reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

Natkusia - mam nadzieje ze mi takiej akcji nie odstawia:( bo to przegięcie. Ale za to gina masz fajnego ;) a co do męża - nie zawsze jest kolorowo- czasem tez mnie denerwuje :-)

Kahaka - moja cora 19 luty 2012a termin miałam na 29 lutego bo to przestępny rok był. I strasznie nie chciałam 29 urodzić i sie udało :)

reklama
Domi88 bliźniaki ?! wow fajnie ;) aj ciekawa jestem co to tam u mnie w brzuszku jest ale jeszcze muszę być cierpliwa

Natkusia no pracodawca ma tupet nie ma co ;/

Ja dziś kolejny dzień i zupełnie tak jak bym w ciąży nie była hehe oj

Pozdrawiam Mamusie Sierpniowe ;)

edys ja urodziłam 1 marca rano, więc blisko było 29 lutego hehe
domi gratuluję bliźniaków! Miałaś in vitro? Sorry, że tak pytam, ale pisała coś o przestymulowaniu
natkusia zaraz lecie poczytać co tam na wizycie

Cześć. :-)

Witajcie Ewcol3 i Maćku! :tak:

Jutka będzie dobrze. :tak:

Domi88 to witamy pierwsze bliźniaki. :-D

U mnie pojawiła się zgaga,czyli powtórka z pierwszej ciąży, gardło podrażnione i kaszel... :dry: Jutro wizyta, może lekarka coś poradzi...

reklama
Bliźniaki Domi nie są pierwsze. Na Fb pisze z nami Żaneta która tez ma podwójne szczęście :) jeszcze raz gratulacje dla obu mamus :)

Do góry