reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Dziewczyny kategoryczny zakaz ruszania sie magnez i tabletki do poniedzialku co 3 godz pod jezyk -takie gorzkie -moja ginekolog przyjechala do mnie ,zbadala mnie w domu ,posluchala serduszka i przy tym wyczula 3 skurcze ,w poniedzialek rano mam sie zglosic do gabinetu i zobaczymy co dalej ,ale najwazniejsze ze sie nie otwieram aaaaa dostalam tez zastrzyk na uspokojenie i przynajmniej juz sie nie trzese :-/ ,,,,,skurcze narazie ustaly ,mala czuje takze sie troszke uspokoilam ,ale to lezenie mnie przeraza :'-( ale dla ksiezniczki wszystko

reklama
Ewelinka dobrze ze się odezwalas! Lez, wypoczywaj tak jak mówisz wszystko dla księżniczki! Dobrze ze nic gorszego się nie dzieje i ze nie masz rozwarcia! Trzymaj sie kochana! Sciskam!

Martuska nie wiem czemu ,bakterii zadnych nie ma- jak pytam czemu to moja pani doktor mowi nie biegac nie stresowac sie jak najwiecej lezec :-/

Angie -dziekuje :-*

Wogóle dziekuje Wam wszystkim!!!!!
Naprawde ciesze sie ze tu jestem
:-* :-* :-*

ojaka sto lat

Ewaelinka dobrze, że się uspokoiłaś! leż, wypoczywaj - dla malutkiej wszystko! ściskam

U nas pogoda do bani. Miałam jechać do jednej z galerii, bo robią darmowe usg 4D ale stwierdziłam, że pewnie będzie multum ludzi i nie chce mi się wlec przez całe miasto. może jeszcze jutro podjadę ;-) Martynka i mąż drzemali po południu, a ja chyba pójdę za chwilę, bo ziewa mi się jak nie wiem co ;-)

Ewaelinka - dobrze, ze z mała wszystko ok i ze szyjka trzyma. Masz super lekarke, pozazdrościć. Teraz lez, lez, lez, a jak bedziesz miała dosyc do dalej lez :)

Kahaka - dzięki za update o Bartusiu. Ciagle mam nadzieje, ze on z tego wyjdzie i juz. Serce sie kraje.

U nas tez było 2h spania popołudniu, cała rodzina. Mi to i tak mało, zwłaszcza ze zasnelam na krótko przed pobudka małego. Ale pewnie jak co dzien, jak juz mały zasnie oczy mi sie szeroko otworzą i nie bedzie spania do północy.

Ewaelinka - super, że ginka przyjechała do ciebie... leżenie nie jest najprzyjemniejsze,ale lepsze to niż bycie w szpitalu..... więc leż i zaciskaj nogi, by mała jak najdłużej siedziała.....
buziaki dla Was kobietki

reklama
Trzymac kciuki bo moja bardzo bliska przyjaciolka wlasnie zaczela rodzic :)
Jak mi fajnie napisala, ja jakies dwie godizny temu sie pytam na ktora w srode ma wyznaczona ta cesarke.
Ona mi teraz odpiosje ze teoretycznie to ona w srode o 7 rano ma byc w szpitalu na izbie, ale w praktyce to ona wlasnie na porodowke jedzie :) i ze odpisze puzniej bo boli :)

Do góry