reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

dziekuję wam bardzo :tak:

najgorsze w tym wszystkim jest to ,żę w poniedziałek 24 marca mają testy do klasy sportowej i d*** blada nie może wziąć w nich udzialu,mam tylko nadzieję ,że dam radę załatwić indywidualny termin :szok:

reklama
Martuska Tobie juz leci ,a ja sie z bólu dotknac nie moge .Spanie to koszmar -przy przewracaniu sie z boku na bok az jecze "al al " ,naleze do tych kobitek co za duzo tam nie maja chodz i tak sie troche powiekszyly . Ciebie tez tak bolaly -normalnie jakbym zakwasy tam miala :-/ mama mi mowila ze mam masowac ,ale dla mnie moment smarowania olivka to katorga :-(

Witam
Ja pół nocy nie przespałam,co chwilkę się budziłam przez dziwne kłucia w brzuchu,nawet przekręcić na drugi bok się nie mogłam.

Macie wrażenie że pcha się Wam brzuch do góry "pod cyce"? miałam tak z Filipem w ciąży ale pod koniec a nie w 5 miesiącu:/ i do tego dochodzą kłucia w żołądku i zgaga (znowu za wcześnie):/
Fakt-każda ciąża inna:) córcia wysysa całą esencję ze mnie:)

Co do szkoły rodzenia w pierwszej ciąży nie chodziłam i teraz też nie zamierzam. Dla mnie dużą pomocą było to co do mnie podczas porodu mówiła położna i robiłam to co mi kazała,oddychałam i parłam wtedy kiedy mówiła. Tylko wtedy rodziłam gdzie indziej,teraz raczej planuje w innym szpitalu więc zobaczymy jak będzie.

Usg połówkowe mam w poniedziałek-mam nadzieję,że potwierdzi się że córcia,bo już parę dziewczęcych rzeczy zakupionych.:) Ale ufam że to raczej pewnie,bo jak byłam na tych warsztatach ultrasonografii to dwóch różnych lekarzy (w tym jeden który to prowadził) powiedziało że "księżniczka":)
A wizyta u mojego gina dopiero 2 kwietnia.

Dostałam wczoraj całą siatę ubrań ciążowych od kuzynki. Jak się martwiłam że nie będę miała w czym chodzić tak teraz się martwię kiedy to wszystko założę:p

Witam i pozdrawiam z pracy :)
Mały mój wczoraj wieczorem wreszcie się porządnie aktywował :)

Ja w pierwszej ciąży chodziłam do szkoły rodzenia- w tej nie planuję.

Miłego dnia!

W ciagu dnia ruszajac sie ,az tak tego nie odczuwam -dopiero wieczor i noc jest koszmarem .Dzis po kapieli spróbuje dluzej wcierac oliwke i wymasowac porzadnie najwyzej sie pobecze ,ale jak to by mialo pomoc i dac mi przespac cala noc to sie poswiece !!!

Ewaelinka mi na ból piersi bardzo pomógł balsam dax perfecta mama: Dax Perfecta Mama krem do pielęgnacji biustu - sklep bieliznadlamamy.pl
Ja mam dosyć spory rozmiar biustu i jak znów zaczął rosnąć to bardzo czułam ból. Po użyciu kremu doraźnie jak ręką odjął. Stosuje go już drugi tydzień i jestem zadowolona. Dokupiłam też z tej serii balsam na rozstępy do brzuszka ;-)

Mnie często w nocy wybudza ból brzucha, szczególnie jak leże na prawym boku. Jakoś wtedy strasznie mnie ciągnie i ledwo się odwracam. Rano już jest ok. Ale jakoś się tym zbytnio nie przejmuje, tak jest i tyle. Dzisiaj trochę gorzej z pęcherzem, jakby mały na nic centralnie siedział :tak: Co wstanę, to czuje taki ból i ciśnienie. Od razu biegiem do toalety na siusiu :-) Tak więc nie planuje dzisiaj za bardzo spacerować :-) No i od wczoraj zgaga....masakra. Mleka nie mam pod ręka niestety i będę się do 15:00 męczyła z tym paleniem w przełyku.

Z naszą pamięcią obecnie bywa różnie, oby się polepszyła po...

ImageUploadedByForum BabyBoom1395224477.515092.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1395224477.515092.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1395224477.515092.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Do góry