reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2014

Jutka- bedzie dobrze. Ja w pierwszej ciazy - już w niej będąc lekarz powiedział ze mam grzybice. Tez dostałam globulki, a po nich lekkich plamien- tylko bardziej były różowe niż czerwone. I wszystko jest ok:) bądź dobrej myśli

reklama
Zazdroszcze leniwych weekendów. Mi syn złapał zapalenie oskrzeli, które schodzi na płuca. Od 2 dni nie dotknął jedzenia i od wczoraj wprowadzony antybiotyk zwraca za każdym razem. Załamałam się....jak dziś się nie polepszy (a jak ma bez antybiotyku) to zastrzyki....leci przez ręce , cały czas musze go nosić (dobrze że on z tych chudych dzieci) i boję się jak cholera...W ogóle nie myślę przez to o drugiej ciąży.

Jak uda mi się w tym tyg wyrwac tez polece kupować prezenty. Czysta przyjemność!

jutka ale clotrimazol to na nadkażenia grzybicze o il emnie nazwa nie myli. Lekarz uznal ze to może być przyczyna podkrwawiania? && żeby było dobrze!

gorgusia ja po pierwszej ciąży już się nauczyłam że u chłopów nie ma co liczyć na taryfę ulgową. No nic trzeba sobie radzić :-)

Apropos objawów ja w pierwszej ciąży miałam ich miliony. Wszystkie nieprzyjemności jakie wypisują na stronach ciążowych miałam już od samego początku, najgorsze były wymioty od samego początku do samego końca. A wszędzie pisali że po pierwszym trymestrze przechodzą :-). A teraz poza bólem piersi i sikaniem co dwie sekundy na razie cisza.....oby tak dalej chociaż na bank wszystko jeszcze przede mna

Miłego dnia!

Mój mąż jest bardzo wyrozumiały :) jak jesteśmy we 2 to zawsze on nosi Wiktorie, mówi mi ze mam sie oszczędzać itp. Kochany :)

Jutka- bedzie dobrze. Ja w pierwszej ciazy - już w niej będąc lekarz powiedział ze mam grzybice. Tez dostałam globulki, a po nich lekkich plamien- tylko bardziej były różowe niż czerwone. I wszystko jest ok:) bądź dobrej myśli

No tak te plamienia sa bardziej rozowe i malenkie kropeczki krwi. A ile te plamienia u Ciebie trwaly po odstawieniu tych globulek?

Zazdroszcze leniwych weekendów. Mi syn złapał zapalenie oskrzeli, które schodzi na płuca. Od 2 dni nie dotknął jedzenia i od wczoraj wprowadzony antybiotyk zwraca za każdym razem. Załamałam się....jak dziś się nie polepszy (a jak ma bez antybiotyku) to zastrzyki....leci przez ręce , cały czas musze go nosić (dobrze że on z tych chudych dzieci) i boję się jak cholera...W ogóle nie myślę przez to o drugiej ciąży.

Jak uda mi się w tym tyg wyrwac tez polece kupować prezenty. Czysta przyjemność!

jutka ale clotrimazol to na nadkażenia grzybicze o il emnie nazwa nie myli. Lekarz uznal ze to może być przyczyna podkrwawiania? && żeby było dobrze!

gorgusia ja po pierwszej ciąży już się nauczyłam że u chłopów nie ma co liczyć na taryfę ulgową. No nic trzeba sobie radzić :-)

Apropos objawów ja w pierwszej ciąży miałam ich miliony. Wszystkie nieprzyjemności jakie wypisują na stronach ciążowych miałam już od samego początku, najgorsze były wymioty od samego początku do samego końca. A wszędzie pisali że po pierwszym trymestrze przechodzą :-). A teraz poza bólem piersi i sikaniem co dwie sekundy na razie cisza.....oby tak dalej chociaż na bank wszystko jeszcze przede mna

Miłego dnia!

No uznala, ze swedzi i piecze, bo mi sie wyplukala flora bakteryjna, gdyz biore juz drugi antybiotyk na angine:-( Kupilam sobie wczoraj lacibios femina i mam nadzieje, ze jakos to ucichnie i nic sie zlego nie dzieje :-(

Jutka - chyba nawet w trakcie. Jakiś po 2 aplikacji. To podrażnia troszkę w środku- i dlatego były te różowe kropeczki. I mój gin powiedział ze tak moze być. I z moja dzidzia jes ok - 2 lata zaraz kończy :) a przy antybiotykach tak moze być grzybica, i w sumie chyba dobrze ze Ci dał te globulki - bo grzybica w ciazy nie jest ok- a często sie przydaza

Jutka - chyba nawet w trakcie. Jakiś po 2 aplikacji. To podrażnia troszkę w środku- i dlatego były te różowe kropeczki. I mój gin powiedział ze tak moze być. I z moja dzidzia jes ok - 2 lata zaraz kończy :) a przy antybiotykach tak moze być grzybica, i w sumie chyba dobrze ze Ci dał te globulki - bo grzybica w ciazy nie jest ok- a często sie przydaza

Uspokoilas mnie. Bardzo dziekuje :* Byleby do czwartku.

Natkusia to czekamy na wieści z wizyty:)

Ja już niestety mam dziś za sobą zaliczony bieg do toalety z rana...dramat..:no:
Na szczęście zaraz po przeszło i byłam w stanie odwieźć młodego do przedszkola. Chwila odpoczynku i za niedługo czas zbierać się do pracy.

reklama
Do góry