reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witam leniwie :-/
Mimo wyspania dopadl mnie len i jakos trudno jest mi sie wziasc za obiad ... no ale coz trzeba cos zaczac robic

Milej niedzieli Wam zycze :-*

koniec samotności! Dzisiaj Jasio wraca...jeszcze tylko na dziecko trzeba poczekać ;) i bedzie komplet.
w nocy mnie obudzilo "pływanie" w brzuchu.
daje sobie jeszcze godzinę na lenistwo,a potem do roboty ;)

I witam się leniwie dzisiaj ja:tak:
Oj kobitki a ja narzekam, że mała wstaje o 8 aż mi teraz głupio:hmm:
Asiołek a pamiętasz może autora i tytuł? Z chęcią bym poczytała (zawsze wolałam książkę;-))
Ewcia3004 dzięki kochana za info aż się troszkę uspokoiłam:tak:
Ma_Dunia to wietrznego i udanego dnia życzę :-)
Ewaelinka84 też mam lenia ale niestety obiecałam dziś mojemu pierogi no i cóż jak się powiedziało to trzeba robić:-D
Fiufiu ty to się wysiedziałaś sama biedna :-) ale jak sama napisałaś już nie długo:tak:

Miłego dnia dziewczynki życzę - ja uciekam te nieszczęsne pierogi robić:rofl2: wpadnę jeszcze wieczorkiem

Witam się niedzielnie :-)

ja na szczęście nie oglądałam tego filmu.. na pewno bym wyła ;-) ostatnio nawet potrafię się wzruszyć na reklamie :szok::-D

My dzisiaj wstaliśmy o 8.30 więc narzekać nie mogę :zawstydzona/y:

MONYA uwierz, że kolor nie odpowiada płci dziecka.. ja Michała ubierałam typowo na chłopięco (na niebiesko, autka i typowe męskie kolory) ale miał śliczną dziewczęcą urodę i ludzie mówili "o jaka piękna dziewczynka" :-D a moja koleżanka ma córę i ubiera ją na różowo i nie idzie pomylić.. to wkurza się bo dużo ludzi zaczepiało, że chłopczyk :sorry:

Miłego dnia :*

Cześć Dziewczyny!

Ja się wystrzegam takich filmów :( Hormony tak mi szaleją, że zwykła duperela wywołuje u mnie płacz w trybie natychmiastowym...
W piątek byliśmy u lekarza :) Na prenatalnym Pani doktor mówiła, że będzie chłopak - mój M. pierwszy wypatrzył siusiaka :) Natomiast teraz na wizycie nasza stała Pani doktor nie potwierdziła płci, za to w domu M. powiedział, że on widział siusiaka :)
Ostatnio troszkę skarżyłam się na bóle po prawej stronie brzuszka. Dowiedzieliśmy się, że z tej strony jest więcej łożyska i Dzidzia ma tu główkę.

Miłej niedzieli :)

Witam niedzielnie , ja coś się kiepsko dziś czuje , znów mdłości i wymioty mnie dopadły :( . W ogóle to ledwo dopinam kurtkę zimową , oby wiosna szybko przyszła bo nie będę mieć co ubrać .

Monia - ja książkę polecam nawet bardziej niż film :tak:

Ewkanotecka - wstępnie gratuluję chłopczyka :)

Hej :)
Ja też oglądałam ten film. Książkę też mam. Ja nie płakałam w sumie. Łezka jedna mi pociekła. Może dlatego, że oprócz tego smutku i tragedii odbieram z tego filmu taki hm pokaz wielkiej miłości i dziecięcej, ogromnej siły, tego o ile dzieci potrafią być mocniejsze od swoich rodziców.
Wczoraj na zajęciach oglądaliśmy taki stary film o chłopcu z autyzmem i o tym co rodzice potrafili dla niego zrobić. Dzięki nim on teraz żyje normalnie i prowadzi szkołe terapii bodajże :) to bardzo budujące.

Dziś pochmurno i też jakoś leniwie. Nie przepadam za takimi dniami, są takie bezpłciowe :p każdy się snuje po domu bez większego celu ;)

reklama
Amelia - bardzo, bardzo współczuje złego samopoczucia. Tak dobrze to znam, ze juz nawet ciezko mi sie czyta, za któraś znowu cierpi.
U mnie ostatnio wieczory gorsze, ale wymiotow od kilku dni niet.

Dzis to w ogóle super dzien. Udało mi sie pójść z chłopakami na basen, na zajecia nauki plywania dla synka, idzie mu to coraz lepiej :-)
Po basenie bylismy z przyjaciolmi w restauracji na obiedzie. Jejku, nie wychodzilam nigdzie i z nikim sie nie spotykalam ponad 2 miesiące!
Wrocilam, odpoczywam, ale nie jestem padnieta.
Pierwszy taki dzien od 5tc! Bardzo sie cieszę :)

Miłej niedzieli!

Do góry