reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Nie ma to jak wiosna :)))
zaliczylismy dzis old-schoolowy spacer - bylismy w Łazienkach :)
Tłumy ludzi, wiewiórki i pawie. Maluch był zachwycony, a i mi było miło wyrwać sie do wielkiego swiata, tym bardziej, ze umowilismy sie tam ze znajomymi.
Potem pojechaliśmy odebrać sushi w pobliżu pl. Trzech Krzyży, a tam juz życie wrze, wszystkie knajpki na placu i w poblizu ustawiły juz ogródki, ludzi pełno, uwielbiam takie klimaty, ja to miejskie stworzenie jestem. Choć z przyjemnością wróciłam do naszych spokojnych okolic.
Moi panowie pojechali na inaugurację sezonu futbolu amerykańskiego, a ja z latwoscia odpuscilam to sobie i oczywiście leże. I sie tucze ;)

Po ciszy wnioskuje, ze wszystkie mialysmy fajny, aktywny dzien :)

Anna - rozumiem Twoje przeszkody i naturalne trudności niezależne od Ciebie. Nie jest Ci łatwo. Ale jesli nic nie zrobisz, nie postarasz sie nic zmienic, wyjśc do ludzi, pokonać swoje ograniczenia i słabości i stac sie bardziej mobilna i niezależna to niestety bedziesz uzależniona od humorow, widzimisie, niekiedy łaski innych, w tym męża. A to niestety prawie nigdy nie wychodzi na dobre. Spróbuj powalczyć o siebie :) Za młoda jestes by nie spróbować :)

Milego wieczoru dziewczynki! :)

reklama
Dziewczyny to niejest az tak ze ja wogole niemowie po wlosku i wogole z nikim nierozmawiam.
Nie nie az taka dzika niejestem...
chodzi o to ze ja tylko w jednym miejscu.Sasiedzi to same dziady po 60 :)
W szkole jest jedna jedyna mama w moim wieku reszta rodzicow jest grubo po 40 niestety takie wloskie standarty.Oni zawsze miedzy soba i tak dalej.
Jest kilka mam z ktorymi sie spotykam ale jest jedna rzecz jakiej ja nienawidze.Wpierdzileanie sie w czyjes zycie,strasznie nielubie plotek na czyjs temat a niestety niektorzy nic innego nierobia.Plotkoja jaka to ta dziwna,a ile sie nasluchalam na jakas mame ktora mloda i sama tutaj i jakies zdziwinie bylo i cisza ze one o mnie mowia :)

Niejestem dzikusem.DO ludzi zawsze starams ie byc pozytywna,pytam jak leci zagadam o pogodzie.Ale ilez mozna siedziec w domu i niemiec gdzie wyjsc niema z kim dziecka zostawic i tak dalej.

Niemyslcie sobie o mnie zle :) ja nie az taka zla i uparta jakby sie wydawalo.Czasami jest trudno zrozumiec sytuacje nieznajac jej z autopsji...

Anna20061 kochana podziwiam Cię, że mimo wszystkich przejść jesteś tak pozytywną osobą:tak: Powiem Ci, że ja spotykałam się z chłopakiem z Ukrainy (4 lata) i miałam podobnie - byliśmy młodzi ale jak czytam, że Twój ma takie "podejście" to jakbym widziała byłego.

U mnie dzisiaj pogoda mieszana i dopiero po południu tak na prawdę wyszło słoneczko. Jutro jak dopisze pogoda wybierzemy się na rowerek (choć położna stwierdziła, że kobietą w ciąży nie wolno jezdzić rowerem:szok: i nie wiem dla czego).
Miłego wieczorku kochane:tak::-)

Dzień dobry już w środę kończę remont i juz się nie mogę doczekać. Tęsknię za wami... ale już jestem na l4 wiec będę pisała :)

I ja się witam dzisiaj wyjątkowo wcześnie jak na mnie;-)
Pogoda śliczna więc szykuje się na wycieczkę rowerową:-)
Asiołek super, że w końcu odpoczniesz:tak:. Zazdroszczę zakończenia remontu mnie to dopiero czeka ale z drugiej strony nie mogę się doczekać bo praktycznie całe mieszkanie będzie wyglądało inaczej :tak:

my zaraz śmigamy do parku :) także korzystamy ze słońca. Ja się nie mogę doczekać wielkanocy,bo zostanę z 2 tygodnie na wsi z moim Lulem,to sobie odbijemy i słońce i leżenie do góry brzuchem i podwórko :) jeszcze 3 tygodnie

Anna dzielna babka z ciebie -mimo wszystko :-)

u nas pogoda cudne,wczoraj na obiad grill,potem urodzinki u chrześnicy a potem wieczorne spotkanie u znajomych-do domu wrócilismy po północy (na stary czas ) ,dzieci z nami oczywiście .Piękna pogoda dziś trzeba jakoś zaplanowac niedzielę .
Miłego dnia :-)

W Krakowie też pięknie, wstaliśmy niedawno, zjedliśmy śniadanie, i jak się wygrzebiemy to trzeba z tego słońca korzystać, potem wycieczka do knajpy, w której będziemy w czerwcu przyjęcie robić, żeby pierwsze detale dograć, miłego dzionka :-)

reklama
Witam sie i ja z rana.Ja po kapieli lekko podmalowana ale w domowych ciuszkach.Moj samolub pojechal sobie na zakupy.Dziecko lazi w gaciach i sie ubrac niechce,twierdzac ze dzis niedziela wiec mozez se pozwolic.Niewiem co dzis robic,moze zaraz zjem wkoncu sniadanie i pojade z malym na jakas przejzdzke rowerowa.Choc przyznam ze po wczorajszych beksach glowa boli mnie tak ze raczek do niczego nienapawa...
Milej niedzieli wam zycze..

A no i przyznac sie kto pamietal o zmianie czasu??
Bo ja jak zawsze zapomnialam hihi

Do góry