reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam,
nie pisalam, nie mialam ochoty nerwy odchodza w odstawke:-):-):-), zadzwonila do mnie kobietka z Rzymu z Gemelli i przekazala sluchawke profesorowi (oj zeby w Polsce byl taki kontakt lekarz - pacjent) powiedzial ze " na linii ciecia komorek rakowych histopatolog nie wynalazl, czyli usunieto wszystkie komorki rakowe":happy::happy::happy: no i mialam w 2 polowie maja przyjechac na kontrol, profesor powiedzial ze w kwietniu mnie zaprasza na kontrol, bo ciaza wiec musimy byc bardziej ostrozni. teraz to czuje ze swiat jest piekny, 1:0 dla mnie:happy::happy::happy:

reklama
Witam,

Madruszka, suuuuuper!!!

Co do linków o szczepieniach jakie to one złe nie odniosę się. Gdyż każdy kto jest za i przeciw będzie trzymał się swojego.

A ja dziś cale do południa u lekarza... Od dwóch dni coś przeziębienie mnie brało, ale dziś rano miałam, w sumie nadal mam, powiększony węzeł chłonny... Masakra jak się przestraszyłam... Do stycznia, to ja praktycznie wcale nie chorowałam...

Pozdrawiam!

A ja nie mam wyrobionego zdania jeżeli chodzi o szczepienia. Wydaje mi się, że tak jak z Mają wybierzemy standardowe szczepienia. Nic innego nie przychodzi mi na te chwile do głowy.

Madruszka - gratulacje! Wyobrażam sobie jak sie cieszysz :-)

Fiuufiuu - przesilenie wiosenne pewnie, przeminie i humor wroci. 'Trzym' sie
Anna - b. fajny artykuł, ciekawe czy z tego wyniknie, ale to nie jest żaden dowód. W 100% pewnie nigdy nie udowodni sie ani jednej ani drugiej racji.

U nas nagły zwrot akcji i jednak leczenie w domu! Super sie wczoraj nami zaopiekowano, ponownie. Kilka pań doktorek zmozdzala sie co zrobic i jak z tego wyjść. Mamy plan leczenia i pudełko leków, zal mi synka, ze to wszystko w niego ladujemy, pewnie będzie długo długo na probiotykach.
Mimo wszystko wczorajsza wizyta tchnela troche optymizmu. Super, ze moje chłopaki są w domu! Z reszta sobie poradzimy! :-)

reklama
Jeżeli chodzi o szczepienia to ja na pewno te zalecane zrobię, wiem, że są dwie szkoły i ja się bardziej skłaniam na stronę tych co szczepią :-) Autyzm jest bardzo tajemniczą chorobą i tak naprawdę teorii na temat jego przyczyn jest cała masa, i to takie błądzenie po omacku. A odpowiednia argumentacja jest w stanie wykazać, że od niepicia mleka zęby i włosy wypadają :-)

Do góry