reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Witam się wieczorowo, poczytałam co u Was u zaraz kłade się na jakiś film, jutro ważny dzień. Rano wet Jordana, potem idziemy podpisać papiery i odbieramy klucze, moje dziecie bardzo podekscytowane o niczym innym nie mówi.
Wstałam o 11.40 :szok: a normalnie budze się koło 7 i spać już nie mogę. Szok. Pogoda dziś śliczna, aż miło się robiło na sam widok. Mieszkam jeszcze przed parkiem, gdzie jest jezioro i łabędzie, kaczki.. widok piękny, aż na płacz mnie zbiera gdy myślę, że muszę opuścić to miejsce..
Kolorowych i do juterka :tak:

reklama
Witajcie wczesna pota :-) u mnie tydzien wraca do normy i trzeba bylo wstac ....juz nie moge sie doczekac kiedy maly bedzie mial wakacje bo ja poko co lubie sobie pospac...
Monya81 u mnie drzemki to norma -dalej mam etap zasypiania nawet na siedzaco :-/
Katrina -super ze wyniki dobre !!!!no i gratuluje chlopczyka!!!
Co do przeprowadzek i zmian u mnie mezus tez dostaje swira -zaczyna rozgladac sie za wiekszym autem ,poki co mamy dobre ,ale typ bardziej sportowy i mysl wkladania fotelika przez przednie drzwi (bo mamy 2 drzwiowe) spedza mu sen z powiek!!!jeszcze chwila i dostane ja do glowy bo ciagle pytania "a moze takie " ,"podoba ci sie takie" wkurza mnie to ,a dzis juz mnie czeka wyprawa do salonu zebym "sie przymierzyla" -a prawda jest taka ze mi jest to obojetne i byle zeby jezdzili:-/
No od razu mi lepiej hahah wygadalam sie i teraz moge zmykac robic mlodemu sniadanko -caluje

Witam się i ja :-)
Pogoda u mnie piękna i słoneczna. Na razie mam dużo energii w pracy, ale przypuszczam, że do 13:00 siły opadną :tak:
Mam stresa, bo na środę jestem umówiona z dentystą na wyrwanie ósemki. Dentystę mam świetnego, ufam mu itd., ale stres i tak jest :hmm: W związku z tym dzisiejszej nocy miałam koszmary związane z wyrywaniem zęba, jeeeeju masakra jakaś. Wstałam z takim wielkim niepokojem, który towarzyszy mi do teraz :confused2:

witam poniedziałkowo!!! dziś mam 100 dzień fazy lutealnej :DDD
mam zamiar dziś zmolestować gina, żeby mi posiew zrobił, wpadnę do gabinetu i rabanu narobię:-) bo juz 3 tygodnie na globulkach, a efektu nie widzę..... :no:
zmykam robić sobie drugie śniadanie :-D
aha, przytyłam już 1,2 kg:cool2:

Hej hej! Ferie zaczely sie lana pogoda! Humor tez mam spoko. Oby tak dalej!
Bylam troche u mamy a wczoraj przyjeciele wpadli na male urodzinowe spotkanko! Chce mi sie wiosny! Dzis idziemy na lego przygode z mlodym...
Witam pierwsza mame trojaczkow! Alicja32 gratuluje!:-)
Gorgusia wygladasz mega kobieco i promiennie!

Ewaelinka jak mąż pyta jakie auto to wybieraj ! :D takie żeby Ci się podobało ! :D on niech się zajmie techniczną stroną czyli przydatnością ;) my mamy dwa - jedno stare, ale bardzo pojemne i w miare dynamicznie jeździ, a drugie mam od nowości - jest wolniejsze, ale dla mnie super...tylko jak je kupiłam byłam singielką. W związku z tym wszystko ma super, tylko bagażnika prawie nie ma :/ myślimy o tym żeby sprzedać dwa i kupić jedno używane, nie bardzo stare i z dużą ilością przestrzeni. Będzie mnie to bolało bo zawsze miałam auto pod ręką i do tego od nowości.

U nas dzisiaj też słonecznie chociaż mnie sen z powiek zwala kilka rzeczy, właśnie umówienie się do dentysty, to co mam zrobić na uczelnie i nie umiem, a jestem po terminie, sprawa mieszkania bo nie może być za prosto ;)

A dzisiaj wycieczka do biblioteki i us. Miłego dnia !

dzień dobry, jak miło, jak słonecznie! ja juz od kilku godzin na nogach. Byłam dzisiaj soie trochę krwi upuścić...raptem 3 badania 100 poszła :confused2:...a i tak nie zrobilam wszystkich zalecanych,bo bym musiala 300 dzis wydac. takze nastepnym razem zrobię.

sierpniowa powodzenia1 ja miałam rwane wszystkie 4 i nie było źle. ale ja to psychiczna jestem. Lubię dentystów i wszelkie zabiegi, Czuję się bezpiecznie jak dzieco u dentysty:-D.

martuśka gratulacje!

fiuufiuu dziękuje za wsparcie;-)
Ewaelinka i Izis86 u mnie też zmiana auta się szykuje. Mężuś niby ze względu na wygodę naszą i dziecka już szuka nowego samochodu :-) (wiem, że po prostu już od dawna chciał, a teraz jest super okazja:-)). Ja mam jeszcze swoje ukochane małe autko, którego póki co nie zamieniam zmieniać :-)

reklama
Hejka :-)

ale dzisiaj piękny, słoneczny dzień :-):-)

EWAELINKA to chyba u facetów normalne :-) mój G. za niedługo sprowadza auto kombi z Niemiec bo.. rodzina nam się powiększa :-D

SIERPNIOWA współczuję wizyty u dentysty ale dasz radę :tak:

MARTUSKA udanej wizyty u gina :-)

ANGIE u nas ciągle jest prawie wiosenna pogoda :-) aż chce się żyć!

IZIS to miłego książkowania ;-)

MEXI oby samopoczucie Ci się polepszyło!

KATRINA gratuluję synka!

LILITH to powodzenia! :-)

GAWIT fajnie, że tak spędziłaś czas i podobało Ci się :-)

MADISON oby więcej takich dni :tak:

Miłego dnia :-)

Do góry