reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Jak na mnie przystalo witam sie wczesna pora :-D ,tym razem przy herbatce bo moja skleroza nie wyslala m. Po mleko i teraz cierpie :-/ bez mleka kawa jest feee ;-)
Musialabym dzis ruszyc troszke tylek i ogarnac chalupe ,ale w praktyce sie okaze ile i co zrobie :-D

reklama
Ewaelinka- nie przesadzaj z tym sprzataniem.

Ja pół nocy spać nie mogłam. Kac się wiercił,budził i łaził. Do tego tą glukoza mi się śniła jak przysnęłam :wściekła/y:

Dzień dobry ;* :-)
Ależ mi się dobrze spało..
Budzę się, a tu mojego M brak, idę do łazienki, otwieram przy okazji drugi pokój, a on na podłodze z poduszką:confused::confused:
No więc pytam czemu śpi sam na podłodze, przecież zasnął ze mną- a on biedny, że zrzuciłam go w nocy z łóżka :-p hehe
Dzisiaj zapowiada się pochmurna pogoda w Krakowie ale i tak jedziemy na wieś do teściów. Dla Dominika to lepsze niż plac zabaw :-D

Na wizytowym szczegóły z wczorajszej wizyty dziewczyny. Niestety chyba nici z mojego porodu SN :-( Za duże ryzyko po CC :-(

Gorgusia -przesadzac nie mam zamiaru ,ale troszke dla oka zrobie .Trzymam kciukasy za glukoze i zdawaj relacje -mnie to czeka za tydzien :-/
Martyna -udanego pobytu u tesciow i zeby tam pogoda dopisala i nie mysl jeszcze troche o porodzie -po co sie stresowac ,a bedzie co ma byc ,najwazniejsze ze dobre dla malenstwa no i dla Ciebie :-*

kurka no porazka,z rana zawsze ledwo dolecic moge i to w nocy wstaje zawsze po kilka razy. z zegarkiem w reku zazwyczaj jest to 12,15 2.15 4.15 i potem o 6 jak wstaje juz z budzikiem.A dzisiaj wyjatkowo bylam tylko po 12 aaaaaaaaaaaa porazka a na 8.30 musze byc a ambulatorium :/

reklama
Witam się z rana :-)

Michał obudził się dzisiaj o 6.30 i tylko mama.. o zgrozo ale jestem niewyspana :sorry2:

EWAELINKA Ty sobie daruj sprzątanie bo w doopke dostaniesz :-p

ANNA si si.. no nie lada problem, puść sobie wodę ;-)

GORGUSIA u mnie noc też nie należała do ciekawych :dry:

MARTYNA udanego wypadu na wsi :-)

Jaa cie.. trzeba z wyra się ruszyć jakieś śniadanie zrobić :tak:

Ja jak pomyślę o powtórce glukozy to słabo mi się robi :baffled:

Do góry