reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

WitajcieJ U mnie jak zwykle piękna pogoda! Jak którejś brakuje słoneczka to się chętnie podzielę, ale tylko troszeczkę, co by u mnie też zostałoJ
Kaha przykro mi:( Informuj nas na bieżąco !
Fiuufiuu widzę bardzo ambitnie i pracowicie:) No tak, kiedyś trzeba:) W sklepach są jeszcze nadal duże obniżki. Pewnie bez problemu skompletujesz garderobę dla małego:) A z wypiekami to Cię chłopaki urządzili...no nie pojesz, choć byś mogła:) Przynajmniej się nie zmarnowały!
Monia to przynajmniej się nie nudziłaś! Uwielbiam takie babskie spotkania, zwłaszcza kilkudniowe:)
Domi ja też mam na nie zawsze wielką ochotę, a kończę jak zwykle na jednym naleśniku:) Chociaż ostatnio stałam się dżemowa i co rusz smaruję nim rogala:) Dobrze, że u mamy spore zapasy dżemików w piwnicy!
Anna na pączki bym się skusiła, ale na mycie pieca już nie he he:)
Nikitka też pojawiała się u mnie ta zgaga, ale teraz całkiem dobrze sobie z nią radzę ( mleczko zagęszczone, słodzone z tubki)
Martuskaa zdrowiej! Chociaż i mnie jakiś katar dopadłL
Izis u mnie podobnieJ Początkowo zerowa ochota na słodycze, a teraz no cóż…zajadam.
A mąż pewnie nie miał zamiaru wcale Cię zirytować. Smsy można czasami całkiem opatrznie przeczytać, swoim tonem! A niby treść ta samaJ
O i zobacz jak u Domi to wyszłoJ Tak czasami można się właśnie dogadaćJ
Miłego dzionkaJ

reklama
Takze dziewczyny jaki z tego wniosek ? lepiej dwa razy przeczytac co sie pisze w sms-ie hehehe. Ja magnez lykam w tabletkach codziennie jedna chyba z witaminom b6 mam bo mi mama go z polski przywozi ale ja juz kilka lat przed ciaza musialam go codziennie lykac bo mi oko lubi ''skakac'' albo skurcze lydek itp a dodam iz kawy w ogole nie pijam i nie pijalam wiec nie wiem od czego ten niedobor magnezu mam

Hehe no widzicie ja wczoraj poplulam telefon ;-) Takze nie moge narzekac bo maz mi rozrywki dostarcza hehe

a niby w telefonie angielski slownik ustawiony... ciekawe jakim cudem w tym slowniku znalazlo sie slowo dupa

Dzisiaj na obiad zbytnio wielkiego wyboru nie ma wiec bedzie musial jesc to co jest hehe i nawet mu nie musze sms-a wysylac. Dzisiaj obiad dopasowany pode mnie ... ziemniaki z kwasna smietanka hahaha :-D

reklama
Domi - hahha, usmiałam się :-)
Sierpniowa - witaj w klubie.... u mnie identycznie, z resztą juz pisałam o tym.... ten kaszel jest najgorszy... za chol.... nie idzie się go pozbyć. Duzo zdrowka dla nas, oby nam szybko przeszlo....

Do góry