reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Ewaelinka - oj bidulko... Współczuje Ci, tez bym odchodzila od zmysłów. Brak konkretnych wieści i to czekanie tylko podnosi ciśnieniem i pobudza wyobraźnię.
Trzeba miec nadzieje, ze skoro teraz jest ok to dalej tez bedzie ok i mąż nie bedzie miał żadnych objawów zatrucia. Dobrze, ze jest pod opieka lekarzy, to daje poczucie bezpieczeństwa. Postaraj sie na ile to mozlwie nie dokładać sobie stresu, bo nie tylko Ty sie teraz denerwujesz, ale i mała w brzuszku. Trzymaj sie i czekamy na dobre wieści!

reklama
Hej, a ja za godzinę mam wizytę. Wróciłam z działki od rodziców i ruszać mi się nie chce. Zaległam na kanapie z laptopem i siedzę. U mnie strasznie duszno, może na wieczór będzie mała zlewa. Drugi dzień ćmi mnie głowa przez tą pogodę.

Wczoraj po tej glukozie chodziłam do nocy zła jak osa, było mi niedobrze na noc plus ból głowy... cwikla współczuje wymiotów...
ewaelinka postaraj się mocno nie stresować, czekaj cierpliwie na męża. Powinno Cię już uspokoić sam fakt, że od razu zadzwonił i powiedział co i jak. Oby było dobrze.
A co do wagi, wg mojej to przybyło mi tak 5-6 kg, ale dziś zważą mnie u lekarza to wyjdzie szydło z worka :-)

Dzieki dziewczynki :-* ja dalej czekam
Sierpniowa &&&& za wizyte !!!
A co do wagi to u mnie 4.5 na plusie a czuje jakby to bylo 20 :-/

Ewaelinka dobrze bedzie mysl pozytywnie, musi byc.

Na ostatnich stronach doczytalam sie o podniecaniu i wczesniejszym porodzie wiec wklejam linka z wypowiedzia ginekologa
Orgazm w ciąży? Jak najbardziej! Nawet orgazm wielokrotny jest możliwy - Ciąża i poród - MjakMama24.pl
i inny
Czy orgazm może wywołać skurcze porodowe? - Dzieci.pl

a ja w mojej pierwszej ciazy chcialam przesunac termin chocby o 1 dzien bo wydawalo mi sie ze 1 listopad to tak niebardzo meza na sile na seks no i poszlam na porodowke o 8 rano 1 listopada:-)

Ja dalej jak na szpilkach ,zadnych wiesci :-( i znowu plakac mi sie chce
Wybuch byl w miescie unna -alluminium werk unna (zaklad pracy )

Właśnie pisza ze juz poszkodowanych jest 14 chlopakow :-/

Ostatnia edycja:
Juz mam mezusia w domku ufffff od razu mi lepiej :-D niestety 3 naszych dobrych kolegow jest w szpitalu -ale mam nadzieje ze szybko wyjda !!!

Ja już po wizycie, szczegóły na wizytowym :-)
Ależ dziwnie się zrobiło na dworze. Jest tak dziwnie spokojnie, może najdzie deszcz:-) Nie wiem co ze sobą zrobić, mąż ma wrócić późno, a ja póki co sama w domu. Naszykowałam wszystko na obiadek, żeby mężusia chociaż tak ucieszyć (bo ostatnio zarobiony okrutnie), a ten mi mówi, żeby na niego w nocy nie czekać, bo nie wie ile mu się zejdzie... eeh:-(

Ewaelinka cieszę się !!! :tak:

reklama
Do góry