Hej
. Pojeździłam dziś trochę po mieście i zaczyna mi być trochę niewygodnie za kierownicą , dodatkowo mały mnie tak kopie po pęcherzu że non stop mi się siku chce
, prośby by znalazł sobie inną rozrywkę nie pomagają
. Na glukozę może w sobotę się wybiorę , muszę mieć towarzystwo bo mi się pewnie słabo zrobi
Ewaelinka - ja mam zakaz sexu , co prawda po zwiększeniu dawki magnezu te twardnienia nie są już tak częste jak były ale jednak są i na ostatniej wizycie lekarz mówił by się jeszcze wstrzymać .
Anna - mam szczęście w tej ciąży bo mnie zgaga ominęła
ale wiadomo jak nie jedno to drugie się czepia .
Ulika - cześć
Madison - Ty to się wyśpisz ;p , moja wstaje o 7 - ej i tak jest nieźle bo wstawała o 6 -tej i w dzień w ogóle nie śpi no chyba że w aucie sobie utnie drzemkę ale to też nie zawsze .
Ewaelinka - ja mam zakaz sexu , co prawda po zwiększeniu dawki magnezu te twardnienia nie są już tak częste jak były ale jednak są i na ostatniej wizycie lekarz mówił by się jeszcze wstrzymać .
Anna - mam szczęście w tej ciąży bo mnie zgaga ominęła
Ulika - cześć
Madison - Ty to się wyśpisz ;p , moja wstaje o 7 - ej i tak jest nieźle bo wstawała o 6 -tej i w dzień w ogóle nie śpi no chyba że w aucie sobie utnie drzemkę ale to też nie zawsze .