reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
witam:)
jakoś mnie od wczoraj brzuch ciągnie, niby przestaje po Mg więc to pewnie jakieś więzadła. Maluch kopie jak jakiś Pele;-) Zwłaszcza upodobał sobie noc , jak wstaję na siku to on już jest wybudzony i kopie.

Ewcia- dobrze, że sie odezwałaś

Natkusia trzymaj sie i odezwij sie po wizycie !!! Majula ma racje to zmiana pogody tak wplywa na nas wszystkie :-/
Gorgusia daj fotke na zakupowym :-)

Ja dzis nie moga narzekać na samopoczucie, cieszę sie kazdym takim dniem, bo w tej ciazy to jednak zdecydowana mniejszość. Nawet zabralam sie za odkopanie malutkich ubranek po synku. I - super niespodzianka - większość jest dosc unisex i praktycznie w stanie idealnym.

Ewcia - bardzo miło, za sie odezwalas. Jesli tylko bedziesz czuła ochote by tu pisać to pisz, nie mysl, ze nie powinnas. Siła rzeczy najczęściej piszemy o glupotkach, ale przecież każda z nas wie co znaczy nieszczęście i bol. Nawet jesli nie przeżyła takiego koszmaru jak Ty. Mam nadzieje, ze czas przyniesie Ci tak potrzebne ukojenie.

Majulka - trzymaj sie dzielnie. Najważniejsze to donosić do bezpiecznego terminu, o reszcie niedogodności zapomnisz szybciutko. Podobno lezenie z czasem staje sie bardziej znosne, najgorszy jest poczatek.

Sierpniowa - sto lat! I duzo zdrowka!

Duzo sił i dobrego nastroju dla wszystkich

witam poświątecznie, nie wchodziłam przez 2 dni, ledwo żyję.... przygotowania, szykowania, gości.... kończę pranie, bo taka śliczna pogoda,córka z babcią więc będę się dziś byczyć, bo u mnie też problemy brzuszkowe od kilku dni

&&&&&&&&&&&& za wszystkie wizyty :-) my jutro mamy :-)
Ewcia pisz kochana pisz ile tylko chcesz i możesz-po to tu jesteśmy :tak:
sierpniowa sto latek :-)

pogoda sliczna -ale leń w dupsku jakiś taki poświąteczny :-)

Ewcia tulę!!!

A ja już po glukozie i wyniki dobre w normie. Samopoczucie ot tak, jak to w ciąży... tam uwiera tam boli ;) ale to jeszcze nie katastrofa... do tego coś pyli nic nie widzę... jest takie 3 dni w roku kiedy oczy mnie pieką i łzawią... i to właśnie dziś jest jeden z tych dni ... wizytę z powodu nieobecności lekarza przełożyli mi z piątku na poniedziałek ... nie marudzę - poczekam cierpliwie :) w końcu to tylko 3 dni dłużej.

czekam na zamówione paczuszki dzidziowe i mebelki :)

reklama
Do góry