reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Anusiach - brak mi słów.... bardzo mi przykro przez co przechodzisz.... ale cuda się zdarzają.... tylko mocno w nie wierz...
Domi - czwartek już tuż tuż.... męcz potem pomocnika, a Ty zwonij obroty.

anusiach strasznie mi przykro :-( nie wiem co napisać nawet :-(

a mnie z rana coś strasznie zakuło w brzuszku - dość gwałtownie wstałam i zakuło dość boleśnie :-( mam nadzieję że nic się nie stało..

Ale dzisiaj pogoda :-) jestem zachwycona! :tak: już zaliczyliśmy z Michałem 1,5 godzinny pobyt na dworze :-) ojj dobrze mnie nastraja ta pogoda!

DOMI to nareście sobie odpoczniesz :tak:

Jestem jescze na chwilke. Tak od czwartku zwalniam obroty nareszcie !!

Cwikla, moja aspiryna to wlasnie polski acard. Ja mam to brac prawie do samego konca ciazy i wiem ze nasza pandorka tez to bierze.

Natkusia zazdroszcze pogody !!!u Nas zimnoo i pochmurnie -mimo wszystko moj M. wzial sie do pracy w ogrodzie :-/
Najgorzej ze wczoraj zaczelo bolec mnie gardlo ,a dzis jest chyba gorzej :-( czy wiecie moze czy w takiej sytuacji mozna pic syrop z cebuli ?? A moze polecicie cos sprawdzonego -wolalabym sie nie rozlozyc

Anusuach- ja trzymam za Was mocno kciuki, a lekarzy, którzy mówią- jest pani młoda,edzie miała jeszcze Pani dzieci, to mam ochote zastrzelić...

Ej to już kolejny dzień z wiosenną pogodą! A ja dzisiaj aż garnek gulaszu ugotowałam. Staram sie czyms zając ,zeby nie martwic sie do wieczora do wizyty...powoli nerwy zaczynaja brac górę....ehhh .Jasio jednak ze mną idzie. A ja sie boje,ze lekarz mi "coś" powie...Aj ide czytać książke,bo dzisiaj mimo wszystko humor mam wisielczy.

U nas tez pogoda super, chociaż ja po wizycie u gina bo miałam plamienia. I mam leżeć, ale wiecej niż teraz to już nie dam rady. Miłego dzionka :)
anusiach - bardzo Ci współczuje. Jestem z Tobą, i mocno trzymam kciuki

reklama
Do góry