reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Punkcje mialam robiona w 14d.c wiec do daty punkcji dodalam dwa tygodnie. Liczylam na kalendarzu ciazy przeznaczonym do ivf. Wiec wszystko sie zgadza i 2mm odpowiada wlasnie okolo 5/6 tygodniowi ciazy. No i dodatkowo polozna wyliczyla mi dokladnie taka sama date. Wiec u mnie OM pokrywa sie z zabiegiem ivf. Moze jest 1 dzien przesuniecia. Ale 1 dzien to w sumie prawie nic :-)

reklama
To swietnie , ze widac :-) ja spytalam bo naprawde nie wiedzialam jak to jest :-*
Ja jestem w 5 tyg i oprocz tego ze lekarka potwierdzila ciaze to nie wiem nic ,,, wszystko na nastepnej wizycie :-////
Musze nauczyc sie cierpliwosci , a ciezko mi to idzie ,,,

Nie mow mi o cierpliwosci. Ja planowo usg mam 27 grudnia, ale ze brzuch mi dosc znacznie urosl martwilam sie ze mam plyn wiec pojechalam z mezem do szpitala. Ogolnie u nas w sluzbie zdrowia to pierwsze usg jest dopiero w 12 tc. A ja do tego czasu bede miala 2 dodatkowe usg juz za soba wiec kto tu niecierpliwy jest :-D

Hmmm dalas mi do myslenia bo mi tez ten brzuszek tak bardzoooo spuchl ze czuje sie jak na piaty miesiac ,, i jest taki jakby nadmuchany w pierwszej ciazy tak nie mialam .....moja lekarka w tym tyg jeszcze jest pozniej do 6 stycznia urlop :-/ moze tez sie tam pojawie .....

Malusiolka - "tule" będzie dobrze kochana, idz na bete i znajdz lekarza innego.
Z betą jest tak, że powinna wzrosnąć o min. 66% w ciągu 48 h
trzymam &&&&&&& :*

Ewcol u mnie dzisiaj dopiero 5t6d i bylo widac serduszka wiec moze akurat i Tobie uda sie serduszko zobaczyc. Czego Ci zycze z calego serca :-)

Dziękuję za otuchę, mam taką ogromną nadzieję, że tak będzie. Chociaż staram się nie nastawiać za bardzo żeby potem nie było rozczarowania.

Hej dziewczyny :-)
Ja dzisiaj krótko, bo muszę Was najpierw nadrobić:tak: (ale się rozpisałyście;-))
Witam kolejne sierpniowe mamusie i trzymam kciuki za fasolki:-)
Zaraz jeszcze opiszę wizytę
Trzymajcie się cieplutko i miłego wieczorku życzę:-)

PS. Można prosić o wytłumaczenie jak z tym FB zrobić? Dzięki wielkie z góry:-)

Witam,
Mam na imię Iza. To będzie moje drugie dziecko (co widać na suwaczkach :-)) Termin mam na 4.08.14(wg usg, którego mam się trzymać).

Postaram się pisać jak najczęściej, o ile pozwoli mi na to czas.

Pozdrawiam

reklama
Do góry