reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
annias, ewcia witajcie
AZA, dziękuję:* Coraz bliżej wizyty, to większy stres. Liczę na to, że się też zaprzyjaźnimy Ja z natkusią poznałam się około października 2011 Mamy dzieci z tego samego roku tylko moja córka o miesiąc młodsza od Michasia
natkusia, a mój lekarz przyjmuje od 14-tej dopiero. Czas się mi dłuży i to niesamowicie do pierwszej wizyty ;/
AZA, dziękuję:* Coraz bliżej wizyty, to większy stres. Liczę na to, że się też zaprzyjaźnimy Ja z natkusią poznałam się około października 2011 Mamy dzieci z tego samego roku tylko moja córka o miesiąc młodsza od Michasia
natkusia, a mój lekarz przyjmuje od 14-tej dopiero. Czas się mi dłuży i to niesamowicie do pierwszej wizyty ;/
MALUSIOLKA doczekasz się 14 ja mam na 10.30 i też się stresuję.. w ogóle czas od wizyty do wizyty dłuży się strasznie
KAHAKA nie myśl o tyk krwiaku.. na pewno się wchłonie :*
Dodałam do naszego kącika kilka nowych tematów myślę, że się przydadzą ;-) najbardziej zapraszam tu https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/imiona-dla-naszych-sierpniowych-maluszkow-69085/ i podanie swojego przeczucia :-) fajna zabawa
KAHAKA nie myśl o tyk krwiaku.. na pewno się wchłonie :*
Dodałam do naszego kącika kilka nowych tematów myślę, że się przydadzą ;-) najbardziej zapraszam tu https://www.babyboom.pl/forum/sierpien-2014-f548/imiona-dla-naszych-sierpniowych-maluszkow-69085/ i podanie swojego przeczucia :-) fajna zabawa
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
kahaka, &&&&&& aby wszystko było dobrze :* Ja miałam iść 7.01, ale licząc od pierwszego dnia ostatniej @ to będzie dość późno.
Dziewczynki, a co macie dzisiaj na obiadek? Moja teściowa wczoraj dla wszystkich zrobiła gołąbki, które mają być dzisiaj na obiad Mniam uwielbiam je
Dziewczynki, a co macie dzisiaj na obiadek? Moja teściowa wczoraj dla wszystkich zrobiła gołąbki, które mają być dzisiaj na obiad Mniam uwielbiam je
Ostatnia edycja:
Ewaelinka84
Fanka BB :)
Witajcie Dziewczynki !!!!!
Nie wiem od czego zaczac bo tyle emocjiii-ale w skrocie -czwartek rano test dwie kreseczki -piatek wizyta u lekarza i jest potwierdzona ciaza :-)))) termin 22 sierpnia -to moja druga -mam synka 7 lat .......mam nadzieje ze moge sie tu zakorzenic ;-)
Pozdrawiam
Zapomnialam napisac ze nastepna wizyte mam na 8.stycznia .......a to jeszcze tak dluugo
Nie wiem od czego zaczac bo tyle emocjiii-ale w skrocie -czwartek rano test dwie kreseczki -piatek wizyta u lekarza i jest potwierdzona ciaza :-)))) termin 22 sierpnia -to moja druga -mam synka 7 lat .......mam nadzieje ze moge sie tu zakorzenic ;-)
Pozdrawiam
Zapomnialam napisac ze nastepna wizyte mam na 8.stycznia .......a to jeszcze tak dluugo
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ma_Dunia
Fanka BB :)
Cześć. :-)
Witajcie Kobietka22, Kahaka, AZA777, annias, Ewcia004 i Ewaelinka84!
Przybywa sierpniówek!
Izis ja nie biorę żadnych leków, tylko kwas foliowy.
AZA ja też się zarzekałam, że poród byle nie w lecie i teraz mam...
U mnie leniwa niedziela... ;-)
Witajcie Kobietka22, Kahaka, AZA777, annias, Ewcia004 i Ewaelinka84!
Przybywa sierpniówek!
Izis ja nie biorę żadnych leków, tylko kwas foliowy.
AZA ja też się zarzekałam, że poród byle nie w lecie i teraz mam...
U mnie leniwa niedziela... ;-)
reklama
Witam Was dziewuszki i znikam, rzadko bede pisac bo poki co nie bardzo jestem w stanie
Za to poczytac mi latwiej, na lezaco ;p
Fajnie wam z tymi wizytami u mnie na razie cisza, moze jutro sie cos dowiem bo wtedy polozna wraca z urlopu..
Fajno, ze dochodzi nam wiecej mamusiek, w tym niektore juz mi znane ;p
Gratuluje :*
Za to poczytac mi latwiej, na lezaco ;p
Fajnie wam z tymi wizytami u mnie na razie cisza, moze jutro sie cos dowiem bo wtedy polozna wraca z urlopu..
Fajno, ze dochodzi nam wiecej mamusiek, w tym niektore juz mi znane ;p
Gratuluje :*