej wisi i straszy. Jutro idę, musze!

2. Wczoraj moj synek spał do 10.44! Ciekawe jak bedzie dzis po takiej nocy

3. Za godzinę na Okęciu ląduje moja teściowa. Planowany wylot - za 6 tygodni ;)
Liczę na jej pomoc, a co dostanę to sie dopiero okaże ;)

Miłego wtorku! Tygodnie z Majowka sa jakies lepsze :)

My już po śniadaniu :-) nawet się wybrałam do piekarni po świeże pieczywko.. :-D ale nadal mi się nic nie chce.. dzisiaj chciałam żeby G. mi wyciągnął ciuszki ze strychu ale nie mam chyba dzisiaj sił :sorry2:

EWAELINKA leniu**** ile wlezie, pamiętaj, że za 3 msce nie będzie tak łatwo ;-)

CARINE oby szybko Ci remont przeszedł..

ANNA to udało się siknąć widzę :-D

GORGUSIA MARLENKUS to teraz &&&& za wizytę!

MADISON mniemam, że teściową lubisz? Dobrze, że Ci pomoże :tak:

OSZQRDE gratuluję przedszkola :-)

Oszqurde to super;) Miła wiadomość na początku dnia;)
Anna nie zazdrość remontów- mnie to przeraża!
Carine nie strasz! Ja mam max 3 tygodnie do przyjazdu nowego wypoczynku:/
Hop hop Gorgusia?!

reklama
Witam , powodzenia na glukozie , jak ja bym chciała to już mieć z głowy .

Madison - moja teściowa to cudowna kobieta i bardzo ją lubię ale 6 tygodni pod jednym dachem ..chybabym nie dała rady ;)

Oszqrde - fajnie że synek się dostał do p-szkola :) , yyy w 43 tc rodziłaś ??

Martyna - szkoda że się nie udało , wiem że Ci zależało na SN .

Do góry