reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Tak sie pytam z ciekawosci bo nie wiem czy w pl sie to praktykuje czy nie wiem ze tutaj w uk tak bo pandorka tak samo bedzie miala to szczepienie a te grypowe odpuscila tak jak ja

reklama
kahaka - ja swojej córci nie szczepiłam.Po Opiniach moich lekarzy pediatrów. Jedynie zalecali właśnie pneumokoki - po tym jak poszła do żłobka - ale nie zdążyłam, bo była non stop chora. A teraz już ją wypisałam.
Wiki przechodziła rota - była 3 dni w szpitalu.Wymiotowała kilka godzin, bez biegunki - więc przeszła lekko bez szczepienia. A rota to jest tyle szczepów tego - że szczepienie nie uchroni przed tym wirusem.

Witam w dzień obżarstwa:tak: Upiekłam 32 pączki z czego ja zjadłam jeden, jakoś mnie nie ciągnie do słodkiego. Na obiad frytki z paczki szczyt lenistwa. Wizyta dzisiejsza zaliczona - szczegóły na wizytowym opisze.
Dla wszystkich kichających i smarkających mamusiek dużo zdrówka życzę.
Ja szczepiłam wszystkie dzieci ale te szczepienia obowiązkowe żadnych innych, również jestem zdania, że jednak są one ryzykowne.
Pogoda dziś nadal nas szczuje wiosną - suuuuper, w ogródku już ogrom przebiśniegów i krokusy wychodzą. :szok:
Remont się posuwa do przodu, dziś włączymy ogrzewanie, facet kładzie płytki w łazience. Nie mogę się doczekać przeprowadzki.

Ja wlasnie czytam o przechowywaniu krwii pepowinowej, ceny sa masakryczne. Ehh gdyby nie ten caly zabieg to pewnie zdecydowalabym sie na to ale teraz nie wiem zalezy ile nam sie uda kasy odlozyc do tego czasu.

Hej dziewczyny, ja się tylko melduje, że żyję, zaliczyłam dziś ostatni egzamin i nawet nie wiecie jaka to ulga dla mnie;) teraz tylko pojedyńcze kolokwia od czasu do czasu więc nie będzie takiego nawału materiału. Ja jutro idę do lekarza a dziś porządkuje swoją stancje. Obiad dopiero zjem o 17 a robie tortille;) Pozdrawiam i trzymajcie się zdrowo;)

No cwikla dokladnie przeszkoda jest kawa u nas to kwestia ponad 2tysiecy funtow... Jeszcze troszke czasu mamy zobaczymy co z tego wyjdzie.

U nas to pewnie tyle kosztuje, że musielibyśmy brać kredyt :) to wspaniała rzecz, ale ceny dla normalnych szaraków zaporowe

No ta cena co ja podalam to jest juz z przechowywaniem na 25 lat...ze tak powiem no coz... zdrowie kosztuje .. niestety

reklama
Hm cwikla jeśli to taka kwota to myślałam, że gorzej :) w takim razie to może być kwestia do zastanowienia

Do góry