reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

Czesc dziewczyny. Cieszę się razem z Wami z wizyt i podglądania maleństwa. Ja mam wizytę w czwartek, wątpię żeby było już widać serduszko, ale mam taką cichą nadzieję. Ja dziś czuję się okropnie, mdli mnie dosłownie od wszystkiego, nawet zapachu płynu do naczyń.Mama się zastanawia co mi jest, a ja udaję przed nią że jest w porządku. Muszę wytrzymać do świąt z tą nowiną, tylko nie wiem czy wytrzymam.

reklama
Dzieki dziewczyny.

Ewcol, ktory tc masz ? moze juz bedzie widac serduszko na usg.

Ja mam kolejne podgladanko 27 grudnia w klinice w ktorej robilam ivf, wiec napewno fotki dostane :-).

A co do blizniakow, nie wazne czy pierwsze czy ostatnie, wazne zeby byly zdrowe. Czego i wam wszystkim zycze.

Ostatnia edycja:
Co do postu o blizniakach - teraz jak go czytam trochę dziwnie brzmi. Nie chciałam nikogo urazić. A bardziej powiedzieć ze dwie mamusie noszą pod serduszkiem podwójne szczęście :)

A ja tak czekam aż mnie ktoś na FB dołączy... :D

Nie mdli mnie już tak, i zapachy już nie są dla mnie takie straszne ;) uf

Blizniaki wow super !!!!! Gratulacje
Ja jestem po wyciagnieciu spiralki mirena bylam 5 lat bez okresu ,, pierwsze krwawienie dostalam dwa dni po usunieciu (podobno krwawienie oczyszczajace nie okres)
34 dni pozniej dostalam okres byl to 15.11 i byl w miare normalnyyy , dokladnie wiem kiedy mialam dni plodne bylo to od ok. 12 dnia cyklu myslalam ze jajniki mi rozerwie i napewno wtedy nam sie udalo :-)
Z tego co przejrzalam rozne fora mnie tez moze spotkac wieksza niespodzianka ,,, najwazniejsze zeby bylo wszystko ok
.
Ja tez do konca roku jestem na zwolnieniu lekarskim i podejrzewam ze tak zostanie bo w pracy musze niestety duzo dzwigac :-/na szczescie w de nie mamy z tym wiekszego problemu i duzo kobiet w ciazy wybiera relax w domu

Caluje Was mamusie :-*

Ewcol u mnie dzisiaj dopiero 5t6d i bylo widac serduszka wiec moze akurat i Tobie uda sie serduszko zobaczyc. Czego Ci zycze z calego serca :-)

reklama
Domi88 a ciaze sie liczy u Ciebie od zabiegu?? Przepraszam pytam bo sie nie znam , ale wydaje mi sie ze jesli tak to musisz dodac dwa tygodnie czyli to by byl prawie 8 tydz ,,, bo w piatym to chyba za wczesnie ---to takie tam moje przemyslonko i pewnie nie mam racji , ale pytam z ciekawosci

Do góry