reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Trzymam za Was kciuki dziewczyny:** bedzie dobrze chociaz dla Was:***

ja niestety czekam juz na koniec...dzisiejszy dzien jest masakryczny:(((poplakalam...w zasadzie nawet nie wiem kiedy bedzie koniec...i nie wierze ze bedzie koniec:((co mam napisac rano zwymiotowalam...dostalam dreszczy...jak teraz zobaczylam wyniki to mysle ze z powodu dalej mojej nieunormowanej tarczycy pomimo zwiekszonej dawki, oni niestety mysleli ze pewnie zagrozenie...chociaz juz sama nie wiem wody plodowe ktore mi zaczely odchodzic byly koloru zolto-zielonego i brzydko pachnialy...rano myslalam ze ide na badanie...bardzo bolalo po czym uslyszalam...ze zaaplikowali tabletki...po konsultacji z profesorem i innymi lekarzami...dziecko nie ma szans...jesr zagrozenie dla mnie...profesor kazal przerwac ciaze.....oddalam grupe krwi...dostaje jakies papiery o tym czy chce pochowku:(((i czekam bole sa raz ich nie ma:( a moze to potewac 3 dni:(((nikomu tego nie zycze:((szczerze myslalam tylko ze ktos bedzie pytal mnie o zdanie:((

Chyba czulam, ze tak bedzie jak sie zapisze na to forum...trzymam za Was kciuki...:***Wy trzymajcie zeby dzidzius sie dlugo nie meczyl:(((

Chy

reklama
Anusiach bardzo Ci współczuję, ale mimo wszystko dalej trzymam kciuki i wierzę w to, że może być dobrze. Dużo siły dla Was przesyłam myślą :)
I właśnie pdzeczytałam Twoją wiadomość. ..ostatnoo wpadł mi w ręce pewien artykuł, sytuacja do Twojej podobna... chciałbym żeby w końcu ktoś się tym zajął, tym traktowaniem pacjentów, w tym kobiet w ciąży w takiej trudnej sytuacji :(
To teraz też trzymam kciuki, żeby to wszystko odbyło się we szględnym spokoju i żebyś miała dużo oparcia :*
Ja mielone miałam wczoraj :) dzisiaj zupa-krem z brokułów :) robiona przez męża, wyszła znakomicie :))

U nas pogoda też była piękna, teraz się niestety zachmurzyło.

Zrobiłam dzisiaj pierwszy zakup dla dziecka :D wieczorem się pochwalę ;) K. pokazałam, powiedział, że fajne ale żebym przed mamą ukryła bo będzie afera. I tak też zrobiłam :)

Gdyby ktoś chciał kupić jeszcze omega med optima to w superpharm jeszcze jest promocja i opakowanie kosztuje niecałe 40 zł.

Ostatnia edycja:
Anusiach bardzo mi przykro ,że musisz przez to przechodzic:-( widze ze juz nie ma nadzieji:-(. jestem z tobą :-(

Aniusiach naprawde bardzo mi przykro,przykre jest to ze musisz to wszystko przechodzic.Pamietaj jestesmy z toba nawet w tych najgorszych chwilach. Kochana trzymaj sie,musisz byc silna.
niewiem co moglabym napisac,bardzo mocno cie tule...

Anusiach, nie wierzę w to, co czytam...Jak to, nie zapytali Cię o zdanie? Po prostu zaaplikowali Ci tabletki? :no: Przykro mi bardzo :(
katrina możesz powiedzieć, czemu bierzesz zastrzyki? Dlaczego masz brać aż 6 m-cy po porodzie? Ja jestem na Fraxiparynie, zaraz będę przechodzić na Acard. W ciąży z córką brałam Clexane i po porodzie dostałam tylko jeden zastrzyk. Teraz jest jakoś inaczej?

U nas pogoda przepiekna, 2 godziny byłyśmy na spacerze. Kupiłam małej książeczkę z naklejkami i ją zgubiłam :wściekła/y:nie wiem, jak ja to zrobiłam, musiała mi się jakoś wysunąć z wózka.
Poza tym od kilku dni napina mi sie brzuch, chwilami jest jak kamień. Biorę nospę i magnez, ale się denerwuję. Wizytę mam w następny wtorek.
Poza tym próbuję sprzedać spacerówkę po córce, może któraś chce? :-) wystawiłam na wątku sprzedażowym.

kahaka biore bo mam aps przez to3 wczesniejsze porobnienia. na pierwszej wizycie jak bylam w polsce dr dal mi zastrzyki fragmin(czycos takiego_ ) nie moglam tego znalezc bylam w 6 aptekach ikupilam tylko1opakowanie .gdy wyjechalam teraz mam clexane i jak narazie wszystko ok a to ,ze po porodzie to bardziej dla mojego bezpieczenstwa zebym nie miala zawalu czy cos i nie wiem czemu tak dlugo moze jak wroce za miesiac do polski lekarze bede co innego mowic

Ostatnia edycja:
Anusiach - życzę Ci tylko dużo siły.... tyle tyle mogę, ach....
Izis - ja zupę krem z brokułów miałam wczoraj, też w wykonaniu męza;-)

martuskaa a ja wczoraj jadłam sushi sesesese :) mąż mi zafundował. I już marzę o następnym, ale to niestety droga przyjemność.
katrina ja też po 3 poronieniach :/

reklama
Do góry