reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Afja, dziękuję że pytasz:* Samopoczucie źle, bo myślę, że coś nie tak może być i do tego mam plamienia różowe ze śluzem ;/ Wszystko przez tego idiotę, bo inaczej nie mogę nazwać tego lekarza.

Hejka :-)

Ja po dzisiejszej wizycie jak na skrzydłach :-D
Dzisiam piekłam sobie pierniki i ciastka maślana mhmm.. a jutro czeka mnie wycieczka do Ikea :tak:

Co do mojen szefowej to masakra.. pewnie za niedługo wpadną do mnie do domu sprawdzić mnie :confused:

DOMI o jacie! Gratuluje 2 serduszek :tak: też miałam nadzieje na dwa ale jest jedno. Najważniejsze, że zdrowe :-)

EDYS chyba bardziej powalonej szefowej nikt nie ma :confused: kochana ja 2 tyg temu widziałam też tylko pechęrzyk a dzisiaj już Maleństwo z serduszkiem więc nie martw się :*

EWCOL powodzenia w mdłościach.. jeszcze tydzień do świąt i mama się dowie :-)

EWAELINKA każda z nas musi nauczyć się cierpliwości ;-)

MALUSIOLKA :-(

witaj NOCKA :-)

MISIA dobranoc :-D

SUNNY czekamy na wieści!

Kochane jutro zaaktualizuje naszą listę. Kilka dziewczyn mi wysłało info i jutro już będą dodane :*

witajcie ;-) nieśmiało do Was zaglądam..
ujrzałam dwie kreseczki na teście :-) dzisaij miałam wizytę u gina ale niestety pęcherzyka jeszcze brak.. następna wizyta 30.12 i wtedy może nasza fasolka nam się pokaże :tak: mam już córę która w styczniu kończy roczek :-) ciąża jak najbardziej planowana :tak: zależało nam na małej różnicy wieku ;-) trochę się martwię że jeszcze pęcherzyka nie ma ale gin powiedział że endometrium powiększone więc nadzieja jest :tak: martwi mnie również to że w tym cyklu brałam antybiotyk na oskrzela a później miałam jelitówkę i brałam leki :-:)-:)-( mam nadzieję że nie zaszkodzi to naszej fasolce :-(

Afja Anetka - razem na Styczniówkach 2013 i teraz na Sierpniówkach :-) jaaak miłoooo :tak:
życzę wszystkim spokojnej ciąży i zero stresów podczas wizyt :tak:

ps a jutro uciekam na betę.. druga w czwartek.. trzymajcie && proooszę.. bo tak strasznie się boojęę :-(

Ech tak na noc poczytałam trochę. Tyle stresów przez te różne niejasności. .. kilka lat temu jeździłam z koleżanką do szpitala - sytuacja taka sama - ciąża jest ale chyba się nie rozwija. I powiem Wam, że ma teraz kilkuletnią córę :) Mnie objawy zelżały, a jeszcze jak tak czytam to zaczynam się zastanawiać czy wszystko ok. Ale nie będę biegać na betę i sprawdzać w ciągłym napięciu. Wizyta jest w piątek i do piątku poczekam.
Jak już kiedyś napisałam jeśli nie ma ostatecznego potwierdzenia złego - trzeba trzymać się dobrego.
Trudne jest to Wszystko. A w życiu codziennym też stresu nie brakuje.

Przyzwyczajenie do pracy nie pozwala mi spac i tak od ponad godzinki petam sie po domku ....przywitaly mnie juz mdlosci takze zaliczam poczatek dnia do udanych :-)
Dzis w planach mam jechac upolowac jakies prezeciki -jeszcze tydzien i Swieta moj synus odlicza kazdy dzien , a ja obok niego dni do wizyty
Musze dzis kupic tez witaminki dla mnie i dla dzidzi bo do tej pory jadlam tylko kwas foliowy -macie moze jakies zestawy do polecenia ??
Milego dnia :-*

Witam jestem Kasia, pukam do was jeszcze nieśmiało... chociaż podglądam wasz wątek od samego początku:)
Od wczoraj 2 bladziochy, jutro mają być wyniki Bety,
Mam już prawie 3 letnią córeczkę Nadusię:)

reklama
Witam się witam
Ja dziś wolne w pracy,zostawiałam młodego w domu i razem pospaliśmy do 8-tzn ja bym jeszcze mogła dłużej:)

Jutro zamierzam oznajmić cudowna nowinę w pracy, aż się boję....
A w czwartek druga wizyta u gina.

Domi gratulację 2-óch serduszek:)

Natkusia współczuję pracodawcy..a w jakiej branży pracujesz?

Anetka ja właśnie nie wiedzieć czemu mniej się schizuję w tej ciąży np.odżywianiem niż w pierwszej,ale to podobno normalne. Ale na pewno wykluczyć trzeba surowe ryby (sushi) nie jadłam nigdy więc z odstawieniem dla mnie nie ma problemu:) Podobno w pierwszych miesiącach trzeba ograniczyć np.mandarynki przez jakieś toksyny-ale czasami nie mogę się oprzeć i jedną zjem:) No i serków pleśniowych też nie wolno.
a co do kawy-robię tak jak w 1 ciąży-przerzuciłam się na Inkę:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry