reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam sie u ja,
Sierpniowa usta woda wyplucz.Pomaga.
Dziewczyny wczoraj byl mega meczacy dzien.Synek mial ta olimpiade.Od 9 do 11.30 siedzialam na stadionie,potem poszlam mezowi zrobic obajd i o 14 znowu na stadion.Synek zalamanay bo sie zakwalifikowal sie do zmagan miedzy miastowych i byl 3 w swojej klasie a tylko pierwsi walczycli o 1,2 i 3 miejsce.Bidusiowi bylo bardzo przykro.Medale na pocieszenie dali ale jakos on jego niepocieszyl.
Mimo ze mialo lac i grzmiec i walic to upal byl niesmaowity.Efekt Maxio ma popazone uczy kark i rece i ciut policzki.Nawet okulary mu sie opalily,dobrze ze caly czas chodzil w czapce.Bo dzisiaj z rana juz slyszalam ile dzieci ostalao udaru i wymiotoje w domu albo glowy ich potwornie bola.

Pruboje wlasnie obudzic meza zeby podjechac do sklepu po ogorki i smietan ebo mizeri mi sie zachcialo.Ale on otwiera oko mowi ze juz wstaje i tak od 40 minut.Jak zaraz hukne to gacie mu spadna.

reklama
Dzięki :) ostatnie pobranie krwi będzie o 10:15 a wyniki jutro. Jasne za da sis to znieść, tylko może lepiej dzień wcześniej nie jeść mega słodkiego torta, tak jak to było w moim przypadku:-) marzy mi się kanapka z pieczonym mieskiem aaach

Ja po glukozie miam mega napady glodu,doslownie od tamtego poniedizalku jak robilam ta glukoze rzucam sie na jedzenie.Jakby ta glukoza wlaczyla jakies obrzarstwo.Niewiem czym to spowodowane.My siedzialysmy wtedy tam we trzy i zesmy we trzy tylko mowily o mamo ale bym zjadla....

My również się witamy :-D
U nas 7 to standard ze wstawanie, nie ma możliwości pospać dłużej ;-)
Nasz wizyta wypada 28 kwietnia- myslę, że da mi skierowanie na glukozę:confused:
Sierpniowa- no właśnie pamiętam jak z Dominikiem miałam robioną glukozę to kilka dni wcześniej w ogóle nie tykałam słodyczy heheh :-p ale to test obciążenia więc myślę, że raczej mało ważne czy dzień wcześniej jadlaś torta czy nie- zresztą urodziny są raz w roku, a zamiast szampana musiałaś sobie jakoś umilić czas :-D
Miłego dzionka dziewczynki ;* ;-) i oczywiście &&& za dzisiejsze wizyty ;-)

Natkusia 7 to u mnie w domu godzina marzenie. Mikołaj wstaje ostatnio po 5, a dwa dni temu pobił rekord 4.30 ....... myślałam że umre :-). Jak przy maluchu też mi będzie się tak budził oj to nie chce być w jego skórze, choć ja z tych łagodnych mam.

Dziś wyniki przyjęć do przedszkoli państwowych. Oj czekam z niepokojem aż mąż podjedzie spojrzeć na listę, bo ja z małym w domu ze względu na zapelnie oskrzeli. Przedszkole oblegane że hej, ale bardzo blisko i z dobrymi opiniami więc mam nadzieję że się uda

Miłego dnia. Mnie do piątku czeka dużo pracy, a jutro jeszcze wizytka ale będę tu podkukiwać :-)

Wracam i ja, wreszcie znalazlam chwile wolnego ;-)

My po 3 tygodniowym pobycie w Polsce, oczywiscie z odpoczynkiem mialo to niewiele wspolnego. Odwiedzanie, spotykanie, zalatwianie spraw, lekarze itd. Nareszcie ktos przebadal moje dziewczyny porzadnie i wyszlo, ze maja astme :-( Pocieszajace jest to, ze juz wiemy co im dolega, maja odpowiedznie leki i nie dusza sie juz, no i spia cala noc spokojnie. Dzidzi tez zbadana, jak najbardziej zdrowa i szyjka dluga zamknieta ufff - oby tak zostalo :-)

Bedzie 3 dziewczynka ponoc, ale zabijcie mnie jakos nie moge w to uwierzyc. Od poczatku bylam pewna, ze to chlopak... No ale skoro dziewczynka to dziewczynka, wiec przywiozlam sobie ciuszki po moich laskach i teraz urzadzam wielkie pranie :-D
A poza tym moj brzuch rosnie i jest juz duzyyy wiec czuje sie jak slon - doslownie :sorry2:

Witajcie dziewczyny! Mogę się do Was przyłączyć? Wcześniej byłam na BB w "starających się" dość długo... a kiedy już się udało wreszcie, to z tego szczęścia zupełnie odcięłam się od forum, takie były emocje!!! a teraz brakuje mi kogoś z kim można dzielić przeżycia :) Jestem w 25 tyg. , tp. 06.08.2014 - jeśli jest tu jakaś lista to proszę o wciągnięcie :)

Ja już po glukozie w domu. Zjadłam bardzo dużo świątecznego bigosu, teraz popijam herbatką. Dobrze, że to już z głowy. cwikla trzymam kciuki, żebyś dotrwała i żeby Ci szybko czas zleciał :-)

reklama
Witam się i ja. W końcu obudziłam się w swoim łóżku nie ważne że przed 7. Cudowne uczucie-co prawda obok brakowało męża no ale dziś już będzie ze mną. Zmiany w pracy nie wybiera:)
Widzę że u nas na forum wkraczamy o etap glukozowy, polowkowe powoli się kończą..
Całe szczęście że ja glukoze robiłam już dawno. Ominęła mnie ta wątpliwa przyjemność w szpitalu.
Tak sobie myślę, dużo wśród nas jest jeszcze pracujących? Niedługo maj więc pójdzie z górki;) Przyjemniej środy dziewczyny, u mnie leje i grzmi:( tak tak a jak leżałam w szpitalu było upalnie

Do góry