reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
powodzenia na wizytach. ja dzisiaj muszę sobie jakiegfoś lekarza znalezc do prowadzenia ciąży w szczecinie.... wlasnie wrocilam od dentysty. mialo byc szybkie rachu ciachu,a tu sie okazalo,ze mnie boli po kanalowym,a nie powinno bolec. ;/ dentystka nie wie o co kaman. ale ja mam niestety masakrę z zębami. ciągną mi się problemy już od ciąży z lulem. dbam o zęby,a i tak kupa straszna, bo już nie wiem,co powinnam z nimi robić, chyba sobie sztuczne wszystkie wprawić i moze bylby spokoj. No a tak czuję,że będzie gehenna. plus taki,ze znalazlam swietną dentystkę,która mam 3 min od domu i w razie naglego tegesu szybko się mną zajmie.plus tez taki,ze wsio mi na nfz robi wiec mam jakies kilkaset zl lekka reka w kieszeni,bo nie chce myslec ile by mnie kosztowalo leczenie prywatnie.

Hej dziewczyny, witam was po weekendzie!!

Jutka- postaraj sie nie denerwowac, napewno wszystko bedzie dobrze, duzo odpoczywaj i badz dobrej mysli

Caly weekend zapracowana bylam po uszy wiec nie udalo mi sie was odwiedzic, ale juz wszystko nadrobilam:tak:. W kazdym razie mimo ciaglych mldosci i oslabienia domek mam posprzatany i przystrojony na Swieta, gotowy na przyjazd rodzinki:) Moj mezczyzna nie ma ze mna lekko, humory mam takie, ze szkoda gadac a jakby tego bylo malo to placze o byle glupote, choc nigdy nie bylam placzliwa...w piatek jade na pierwsze badanie, i moze w koncu sie dowiem jak tam moja fasolka?:-D
No a teraz wracam do pracy, choc najchetniej poszlabym do domu i przespala caly dzien!!!:)

Wszystkim wam, ktore maja dzis wizyty zycze samych dobrych wiesci, niech nam fasolki rosna zdrowo!!!:D

A i jeszcze, przepraszam za brak polskich znakow! Nie cierpie pisac nie gramatycznie!!;/

Dzień dobry
My dziś z córcią pospałyśmy do 10.30! O jak się cieszę, że mi pozwoliła.
Edys widzę, że nasze dziewczyny w tym samym wieku. Moja jest z 1 marca, a Twoja?
jutka mam nadzieję, że Ci przejdzie to plamienie.
Natkusia pewnie już u Gina siedzi. Czekamy na wieści.
Pozostałym dziewczynom też powodzenia na wizytach.

Ja dziś może ruszę do miasta, muszę resztę prezentów kupić.

witam po słonecznym weekendzie :-)!

Dziewczyny, powodzenia na wizytach, koniecznie dajcie znać, czy wszystko w porządku :tak:!
Jutka, mam nadzieję, że plamienie szybko przejdzie i wszystko będzie w porządku. Sama niedawno plamiłam i już jest dobrze, trzymam więc kciuki!
Nikitka, bardzo współczuję chorego synka... Mam nadzieję, że szybko wróci do zdrowia.

Też mam dziś wizytę o 15:20, więc i za mnie trzymajcie kciuki, tak bardzo chciałabym zobaczyć małe bijące serduszko :)

Witajcie :-*
Ja dzis ogarnelam domek i teraz odpoczywam ,,, pobolewaja mnie sutki i to bardzo zrobily sie strasznie czule .......czekam z niecierpliwoscia na wasze wiadomosci z wizyt ---do mojej jeszcze tak daleko :-( juz bym chciala widziec moja fasolke z bijacym serduszkiem , a przez swieta moja lekarka ma urlop i musze wytrwac do stycznia

Hejka :-)

Ja już po wizycie.. relacja na wizytowym :tak:

JUTKA ja stosowałam na zapalenie Clotrimazolum i mówiłam o tym ginowi.. powiedział, że nic się nie dzieje z tego powodu więc spokojnie :*

EDYS mój mąż też mi strasznie dużo pomaga :-) tacy mężowie to Skarb! Choć nie raz mnie wkurzy :-D

OJAKA biedna Ty.. <tulę>

FIUFIU ja też mam masakre z zębami.. będę musiała chodzić całą ciążę ale co zrobić? :dry: ja chodzę prywatnie więc pomyśl jaką kasę zostawiam..

KAHAKA to zaszalałaś z tym spaniem :tak:

JJM oczywiście &&&&&&&& za Twoją wizytę!

EWAELINKA na pewno z Maleństwem jest dobrze, głowa do góry :*

Ale wiecie co.. wkurzyłam się na maxa :sorry2: moi pracodawcy dzwonili do mojego gina z pytaniem na jakiej podstawie dał mi L4 (chcieli wszystko wiedzieć) i mięli pretensje.. To się nazywa tupet :wściekła/y: wstyd mi strasznie było.. lekarz powiedział, że do takich palantów mnie nie puści :-D

Witam sie poniedzialkowo. Przepraszam ze w piatek sie nie odezwalam ale mialam niesamowitego nerwa, nigy wiecej nie pojade do polskiej przychodni, az szkoda sie rozpisywac na temat calej pani ginekolog-endokrynolog w Manchesterze. Koniec koncow wyladowalam na ginekologii w piatek wieczorem.Okazalo sie ze wszystko ok... brzuch juz mi wywalilo i myslelismy ze to woda po przestymulowaniu. Ale po dzisiejszym usg okazalo ie ze wszystko ok, wody brak a brzuszek mam od dzidziusiow :). Moje malenstwa maja po 2 mm i mocno bijace serducha :-)

Natkusia, ten Twój pracodawca to nic innego niż cham ;/ Bezczelny jest. Kochana, napisz na Staraczkach na pewno dziewczyny ucieszą się z Twojej wizyty u lekarza i z Twojej fasolki :)

reklama
Wow ale dzisiaj wizyt. Kciuki za wszystkie. :-)

jutka a jak jest ryzko infekcji po antybiotykach to clotrimazol jest jak najbardziej na miejscu. Ja tylko nie wierze w te tabletki doustne z bakteriami bytującymi w pochwie. Bo one zostają przecież w jelitach. I generalnie chodzi o to że jeśli już sobie jakieś bakterie mają przewędrowywać z odbytu to niech to będą właśnie te. Tylko po pierwsze dużo ich tam nie przewędruje a już broń boże bakterie z odbytu nie powinny przechodzić do wnętrza pochwy. Już żele z bakteriami do mnie bardziej przmawiają. Przepraszam za szczerość ale jak dla mnie firmy farmaceutyczne czasem mocno przesadzają a ceny z kosmosu. A już zupełnie przestałam w to wierzyć jak znajoma została kierownikiem w firmie robiącej ten lek :-). mam w każdym bądź razie nadzieje że wszystko się szybko wyleczy.

Natkusia ty to masz szefa...hehe...ale super ginekolog! to najważniejsze.:-)

Jejku tak się wizytujecie dziewczyny że może i ja się skusze?:-) Ale raczej poczekam do nowego roku. Teraz i tak nie miałabym czasu przy chorym małym. a moja ginekolog przyjmuje dokładnie na drugim końcu krakowa i po południu jechałabym do niej z 1,5h przez korki.

Do góry