Dziewczyny jestem przerażona :-( weszłam właśnie na wagę i od ostatniej wizyty jest +4 kg
razem już 8 na plusie :-( kurde a stosuję dietę cukrzycową (odpuściłam tylko trochę w Święta) i taki efekt :-( nie dość, że mnie ginka opitoli z góry na dól, to jeszcze martwię się o dziecko, bo to taki nagły skok wagi :-(w dodatku przy moim nadciśnieniu to też dobre nie jest :-( boję się tej cukrzycy ciążowej :-( na glukozę pójdę najwcześniej we wtorek. poszłabym w poniedziałek, ale na 9.15 mam z Martynką wizytę u okulisty. Kurde w ciąży z Martyną przytyłam tylko 12 kg, tu nie chciałam więcej ale raczej się nie zanosi! od środy znów jestem na tej diecie cukrzycowej i mam nadzieję, że waga się zatrzyma!
Ania wyczytałam, że swego czasu schudłaś ze 105 kg do 65. jak to zrobiłaś? jakaś dieta? ćwiczenia? dietetyk? tak z ciekawości pytam :-)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Ania wyczytałam, że swego czasu schudłaś ze 105 kg do 65. jak to zrobiłaś? jakaś dieta? ćwiczenia? dietetyk? tak z ciekawości pytam :-)